gradient

You have no items in your shopping cart.

slide1

Reacties stiltereis Griekenland

Aan het eind van onze evaluatieformulieren vroegen wij alle deelnemers om samen te vatten wat hun indruk van de week was. Hieronder volgen een aantal reacties die op De Feedbackcompany staan. Wil je zelf lezen, klik dan op deze link om naar de website te gaan.

Nooit gedacht dat ik ooit aan een stilte retraite zou deelnemen. Maar dit kwam op mijn pad en heb het als een bijzondere en waardevolle reis ervaren. Iets wat ik zeker nog eens in de toekomst zou overwegen. Heel bijzonder wat zo’n lange tijd stilte en rust met je doet. Met name de volledige ontzorging, de prachtige locatie en fantastische begeleiding zijn doorslaggevend. Toña kan met haar liefde, vreugde en wijsheid je echt een grote stap verder brengen bij het vinden van het pad van je hart!

23 mei 2019, W. Eekhoorn, 10/10

 

Zeer positief. Een professionele begeleiding, goed georganiseerd en veel persoonlijke aandacht. Goede flexibiliteit om in te spelen op individuele behoeften en (onverwachte) gebeurtenissen.

23 mei 2019, R. Bekker, 10/10

 

Het was een feest om opnieuw met Toña mee te gaan, na een eerdere ervaring in de Sinai-woestijn. Daar was het geweldig, maar in Griekenland ook. Wat een prachtplek, heerlijk rustig, goed verzorgd, fijne samenwerking met de Griekse eigenaresse en yogadocent, verrukkelijke eten. Ik ben helemaal tot rust gekomen en opgeladen, en heb veel mooie inzichten opgedaan. Perfect, niets meer aan doen: een tien!

23 mei 2019, Lydia van der Weide, 10/10

 

Het is een enorm, bijzondere ervaring zo'n yoga stilte retreat. Stilte brengt je dichter bij jezelf en als je dat vijf volle dagen achter elkaar kan doen, is dat een krachtig instrument om weer veel meer bij 'jezelf te komen', op te laden en meer innerlijke rust te bereiken. Ik beoefen al lang yoga, maar door deze yogalessen tijdens zonsopgang, voelde ik met de dag krachtiger & energieker worden. De meditaties en healing sessies van Toña en Dora waren in één woord heerlijk, verlichtend en verhelderend voor je hart & geest. Toña is een bijzondere vrouw die met haar missie en haar wijze levenslessen je weet te raken en tot de kern komt waar het bij jou omdraait. Een echte aanrader voor iedereen die in mentaal, emotioneel en fysiek opzicht een 'reset' kan gebruiken.

27 mei 2019, Jolanda, 10/10

 

Ten eerste is de stilte heerlijk om te ervaren...je hoeft niets en mag gewoon zijn!
De stilte brengt je weer bij je hart en vandaar uit kan je jezelf accepteren en jezelf vergeven.
En weer in de maatschappij leven van uit je hart.

19 juni 2018, Anoniem, 10/10

 

Indrukwekkende, levensveranderende ervaring. Niet per sé alleen maar 'leuk', aangezien je jezelf een aantal keren tegenkomt. Maar 'persoonlijke groei' is dan ook het doel van een dergelijke reis en groei is niet mogelijk zonder af en toe pijn te lijden. Hoewel ik niet weet of ik gauw weer een dergelijke reis zal ondernemen, is het wel een ervaring die ik niet had willen missen. Of ik ooit weer op Stiltereis zou gaan is puur persoonlijk en heeft niets te maken met de organisatie, de mensen, de begeleiders, de omgeving etc.: die waren fantastisch! Liefdevol, verzorgend en deskundig zijn de woorden die het eerst in mij opkomen als ik Toña en Dora (de professionele begeleiders van Healing Space) moet beschrijven. Er is veel gelachen en gehuild in een bijna sprookjesachtige omgeving van Pinakates, Griekenland. Ook prettig aan zo'n reis: je komt gelijkgestemden tegen. Ondanks dat je niet of nauwelijks met elkaar praat - met uitzondering van de "talking circles" en de laatste 'vrije dag' (erg prettige zeil-excursie!) - bouw je toch een onvergetelijke band met elkaar op.

6 juni 2018, Gerwin, 10/10

 

Stilte kan natuurlijk op meerdere plekken worden gevonden of worden gecreëerd, maar de kracht van deze stiltereis zit vooral in de manier waarop deze reis is opgezet. Aan werkelijk alles is gedacht en alles is tot in de puntjes geregeld. Ik realiseer me nu pas, na terugkomst, dat het persoonlijke proces vrij makkelijk verstoord kan raken door randzaken. Het is zó essentieel dat je pas werkelijk de stilte in je lijf kunt gaan ervaren wanneer alles om je heen (praktische zaken zoals de locatie, de kamer waarin je slaapt, het eten, het dagprogramma, de wandelingen, de healings, etc) tot in de puntjes is geregeld. Alleen dan pas kom je waar je wilt komen; op een prachtige plek namelijk je eigen 'zijn'.
De persoonlijke inzichten en bewustwording welke ik tijdens de reis hierdoor heb verkregen zijn dermate sterk dat ik zeker weet dat ik hier de rest van mijn leven voordeel van zal hebben. Ze creëren een dermate sterke intrinsieke motivatie waardoor je eigenlijk niet meer anders kunt of wilt. Toña speelt hierbij m.i. een cruciale rol door haar liefdevolle en prettige begeleiding tijdens de reis en de overdracht van haar, over de jaren heen verzamelde, wijsheid. 
Ik zou echt ieder mens op deze aarde een vergelijkbare ervaring toewensen. Het is niet alleen een cadeau voor jezelf maar ook voor je naasten.

31 mei 2018, Bjorn Claassens, 10/10

 

Het was wederom een super mooie ervaring en verrijking. Weer een beetje dichter bij mezelf mogen komen.
Gun het iedereen; één keer in je leven een stilteretraite met Tona.

31 mei 2018, Anoniem, 10/10

 

Zo inspirerend! Komen tot de kern van het leven in gelijkwaardigheid. Een niet meer te vergeten ervaring welke ik voor altijd bij me draag in mijn hart! Begeleiding sfeer voorzieningen aan alles is werkelijk gedacht en uiterste zorg besteed. Persoonlijker kan bijna niet

30 mei 2018, Vanessa Verduijn, 10/10

 

Stiltereis Griekenland Healing Space

Schrijf je hier in voor Retreats

06 mrt 2021 Zweethutceremonie Hoogland
22 mei 2021 Stiltereis Griekenland 2021 - 1e Reis
31 mei 2021 Stiltereis Griekenland 2021 - 2e Reis
25 juli 2021 Couple Retreat Mandali

Contactgegevens

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ga naar Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief: