fbpx

gradient

You have no items in your shopping cart.

locatie healingspace

Opleidingsinstituut

Welkom op de website van Healing Space, het Instituut voor Holistische en Energetische Therapie. We bieden een ruim aanbod aan geaccrediteerde opleidingen om als Holistisch Energetisch Therapeut aan de slag te kunnen gaan. Ook als je niet op professioneel niveau wilt beginnen, kun je bij onze topdocenten terecht om cursussen te volgen die je helpen in balans te komen en je leiden naar een gezond en gelukkig leven. 

Healing Space is in 2006 opgericht door Toña Wong Chung en Marcelino Smith en is ontstaan vanuit de praktijk die Toña al sinds 1998 runde. Alle opleidingen op het gebied van reiki, voeding, energetische massage en Chinese Geneeswijzen zijn geaccrediteerd en voldoen aan de norm om als zelfstandig therapeut aan de slag te kunnen gaan: ze zijn daarom geschikt voor startende therapeuten, maar ze kunnen ook gevolgd worden als bij- of nascholing voor gevestigde natuurgeneeskundig therapeuten. 

Maar, omdat wij geloven dat al onze opleidingen en cursussen eigenlijk behoren tot de algemene ontwikkeling en voor iedereen bijdragen aan een gezond en gelukkig leven, zijn ze ook geschikt als investering in jezelf. Dus ook zonder dat je als specialist wilt beginnen, kan je als particulier bij ons terecht voor opleidingen en cursussen op het hoogste niveau. Ze zullen je helpen om in balans te komen en leiden je naar een gezond en gelukkig leven. 

We kiezen er bewust voor om de groepen klein te houden, zodat alle deelnemers intensieve persoonlijke aandacht en begeleiding krijgen. Dat is de kwaliteit waar wij al 20 jaar voor staan! 

Wat is een 'healing space' ?
Een 'healing space' is de ruimte die ontstaat als twee, of meer, mensen met eenzelfde liefdevolle intentie samen komen.
Binnen dit veld ontstaat voor zowel de behandelaar als degene die behandeld wordt een optimale conditie om hun rol te kunnen vervullen. De behandelaar staat maximaal open om een behandeling te geven en de behandelde wordt maximaal ontvankelijk. Naast een optimale behandeling, is de overdracht van kennis en de ontvankelijkheid voor inspiratie ook op een optimaal niveau binnen een healing space. 

Onze doelstelling
Het is de doelstelling van Healing Space om zoveel mogelijk mensen deel uit te laten maken van dit veld, zodat kennis, inspiratie of genezing optimaal verspreid kan worden. Dit doen we door middel van onze cursussen, trainingen, opleidingen, stilteretraites en behandeltrajecten, voor zowel professionals binnen de natuurgeneeskunde als voor 'leken'. 

Werkwijze
Een op maat benadering met persoonlijke aandacht staat bij ons altijd centraal, of het nu gaat om een individuele behandeling, een cursus, een heel opleidingstraject of een stilteretraite. Alle docenten en specialisten die verbonden zijn aan Healing Space werken intensief samen met de cursisten om zo kennis, inspiratie en heling van binnenuit te laten ontstaan. 

Contactgegevens

06 – 24 81 29 49 (Toña)
06 – 25 13 68 39 (Marcelino)

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ga naar Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Please wait