gradient

You have no items in your shopping cart.

stiltereis algemeen

Stiltereis

In ons dagelijks leven is het nooit stil. We worden continu overspoeld door geluiden, zijn voortdurend bezig met de buitenwereld en denken dat we stiltes moeten doorbreken door iets te zeggen. Healing Space organiseert stilte retraites, inclusief persoonlijke healing sessies, waarin je ruimte creëert voor jezelf en je gevoel. Het regelmatig doen van een stilte retraite is een prachtige manier om tegenwicht te bieden aan een druk bestaan; om je geest te kalmeren en je hart te sterken. Ook bij grote veranderingen in je leven is een stilteretraite een ideale manier om de innerlijke rust te vinden voor het maken van keuzes en het verwerken van processen.

“Tijdens onze retraites ontstaat er een bron van rust die je met je meeneemt,
en die je nog heel lang helpt om helder en stabiel te blijven in de waan van alledag.”
Toña Wong Chung, directeur Healing Space

Stilte sterkt het hart en kalmeert de geest. Dit is iets waar steeds meer  mensen behoefte aan hebben in een tijdperk waar de informatiestroom je kan overspoelen en verdoven, wat resulteert in een gehaast leven, een onbestemd, ontevreden of onvervuld gevoel. In een stiltereis bij ons oefen je met stil zijn. Als je lang en diep genoeg stil bent, bereik je een staat van innerlijke stilte, die stil blijft, ook al zijn er geluiden om je heen. Dit vormt een bron van rust die je met je meeneemt vanuit onze stiltereizen en die je nog heel lang helpt om helder en stabiel te blijven in de waan van alledag. 

Waar je bij andere organisaties vaak een healing sessie ter plekke tegen betaling kan boeken, zijn bij onze meeste stiltereizen de persoonlijke healings een vast onderdeel van het programma. Deze healings bestaan uit een complete, persoonlijk afgestemde energetische behandeling van massage, reiki en drukpunten. Tijdens deze healings kunnen we intensief aandacht besteden aan aspecten die voor jou op dat moment spelen en door deze dagelijkse healings heeft deze stiltereis een diep helend effect; het is uitermate geschikt als je echt aan rust toe bent of in een proces van herstel zit.

stiltereis2

Schoonheid
Schoonheid ervaren is een prachtige en directe manier om te verbinden met jezelf en je omgeving. Onze stiltereizen bevinden zich altijd op plekken met unieke en ongerepte schoonheid, waarin je je kan laten onderdompelen en heling kan vinden voor je hart.
Hart
Ons uitgangspunt is dat er één raadgever is, die je kunt volgen om jouw eigen unieke pad te gaan van liefde, wijsheid en verbondenheid. Dit  is jouw eigen hart . Het  zo stil laten worden in je hoofd dat je je hart rechtstreeks kunt horen,  is het  ultieme doel van elke weg van genezing. De persoonlijke healings en meditaties tijdens onze stiltereizen zijn zodanig afgestemd dat het gemakkelijk voor je wordt om je hart centraal te stellen en zo het pad van je hart weer te bewandelen.

stiltereis healing space 2020

Vision Quest
Een ander aspect van onze stiltereizen is het ondergaan van de ‘vision quest’. Voor je in de reis komt formuleer je een specifiek levensraagstuk waar je meer helderheid over wilt hebben om een beslissing te nemen of om het te kunnen verwerken. Bij aanmelding voor onze stiltereizen wordt onder andere naar dit thema gevraagd, zodat de begeleiding zich goed kan voorbereiden op haar taak. De doorlopende meditaties en individuele healings worden hierop afgestemd. Het kan best zijn dat je thema gedurende de week verandert, maar nadenken over jouw thema helpt je om richting te geven aan je innerlijke beweging.
Talking Circles
De enige momenten dat er gesproken wordt tijdens de stiltedagen is tijdens de talking circles. Dit is een traditie van spreken die vooral bekend is van de native Americans. Er is tijdens een talking circle maximaal één iemand aan het woord en ook vallen er regelmatig stiltes en wordt er veel gelachen en gehuild. Je deelt een boodschap uit je hart, zonder dat iemand anders je onderbreekt of daarna een mening geeft. Wie niet de behoefte heeft om te praten, luistert alleen.
 


Maatwerk
Onze stiltereizen zijn ook zeer geschikt voor maatwerk. Als je iets bijzonders wilt doen voor je groep, denken wij graag mee over een passende reis en bestemming. We hebben op prachtige locaties in binnen- en buitenland inmiddels heel veel ervaring opgedaan en werken graag mee aan een onvergetelijke ervaring.

Stiltereis Griekenland Healing Space

Schrijf je hier in voor Retreats

22 mei 2021 Stiltereis Griekenland 2021 - 1e Reis
31 mei 2021 Stiltereis Griekenland 2021 - 2e Reis
25 juli 2021 Couple Retreat Mandali
18 sept 2021 Zweethutceremonie Hoogland

Contactgegevens


085 - 200 6969

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ga naar Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief:

cronjob