fbpx

gradient

You have no items in your shopping cart.

slide1

Stilte Retraite met Yoga

De kracht van deze retraite ligt bij de combinatie van stilte en yoga. Een van de vertalingen van yoga is “het pad van stilte”. Als het lichaam op de juiste manier wordt geprikkeld en er voldoende stilte is, dan ontwaakt de “innerlijke guru”. Zowel ’s ochtends als ’s avonds is er meditatie en zijn er yogasessies, waarbij ook langere tijd in bepaalde houdingen wordt verbleven (yin yoga). In de retreat zijn er meerdere momenten van individuele behandelingen, zodat je maximaal wordt uitgenodigd om bij je eigen proces stil te staan. Tijdens de retraite wordt veganistisch gekookt en alle maaltijden hebben een minimale aanwezigheid van tarwe.

Details

Niveau van yoga: De lessen tijdens deze retraite worden gegeven door Toña en deze lessen zijn toegankelijk voor ieder niveau, van beginners tot en met gevorderden. Uiteraard wordt de intensiteit aangepast aan de groep en het moment.

Groepsgrootte: We werken in een groep van maximaal 9 deelnemers, zodat de retreat persoonlijk blijft en iedereen de aandacht krijgt die nodig is!

Healings: Tijdens deze retreat krijgen alle deelnemers drie individuele healings door Toña of Marcelino.

Zweethut ceremonie
De zaterdag van deze retreat houden we een traditionele Sjamaanse zweethut ceremonie. Je blijft onder begeleiding langere tijd in een met stenen verwarmde hut, een uitgelezen kans om aan de hand van een aantal thema’s dichter bij jezelf te komen.
Slapen in Hoeve de Schoor
De slaapkamers in Hoeve de Schoor zijn met aandacht ingericht. Tijdens deze stilte retreat deel je een tweepersoonsslaapkamer met iemand van je eigen geslacht.
 

Data en aanmelden
Er zijn verschillende stilte retraites. Indien je geïnteresseerd bent in een stilte retraîte, kijk dan voor de agenda in de rechterkolom van deze website. Indien je deze website bekijkt vanaf een mobiele telefoon, scroll dan naar beneden.

Data en aanmelden

13 mei 2020 Stiltereis Griekenland 2020
25 mei 2020 Stiltereis Griekenland 2020 2e reis
19 sept 2020 Zweethutceremonie Hoogland

Betalingsvoorwaarden/annuleren
Zie hiervoor de algemene voorwaarden.

Meer weten?
Gebruik het contactformulier.

 

Stiltereis Griekenland Healing Space

Schrijf je hier in voor Retreats

13 mei 2020 Stiltereis Griekenland 2020
25 mei 2020 Stiltereis Griekenland 2020 2e reis
19 sept 2020 Zweethutceremonie Hoogland

Contactgegevens

06 – 24 81 29 49 (Toña)
06 – 25 13 68 39 (Marcelino)

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ga naar Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Please wait