gradient

You have no items in your shopping cart.

header-blog.jpg

header-blog.jpg

donderdag, 20 juni 2019 08:59

Volg het pad van je hart

Hoe gaat het op dit moment met jouw belangrijkste relaties? Je familie? Je vrienden? Je geliefde? Ben je tevreden over de tijd die je met ze doorbrengt? Krijgen de relaties waarin jij het meeste vreugde en liefde voelt ook jouw meeste tijd? Op het pad van je hart verkeer je voortdurend in wederzijds voedende relaties, beginnend bij de relatie met jezelf.

Als holistische organisatie houdt Healing Space zich voortdurend bezig met de mensen die bij ons komen als geheel te zien en ook als onderdeel van hun eigen groter geheel. Na vijfentwintig jaar met mensen werken heb ik geleerd dat LIEFDE het belangrijkste onderdeel is van een gezond en gelukkig leven. Andersom is het ook zo dat mensen die genoeg liefde ervaren gemakkelijk een gezonde levensstijl hanteren.

In het kader van deze gedachte doen wij op zaterdag 22 juni mee met de Happy Spirit Days in Blaricum. Ik houd dan een relatie APK, waar je zowel als koppel en als single aan mee kunt doen. Daarnaast kun je een gesigneerd exemplaar van mijn boek: ‘Hoe word ik de beste minnaar van de wereld?’ verkrijgen. Het is van 16:15 tot 17:15 en een echte aanrader voor een stukje bezinning over het pad van jouw hart, het pad van jouw liefde.

Naast mijn relatie APK staan er uiteraard weer veel cursussen en opleidingen op de agenda, en daar vind je hieronder een overzicht van.

Ik wens je een heel mooi weekend en graag tot ziens op Happy Spirit Days of bij een van de cursussen.

Hug,

Toña

 

Contactgegevens

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ga naar Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief: