gradient

Winkelwagen is leeg

slide1

Stilte Retraite met Yoga

De kracht van deze retraite ligt bij de combinatie van stilte en yoga. Een van de vertalingen van yoga is “het pad van stilte”. Als het lichaam op de juiste manier wordt geprikkeld en er voldoende stilte is, dan ontwaakt de “innerlijke guru”. Zowel ’s ochtends als ’s avonds is er meditatie en zijn er yogasessies, waarbij ook langere tijd in bepaalde houdingen wordt verbleven (yin yoga). In de retreat zijn er meerdere momenten van individuele behandelingen, zodat je maximaal wordt uitgenodigd om bij je eigen proces stil te staan. Tijdens de retraite wordt veganistisch gekookt en alle maaltijden hebben een minimale aanwezigheid van tarwe.

Details

Niveau van yoga: De lessen tijdens deze retraite worden gegeven door Toña en deze lessen zijn toegankelijk voor ieder niveau, van beginners tot en met gevorderden. Uiteraard wordt de intensiteit aangepast aan de groep en het moment.

Groepsgrootte: We werken in een groep van maximaal 9 deelnemers, zodat de retreat persoonlijk blijft en iedereen de aandacht krijgt die nodig is!

Healings: Tijdens deze retreat krijgen alle deelnemers drie individuele healings door Toña of Marcelino.

Zweethut ceremonie
De zaterdag van deze retreat houden we een traditionele Sjamaanse zweethut ceremonie. Je blijft onder begeleiding langere tijd in een met stenen verwarmde hut, een uitgelezen kans om aan de hand van een aantal thema’s dichter bij jezelf te komen.
Slapen in Hoeve de Schoor
De slaapkamers in Hoeve de Schoor zijn met aandacht ingericht. Tijdens deze stilte retreat deel je een tweepersoonsslaapkamer met iemand van je eigen geslacht.
 

Data en aanmelden
Er zijn verschillende stilte retraites. Indien je geïnteresseerd bent in een stilte retraîte, kijk dan voor de agenda in de rechterkolom van deze website. Indien je deze website bekijkt vanaf een mobiele telefoon, scroll dan naar beneden.

Data en aanmelden

07 mei 2018 Stiltereis Griekenland 2018
11 sept 2018 Stilte retraite met yoga - Baexem
15 sept 2018 Zweethutceremonie Baexem

Betalingsvoorwaarden/annuleren
Zie hiervoor de algemene voorwaarden.

Meer weten?
Gebruik het contactformulier.

 

stiltereis-griekenland.jpg

Schrijf je hier in voor Retreats

07 mei 2018 Stiltereis Griekenland 2018
11 sept 2018 Stilte retraite met yoga - Baexem
15 sept 2018 Zweethutceremonie Baexem

Ervaringen Stilte Retraite met Yoga

De dagen voor de zweethutceremonie waren erg spannend voor mij, zou ik het volhouden?, wat gaat het met mij doen? Ik ben er open minded ingegaan en wat een geweldige ervaring was het, de mantra's, (...)


Joan

Contactgegevens

Contact

06 – 24 81 29 49 (Toña)
06 – 25 13 68 39 (Marcelino)

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de Healing Space nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe opleidingen, workshops, trainingen en retreats.
Please wait