gradient

You have no items in your shopping cart.

header-blog.jpg

header-blog.jpg

woensdag, 17 oktober 2018 09:57

Tijd voor jezelf

Durf jij het aan om al je beslissingen, groot en klein, tegen de lat te houden van liefde of geen liefde voor jezelf? Vertel je jezelf nog dat het ergens toch goed voor je is om door te gaan met een bepaalde verslaving? Of stel je het gesprek dat je nodig moet voeren uit om nog even te kunnen schuilen voor de realiteit?

Bij alle activiteiten van Healing Space nodigen we je uit om uit te vinden hoe je in vrede kunt leven en schoonheid kunt vinden in de realiteit van alledag. In het simpele, het kleine, het lieve en dierbare vinden we alles wat we nodig hebben om te voelen dat elke dag de moeite waard is om geleefd te worden. Het beleven van deze momenten kan heel goed bestaan midden in stormachtige processen die we van tijd tot tijd ook doorgaan.
Deze processen zijn nodig om ons bewustzijn steeds meer te verfijnen. Als we ze eenmaal door zijn, voelen we ook dat we meer in staat zijn tot liefde dan ervoor. Maar tijdens, kan je het even vergeten en dan is het fijn als er een punt is waar je even uit kan blazen, begrip voelt en met een liefdevol gebaar weer moed vat om door te gaan.

Steeds meer therapeuten opgeleid door Healing Space
Dat is waar Healing Space voor staat en wat we uitdragen in alle facetten van onze healings en opleidingen. Ik zeg ‘onze’, want voor de healings verwijs ik steeds vaker door naar de therapeuten die bij Healing Space zijn opgeleid. Tot grote tevredenheid van de klanten kunnen ze snel terecht bij vakbekwame therapeuten, die vervolgens ook weer blij zijn met de doorverwijzing. Dit concept zal zich in de komende tijd verder uitbreiden op een plek waar we allemaal bij elkaar onder een dak werken en zo midden in de samenleving een sterke plek creëren van healing, waarin mensen snel en adequaat geholpen kunnen worden om hun weg naar liefde vol goede moed te kunnen vervolgen.


Stiltereis naar het prachtige Mandali
Een van de mooiste manieren om dit te bereiken in jezelf is een stiltereis. Dit jaar staat er nog één op de agenda naar het prachtige Mandali in Italië. In samenwerking met een fantastische partner Natuurlijk Mooi gaan we een heerlijke retreat begeleiden. Natuurlijk Mooi levert een uitgebreide dr. Hauschka behandeling voor alle deelnemers, zelf lever ik een individuele healing en verder is er yoga onder begeleiding van het yoga centrum. Alle dagen staan we op met zonsopgang en beginnen we met yoga en meditatie (zie bovenstaande foto), en na het ontbijt maken we stiltewandelingen. Een week op deze manier zorgt er voor dat je helemaal kunt opladen en helpt je ook om tot inzicht te komen in processen waar je al lang mee rondloopt in jezelf. Lees meer.


Wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van reiki
Mocht je nu geen week weg kunnen, maar wel voelen dat je heel erg toe bent aan een stuk persoonlijke aandacht voor jezelf, dan kun je je nu nog inschrijven voor de tweede fase van ons wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van reiki. Op dinsdag 30 oktober starten we namelijk weer met onze ‘dojo-in dagen’. Dit betekent dat je je kunt opgeven om 4 dinsdagen achter elkaar door twee reiki practitioners tegelijkertijd behandeld te worden met reiki onder supervisie van Marcelino en mij. We behalen zeer goede resultaten met deze intensieve aanpak tegen een geringe betaling. We vragen je tijdens dit traject anoniem een korte vragenlijst in te vullen om deze resultaten te meten. Deze gegevens worden vervolgens geanalyseerd en bij een data analist weer omgetoverd tot grafieken, die wij gebruiken voor onze publicatie.

Mocht je geïnteresseerd zijn om mee te doen, dan zijn er nu nog plaatsen beschikbaar van 12.30 tot 14.00 op de vier achtereenvolgende dinsdagen startend vanaf 30 oktober. Als je mee wilt doen kan je een mail sturen naar .

Rest me niets dan jullie een goede overgang te wensen naar het najaar en de wens uit te spreken om jullie ergens te ontmoeten bij een van de activiteiten van Healing Space.

Hugs,
Toña

Contactgegevens

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ga naar Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief: