gradient

Winkelwagen is leeg

stiltereis algemeen

Stiltereis

In ons dagelijks leven is het nooit stil. We worden continu overspoeld door geluiden, zijn voortdurend bezig met de buitenwereld en denken dat we stiltes moeten doorbreken door iets te zeggen. Healing Space organiseert stilte retraites waarin je ruimte creëert voor jezelf en je gevoel. Het regelmatig doen van een stilte retraite is een prachtige manier om tegenwicht te bieden aan een druk bestaan; om je geest te kalmeren en je hart te sterken. Ook bij grote veranderingen in je leven is een stilteretraite een ideale manier om de innerlijke rust te vinden voor het maken van keuzes en het verwerken van processen.

“Tijdens onze retraites ontstaat er een bron van rust die je met je meeneemt,
en die je nog heel lang helpt om helder en stabiel te blijven in de waan van alledag.”
Toña Wong Chung, directeur Healing Space

Stilte sterkt het hart en kalmeert de geest. Dit is iets waar steeds meer  mensen behoefte aan hebben in een tijdperk waar de informatiestroom je kan overspoelen en verdoven, wat resulteert in een gehaast leven, een onbestemd, ontevreden of onvervuld gevoel. In een stiltereis bij ons oefen je met stil zijn. Als je lang en diep genoeg stil bent, bereik je een staat van innerlijke stilte, die stil blijft, ook al zijn er geluiden om je heen. Dit vormt een bron van rust die je met je meeneemt vanuit onze stiltereizen en die je nog heel lang helpt om helder en stabiel te blijven in de waan van alledag.

stiltereis2

Schoonheid
Schoonheid ervaren is een prachtige en directe manier om te verbinden met jezelf en je omgeving. Onze stiltereizen bevinden zich altijd op plekken met unieke en ongerepte schoonheid, waarin je je kan laten onderdompelen en heling kan vinden voor je hart.
Hart
Ons uitgangspunt is dat er één raadgever is, die je kunt volgen om jouw eigen unieke pad te gaan van liefde, wijsheid en verbondenheid. Dit  is jouw eigen hart . Het  zo stil laten worden in je hoofd dat je je hart rechtstreeks kunt horen,  is het  ultieme doel van elke weg van genezing. De healings en meditaties tijdens onze stiltereizen zijn zodanig afgestemd dat het gemakkelijk voor je wordt om je hart centraal te stellen en zo het pad van je hart weer te bewandelen.

griekenland.jpg

Vision Quest
Een ander aspect van onze stiltereizen is het ondergaan van de ‘vision quest’. Voor je in de reis komt formuleer je een specifiek levensraagstuk waar je meer helderheid over wilt hebben om een beslissing te nemen of om het te kunnen verwerken. Bij aanmelding voor onze stiltereizen wordt onder andere naar dit thema gevraagd, zodat de begeleiding zich goed kan voorbereiden op haar taak. De doorlopende meditaties en individuele healings worden hierop afgestemd. Het kan best zijn dat je thema gedurende de week verandert, maar nadenken over jouw thema helpt je om richting te geven aan je innerlijke beweging.
Talking Circles
De enige momenten dat er gesproken wordt tijdens de stiltedagen is tijdens de talking circles. Dit is een traditie van spreken die vooral bekend is van de native Americans. Er is tijdens een talking circle maximaal één iemand aan het woord en ook vallen er regelmatig stiltes en wordt er veel gelachen en gehuild. Je deelt een boodschap uit je hart, zonder dat iemand anders je onderbreekt of daarna een mening geeft. Wie niet de behoefte heeft om te praten, luistert alleen.
 


Maatwerk
Onze stiltereizen zijn ook zeer geschikt voor maatwerk. Als je iets bijzonders wilt doen voor je groep, denken wij graag mee over een passende reis en bestemming. We hebben op prachtige locaties in binnen- en buitenland inmiddels heel veel ervaring opgedaan en werken graag mee aan een onvergetelijke ervaring.

stiltereis-griekenland.jpg

Schrijf je hier in voor Retreats

07 mei 2018 Stiltereis Griekenland 2018

Ervaringen Stilteretraite

Voor het eerst in mijn leven een stiltretraite gedaan. Wat een openbaring..geweldig. Niet alleen het slapen in een Yurt met houtkachel was een hele ervaring, ook de stilte en het dicht bij jezelf (...)


Christi-Anne
Stilteretraîte met yoga
maandag 16 november 2015

Contactgegevens

Contact

06 – 24 81 29 49 (Toña)
06 – 25 13 68 39 (Marcelino)

Social media
Facebook: /myhealingspace
Twitter: /myhealingspace

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de Healing Space nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe opleidingen, workshops, trainingen en retreats.
Please wait