gradient

You have no items in your shopping cart.

griekenland

Natuurlijk Mooi retreat

natuurlijkmooi

Het maken van een stiltereis - ook wel stilte retreat - is een ervaring die de rest van je leven bij je zal blijven. In de zinderende omgeving van het prachtige Mandali neemt Toña en het team van Natuurlijk Mooi je mee in de ontdekkingsreis opzoek naar stilte van lichaam en geest.

Het unieke aan een stiltereis is dat de stilte langer duurt en dat de schitterende omgeving diep inwerkt op je gevoel voor schoonheid. Als je lang en diep genoeg stil bent, bereik je een innerlijke stilte die stil blijft, ook al zijn er geluiden om je heen. Het zo stil laten worden in je hoofd dat je je hart rechtstreeks kunt horen, is het ultieme doel.

Tijdens dit Natuurlijk Mooi retreat zijn de yogalessen, meditaties, Dr. Hauschka lichaamsbehandelings en persoonlijke healings zodanig afgestemd dat het gemakkelijk voor je wordt om je hart centraal te stellen en zo het pad van je hart weer te bewandelen.

Tijdens deze retreat geniet je van yogalessen, van de Natuurlijk Mooi lichaamsbehandeling behandeling met de natuurlijke producten van Dr. Hauschka én van een individuele healing door Toña. Deze healing bestaat uit een complete, persoonlijk afgestemde energetische behandeling van massage, reiki en drukpunten. Waar je bij andere organisaties vaak een sessie ter plekke tegen betaling kan boeken, zijn bij deze retreat de Natuurlijk Mooi behandeling en de healing bij de prijs inbegrepen. Op vrijdag is de stilte voorbij en kun je genieten van de omgeving van Mandali, om op zaterdag weer naar huis terug te keren.

Voeding
Bij het opschonen van de geest met stilte hoort ook een voedingspatroon dat daar op aansluit. De maaltijden zijn vegetarisch en er wordt rekening gehouden met allergieën. Verder wordt er geen alcohol of cafeïne houdende dranken geschonken. Voor die mensen die er aan gewend zijn om deze producten te gebruiken adviseren wij om een week van te voren hiermee te stoppen in verband met ontgiftingsreacties (bijvoorbeeld hoofdpijn).

Kosten
De kosten van deze Natuurlijk Mooi retreat zijn € 1.250,- tot € 1.575,- per persoon (afhankelijk van early bird en type kamer). Deze prijs is exclusief vliegtickets naar Malpensa (Mxp) Milano International airport en exclusief transfer naar Mandali Retreat Centre.

Reserveren en meer informatie
Meer informatie en mogelijkheid om aan te melden vind je op de site van Natuurlijk Mooi

Schrijf je hier in voor Retreats

22 mei 2021 Stiltereis Griekenland 2021 - 1e Reis
31 mei 2021 Stiltereis Griekenland 2021 - 2e Reis
25 juli 2021 Couple Retreat Mandali
18 sept 2021 Zweethutceremonie Hoogland

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ga naar Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief: