gradient

Winkelwagen is leeg

slide1

Stilte Retraite met Yoga

De kracht van deze retraite ligt bij de combinatie van stilte en yoga. Een van de vertalingen van yoga is “het pad van stilte”. Als het lichaam op de juiste manier wordt geprikkeld en er voldoende stilte is, dan ontwaakt de “innerlijke guru”. Zowel ’s ochtends als ’s avonds zijn er yogasessies, waarbij ook langere tijd in bepaalde houdingen wordt verbleven (yin yoga). Tijdens deze houdingen krijg je tevens reiki van Toña en Marcelino. In de retreat zijn er meerdere momenten van individuele behandelingen, zodat je maximaal wordt uitgenodigd om bij je eigen proces stil te staan.

Details

Niveau van yoga: De lessen tijdens deze retraite worden gegeven door Toña en deze lessen zijn toegankelijk voor ieder niveau, van beginners tot en met gevorderden. Uiteraard wordt de intensiteit aangepast aan de groep en het moment.

Groepsgrootte: We werken in een kleine groep van maximaal 6 deelnemers, zodat de retreat persoonlijk blijft en iedereen de aandacht krijgt die nodig is!

Healings: Alle deelnemers krijgen twee individuele behandelingen bestaande uit een combinatie van reiki en massage door Toña en Marcelino.

Zweethut ceremonie
De zaterdag van deze retreat houden we een traditionele Sjamaanse zweethut ceremonie. Je blijft onder begeleiding langere tijd in een met stenen verwarmde hut, een uitgelezen kans om aan de hand van een aantal thema’s dichter bij jezelf te komen.
Slapen in een Yurt
Een Yurt of een Ger is een traditionele Mongoolse tent. De tent biedt eenvoud, maar voelt tegelijk warm en behaaglijk. De ronde vormen van de tent maken je stil en de ruimtelijkheid geeft je lucht. Je slaapt 3 nachten met de groep in een Ger op het eigen terrein van Healing Space. 
 

Data en aanmelden
Er zijn stilte retraîtes met, en zonder yoga. Indien je geïnteresseerd bent in een stilte retraîte, kijk dan voor de agenda in de rechterkolom van deze website. Indien je deze website bekijkt vanaf een mobiele telefoon, scroll dan naar beneden.

Data en aanmelden

07 mei 2018 Stiltereis Griekenland 2018

Betalingsvoorwaarden/annuleren
Zie hiervoor de algemene voorwaarden.

Meer weten?
Gebruik het contactformulier.

 

stiltereis-griekenland.jpg

Schrijf je hier in voor Retreats

07 mei 2018 Stiltereis Griekenland 2018

Ervaringen Stilte Retraite met Yoga

Voor het eerst in mijn leven een stiltretraite gedaan. Wat een openbaring..geweldig. Niet alleen het slapen in een Yurt met houtkachel was een hele ervaring, ook de stilte en het dicht bij jezelf (...)


Christi-Anne

Contactgegevens

Contact

06 – 24 81 29 49 (Toña)
06 – 25 13 68 39 (Marcelino)

Social media
Facebook: /myhealingspace
Twitter: /myhealingspace

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de Healing Space nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe opleidingen, workshops, trainingen en retreats.
Please wait