gradient

Winkelwagen is leeg

slide1

Reisverslagen

Aan het eind van onze evaluatieformulieren vroegen wij alle deelnemers om samen te vatten wat hun indruk van de week was. Hieronder volgen een aantal reacties:

  • "Het was een heel bijzondere ervaring. Waarin ruimte is om invulling te geven aan je stil zijn. Het stil zijn deel je, maar iedereen had toch zijn eigen reden om te gaan. En ik heb het gevoel zelf echt een eigen invulling te hebben kunnen geven aan de week; die hem daardoor heel persoonlijk maakte, wat ook de bedoeling was. Ik wilde duidelijk terug naar mijn gevoel en antwoorden vinden. Ik ging, kwam en overwon lijkt het wel haha. Ik had vragen, die zijn beantwoord en ik kan hiermee verder." Inez
  • "Door deze innerlijke reis is mijn leven verrijkt" Barry
  • Artikel Esta over deze reis - Download 
  • Artikel Viva over deze reis - Download
  • Artikel Financieel Dagblad over deze reis - Download

Verslag stiltereis Wadi Rum april 2009 - Download

Report journey Wadi Rum april 2009 - Download

  • "De stilte heeft mij rust en ruimte gegeven om eens stil te staan bij alle personen en gebeurtenissen uit het verleden en heden. Ik heb alles, in alle rust, eens goed kunnen bekijken, zonder te piekeren. Met hulp van hele lieve en goede begeleiding waar nodig. Soms was het zwaar werk, maar opgeruimd staat netjes..."
     
  • "M'n reuk en smaak werden sterker. Ik heb nog sterker genoten van al het moois om me heen, waar ik in mijn dagelijks leven wel eens aan voorbij ren. Ik heb van alles en iedereen genoten!"

Stiltereis Griekenland Healing Space

Schrijf je hier in voor Retreats

13 mei 2019 Stiltereis Griekenland 2019 Vol

Contactgegevens

06 – 24 81 29 49 (Toña)
06 – 25 13 68 39 (Marcelino)

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de Healing Space nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe opleidingen, workshops, trainingen en retreats.