gradient

You have no items in your shopping cart.

header-blog.jpg

header-blog.jpg

Reiki Teens

Toña Wong Chung: “Zelf was ik 18 jaar toen ik mijn eerste reikicursus deed. Ik denk nog steeds dat dat het grootste geschenk is geweest wat ik me had kunnen voorstellen, ook al kon ik toen nog niet de volle reikwijdte daarvan overzien. In een voor mij uiterst verwarrende en chaotische tijd met grote emotionele uitschieters kwam er door mijn beoefening van reiki steeds meer rust en duidelijkheid in het pad dat voor me lag en tot de dag van vandaag voel ik mij geleid door het licht dat komt uit mijn eigen handen als verlengstuk van mijn eigen hart.”

“In een wereld vol verleidingen is het een grote uitdaging om je stuur recht te houden. Dit geldt voor volwassenen en ook voor jong volwassenen. Een mooi gezegde luidt: it’s easier to build strong children then to repair broken men.
Dit is iets waar ik ook enorm in geloof en daarom kun je niet vroeg genoeg beginnen met het beoefenen van een discipline die je in staat stelt om

  • Jezelf te leren kennen
  • Uitdrukking te leren geven aan jezelf

Dat is waar het om gaat bij onze Reiki Kids en Reiki Teens.”

De cursus lijkt veel op de cursus voor volwassenen, maar na de cursus worden er nog afspraken gepland om samen te komen om de thema’s die aan bod zijn gekomen tijdens de cursus te helpen integreren in het dagelijks leven.

Toña Wong Chung: “Ik geef vaak het voorbeeld dat een zaadje niet verteld hoeft te worden wat voor plant of boom het gaat worden. In het zaadje is het potentieel en de kennis aanwezig om precies zo te groeien als hij is voorbestemd. Dit komt doordat het zaadje contact heeft met een wetend veld om zich heen, wat ik de matrix noem. Ik geloof dat alle mensen ook zo’n matrix hebben. Reiki is voor mij een manier om het contact met de matrix optimaal te laten verlopen. Als je eenmaal weet wat je pad is, is het nog steeds niet altijd gemakkelijk om het te lopen, maar wel altijd de moeite waard. Het geeft vertrouwen als je weet dat je loopt op het pad van je hart.”

Over de docent

Toña Wong Chung is in 2002 ingewijd tot traditioneel Reiki Master. Ze is een allround healer met meer dan twintig jaar ervaring met Reiki, verschillende massagevormen, emotioneel lichaamswerk en spirituele coaching. Vanuit haar kennis van de Oosterse Geneeswijzen en Reiki heeft ze een geheel eigen stijl ontwikkeld in het begeleiden van mensen en dit draagt ze op een zeer praktische manier over in haar manier van lesgeven.

Kosten


Kosten
  
Marcelino en Toña hebben samen ervaring in het geven van ki-trainingen en aikidolessen. Op een leuke manier brengen ze de kinderen een vorm van discipline bij om bewust om te gaan met zichzelf en hun energie en zich weerbaar op te stellen.

€ 250 per persoon voor 2 cursusdagen.

Details cursus

Locatie: Heart House: Huizerweg 54,1402 AD Bussum
Data: Beschikbare data vind je onderaan deze pagina.
Leeftijd: 14 t/m 20 jaar
Tijd: zie details per dag op de inschrijfpagina
Kleding: Gemakkelijke kleding (geen riemen/spijkerbroeken)
Lunch: Zelf meenemen
Certificaat: Ja

Mogelijkheid registratie BATC
Alle cursussen en opleidingen van Healing Space zijn geaccrediteerd door het KTNO (Kwaliteit Toetsing Natuurgericht Onderwijs). Dit betekent dat alle uren als zodanig meetellen als (bij/na)scholingsmogelijkheid om erkenning te krijgen bij de BATC (Belangen Associatie Therapeut en Consument). Dit geeft voor de cliënten die behandeld worden door een BATC therapeut op dit moment de mogelijkheid om door een groot deel van de zorgverzekeraars de behandeling (gedeeltelijk) vergoed te krijgen. Voor actuele informatie over de status van vergoedingen voor behandelingen zie www.batc.nl.

We hebben een ruim aanbod aan opleidingen om zelfstandig als Holistisch Energetisch Therapeut te beginnen. Dit werkt als volgt: als je voldoende uren volgt, (bij de beroepsorganisatie BATC is dat bijvoorbeeld 400 uur) kun je je aansluiten bij deze organisatie en voldoe je wettelijk aan al je verplichtingen. Wil je ook dat je behandelingen vergoed worden bij zorgverzekeraars, dan is daarnaast een medische basis verplicht.

CRKBO Registratie Healing Space
Healing Space staat ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs. Dat betekent dat alle opleidingen BTW vrij gedeclareerd worden.

Data en aanmelden

Op dit moment is er nog geen datum bekend.
Houd me op de hoogte.

Betalingsvoorwaarden/annuleren
Zie hiervoor de algemene voorwaarden.

Meer weten?
Gebruik het contactformulier.

Schrijf je hier in voor Reiki Teens

Op dit moment is er nog geen datum bekend.
Houd me op de hoogte.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ga naar Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief: