gradient

You have no items in your shopping cart.

header-blog.jpg

header-blog.jpg

donderdag, 15 november 2018 15:16

Wat is een zinvol bestaan?

Met de winter die voor ons licht is het een goed moment om je af te vragen welke relaties jou gelukkig maken en wat je er zelf aan doet om deze relaties te koesteren en te voeden. Zelf streef ik er naar om ook met mijn cliënten een echte relatie te hebben. Ook al zijn de rollen vastgelegd van therapeut en client, toch vind ik de gedachte inspirerend dat de mensen die via mijn praktijk binnenkomen voor een poosje een onderdeel zijn van mijn leven. Door op deze manier naar mijn behandelingen te kijken ervaar ik het niet meer als werk en ben ik voortdurend in waarachtige interacties met mensen. De eerste mensen die op aarde leefden hadden maar vier uur per dag nodig om in hun onderhoud te voorzien. De rest van de tijd waren ze bezig met sociale contacten. Het vieren van de liefde en het leven was een vast onderdeel van het bestaan. Ons huidig DNA en de behoeften die daarmee samenhangen verschilt niet veel van deze prehistorische tijd, maar voor een goed gesprek en een liefdevol moment betalen veel mensen tegenwoordig een therapeut.


Werken als professional bij Healing Space
Bij Healing Space zijn er volop mogelijkheden om te leren hoe je werkelijk contact maakt met andere mensen en hoe dat energie geeft voor beide partijen. Veel mensen volgen onze opleidingen ter verrijking van hun eigen bestaan. Gaandeweg raken ze zo geïnspireerd dat het als heel natuurlijk voelt om hun kennis en vaardigheden ook in te zetten voor een gezondere samenleving. Op dit moment zijn we aan het bouwen met een groep therapeuten in opleiding om zich in te zetten in ons Healing Space Centrum.
Onze eerste opzet is om gezonde mensen gezond te houden door ze te voorzien van momenten van bezinning en aanraking, waardoor ze het pad van hun hart gemakkelijk kunnen volgen. Het werkelijk volgen van dit pad is het enige antwoord op het grote aantal burnouts van deze tijd.
Als je voelt dat je hierin ook een bijdrage wil leveren is het nu de tijd om aan te haken bij ons netwerk van lieve en enthousiaste professionals. Voel of je hart hier sneller van gaat kloppen. Als je weet wat je hart nodig heeft, maak je op tijd de juiste keuzes en blijf je geïnspireerd door wat je doet. Dit is de basis voor een gezond en gelukkig leven.


Dojo In onderzoek-effectiviteit van onze behandelaars
Wat bijzonder is aan het onderzoek is dat we niet alleen de effecten meten bij de proefpersonen, maar ook bij de behandelaars. Ook zij gaan namelijk in de weken van het onderzoek significant vooruit met hun eigen uitdagingen. De dojo in dagen zijn warm en betekenisvol voor ons allemaal.
Tijdens deze dagen werken de cursisten twee aan twee om 4 weken achter elkaar cliënten te voorzien van een reiki behandeling. De klachten waarmee mensen komen variëren van angst- en stress stoornissen, tot maagpijn en reuma en nog veel er tussen in. We doen dit traject nu voor de 3e keer en we gaan hier nog een poos mee door om voldoende data te verzamelen voor een significante onderbouwing van wat wij al lang weten; reiki werkt! Gisteren was de derde dag van ons huidige Dojo In traject en de resultaten zijn verbluffend. Halverwege volgend jaar wil ik graag de tussenstand van dit onderzoek publiceren, als we zo’n 50 mensen op deze manier behandeld hebben.

Op deze manier met elkaar samenwerken zal ook de basis vormen in ons Healing Space Centrum, waar ik in de nieuwsbrieven steeds verslag zal doen met hoe ver we zijn.


Oproep
De oproep voor de dojo in heeft voor veel reacties gezorgd van mensen die nu allemaal aan het genieten zijn van de behandelingen. Dit brengt me op het laatste nieuws van deze brief en dat is nog een oproep voor proef cliënten voor onze gevorderde massagetherapeuten.
Aan het einde van hun cursus nemen de cursisten een anamnese af en werken een behandelstrategie uit op basis van wat ze geleerd hebben. Na controle van de docent (in dit geval mijzelf) geven ze een massagebehandeling op maat aan hun proefpersoon.
Dit zal zijn op zondag 25 november van 14.00 tot 16.00 in Weesp. Als je zin hebt in deze professionele massagebehandeling, meldt je dan snel aan bij . Er zijn nog 2 plekken beschikbaar.


Stilteretreats
Op dit moment ben ik me aan het voorbereiden voor het begeleiden van een stilteretreat in Mandali in samenwerking met Natuurlijk Mooi.
Deze retreats blijven een uitgelezen kans om te voelen wat jouw bestaan nog zinvoller kan maken en de kracht te verzamelen om ook de keuzes te maken die daarbij horen. Als je denkt dat jouw tijd ook (weer) gekomen is om mee te gaan, schrijf je dan nu in voor onze retreat in Griekenland volgend jaar.

Rest mij niets dan jullie een zinvolle tijd van het jaar toe te wensen. Daarmee blijven de donkere dagen licht!

Warme groet,
Toña

Contactgegevens

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ga naar Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief: