gradient

You have no items in your shopping cart.

header-blog.jpg

Reiki Grid materiaal

849 stemmen
Een Reiki Grid is een bepaalde formatie bergkristallen waarmee je Reiki energie heel specifiek naar bepaalde doelen (mensen, situaties, wensen) kunt sturen. Je hebt deze nodig wanneer je deel wilt nemen aan de Reiki Grid Workshop.
Beschrijving

Een Reiki Grid is een bepaalde formatie bergkristallen waarmee je Reiki energie heel specifiek naar bepaalde doelen (mensen, situaties, wensen) kunt sturen.

Een Reiki Grid ziet er telkens anders uit, maar bestaat altijd uit 8 bergkristallen, waaronder een Pyramide en een laser + tafeltje. De bergkristallen zijn geselecteerd op zuiverheid en op grootte, zodat ze samen een harmonieuze grid vormen. De kristallen zijn allemaal afkomstig uit de deelstaat Minas Gerais in Brazilië. De kristallen kennen verschillende prijscategorieën, afhankelijk van hun helderheid of zeldzaamheid.

De prijs die hier in de winkel vermeld staat hoort bij de inkoopsprijs van de goedkoopste variant. Deze is niet altijd op voorraad bij de groothandel en het kan zijn dat er duurdere kristallen in de workshop zelf aanwezig zijn. Tijdens de Reiki Grid Workshop kies je altijd de kristallen die bij jou passen.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ga naar Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief: