gradient

You have no items in your shopping cart.

header-blog.jpg

Privé Retreat voor Stellen

Ben je op zoek naar verdieping in je relatie? Willen jullie graag meer levendigheid brengen in jullie intimiteit? Of moet je samen iets verwerken?

Het Privé Retreat voor Stellen, begeleid door Toña Wong Chung, is een geheel verzorgde privé retreat voor jou en je partner, waarin jullie centraal staan. Zo kan je samen, volledig in overgave en rust, aandacht geven aan je relatie. Na het retreat ervaren onze deelnemers een intense verbondenheid en hebben ze het vertrouwen dat ze echt bij elkaar horen.

Prive retreat stellen healing space

Het Prive Retreat voor Stellen: iets voor jou?

Misschien loop je samen tegen problemen aan? Maak je vaak ruzie of doe je onaardig tegen elkaar? Of ben je juist samen op zoek naar inspiratie om meer diepgang te geven aan je relatie of ben je al te lang niet meer echt aan elkaar toe gekomen?

Dit retreat is ontwikkeld door holistisch energetisch (relatie)therapeut Toña Wong Chung, gebaseerd op haar meer dan 20 jaar ervaring met stellen. Het retreat is bestemd voor alle stellen die verdieping willen aanbrengen in hun relatie of uitdagingen ervaren waar ze samen niet uitkomen.

Ervaringen

“Wij hebben echt een fantastisch weekend gehad bij Toña & Marcelino. Binnen no-time heeft Toña door wat er nodig is in de dynamiek tussen ons; en daarnaast kan ze ook nog genoeg individuele begeleiding bieden voor persoonlijke stukken. Het is niet altijd leuk, omdat er pijnlijke dingen naar boven komen, maar het is even confronterend als liefdevol. Wij kwamen er in het weekend o.a. achter dat we eigenlijk hele praktische dingen uit het oog waren verloren in de tijd dat wij samen zijn. Daar hebben we fijne handvaten voor gekregen en nu - op het moment van schrijven, twee maanden later - lijkt het nog steeds met de dag beter te gaan.  Marcelino & Toña zijn een heerlijk en inspirerend team en de workshops van Marcelino waren een leuke en waardevolle aanvulling. We hebben thuis geprobeerd de salsa-lessen verder op te pakken, maar we moeten nog een beetje oefenen. Het retreat heeft een enorme shift teweeg gebracht in onze relatie en al tijdens het weekend was die voelbaar. "A new frequency", zei Toña aan het einde, toen ze ons uitzwaaide. We kregen de bos witte rozen die tijdens het retreat in onze slaapkamer stond mee voor thuis, de rozen hebben nog bijna 3,5 week in bloei gestaan”.Thijs Tuijt en Naomi van Ree

Toña heeft ons weer verbonden zoals we aan t begin van onze relatie verbonden waren. Wij hebben genoten van meditatie, reiki, paardenfluisteren en intense gesprekken met juiste vraagstelling. Het dieetadvies omarm ik, nu na drie jaar sinds, nog steeds en heeft mij geholpen fitter en scherper te voelen. Toña je bent een bijzondere topper!Martijn en Marcelien

Wow! Waar we dachten dat we samen heel wat op te lossen hadden, wist Toña ons in een klap weer helemaal in harmonie te laten zijn. We hoefden alleen maar herinnerd te worden, aan wie we zelf zijn, en aan wie we samen zijn. Door middel van een mooie ceremonie, oogcontact, healing, aanrakingen, en zonder er teveel woorden aan te geven waren we gelijk weer diep verbonden. We zijn ontzettend dankbaar voor deze mooie en fijne manier waarop Toña ons deze diepe verbinding samen heeft laten herinneren. Dank dank dank!!Linda en Lennart

Inhoud van het Prive Retreat voor Stellen

Afhankelijk van de intentie duurt het 3 tot 5 dagen. Dit wordt in overleg met jullie gepland. Een 3-daags retreat ziet er bijvoorbeeld als volgt uit:

Dag 1
16.00: aankomst
16.00 -18.00: programma op maat
18.00: avondmaaltijd
19.00 - 21.00: programma op maat

Dag 2
Zonsopgang: yoga en meditatie (als dat haalbaar is met de conditie en anders iets later)
07.30 : ontbijt
08.30 - 11.30: wandeling met oefeningen
12.00 - 13.00: lunch
13.00 - 16.00: programma op maat
16.00 - 17.00: individuele healing (de ander heeft tijd voor zichzelf)
17.00 - 18.00: individuele healing (de ander heeft tijd voor zichzelf)
18.00 - 19.00: avondmaaltijd
19.00 - 20.00: tijd voor jezelf
20.00 - 22.00: chakra healing en massage bij elkaar

Dag 3
Zonsopgang: yoga en meditatie (als dat haalbaar is met de conditie en anders iets later)
07.30: ontbijt
08.30 - 10.00: wandeling met oefening
10.00 - 11.30: rust voor beiden
11.30 - 12.30: lunch
13.00 - 17.00: programma op maat
17.00 - 18.00: rust
18.00 - 19.00: avondmaaltijd
19.00 - 21.00: yin yoga en afsluiting

Het programma op maat wordt speciaal voor jullie wensen ontwikkeld en dit blijft vooraf een verrassing. Dit draagt bij aan ‘overgave’ en ‘zachter worden naar elkaar’; het helpt als je met de flow van het programma mee gaat, zonder er vooraf al te veel over na te denken.

Locatie

Afhankelijk van het programma wordt er een passende locatie gekozen. Zo zijn er bijvoorbeeld retreats op de Healing Space locatie in Hoogland (bij Amersfoort), maar het kan ook op een zelf- of in overleg gekozen locatie zijn in Nederland of in het buitenland.

Over Toña Wong Chung en overige begeleiding

Toña is founder van Healing Space, Het Instituut voor Holistische Energetische Ontwikkeling. Al meer dan 20 jaar werkt ze in het Healing Space behandelcentrum als holistisch (relatie) healer met Reikivoeding, verschillende massage vormen, emotioneel lichaamswerk en spirituele coaching.
In 2015 schreef ze het boek "Hoe word ik de beste minnaar van de wereld", gebaseerd op haar jarenlange ervaring in het begeleiden van koppels op een holistische, energetische manier. Toña is in staat om de energie zacht te maken en daarmee klaart ze de lucht tussen koppels die ongezonde patronen naar elkaar hebben ontwikkeld. Dit is vooral belangrijk als woorden niet meer toereikend zijn. Na haar sessies en retreats kunnen koppels een frisse start maken. Toña helpt je verbinding te maken; met jezelf, je geliefde en de wereld.

Afhankelijk van de hulpvraag en de locatie werkt Toña samen in deze retreats met haar echtgenoot Marcelino, tevens Reiki Master en Hypnotherapeut, en op de locatie in Hoogland wordt daarnaast vaak samengewerkt met een paardencoach. De paardencoachsessie is een prachtig instrument om de dynamiek tussen koppels helder te krijgen.

Prijs

Een privé retreat is een retreat op maat, waardoor de prijs afhankelijk is van het aantal dagen dat de retreat duurt en de onderdelen waar eventueel extra begeleiding bij gegeven wordt. Dat betekent dat we alleen informatie kunnen verstrekken over exacte inhoud, duur en kosten als we weten wat de hulpvraag is. Een privé retreat heeft een prijsindicatie vanaf € 4.000 

Meer informatie voor een Privé Retreat voor Stellen is aan te vragen via .

Schrijf je hier in voor Retreats

22 mei 2021 Stiltereis Griekenland 2021 - 1e Reis
31 mei 2021 Stiltereis Griekenland 2021 - 2e Reis
25 juli 2021 Couple Retreat Mandali
18 sept 2021 Zweethutceremonie Hoogland

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ga naar Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief: