gradient

You have no items in your shopping cart.

locatie healingspace

Opleidingsinstituut

Welkom bij Healing Space

Healing Space is het Instituut voor Holistische Energetische Ontwikkeling.
Wij bieden o.a. opleidingen, (zakelijke) workshops, (relatie)therapie en retreats met een holistische visie waarbij energie altijd centraal staat.
Hieronder valt:
- Reiki
- Voeding
- Massage
- Chinese Geneeskunde

Zowel consumenten als professionals kunnen bij ons terecht voor hun eigen ontwikkeling om beter in balans te komen, en voor een professionele ontwikkeling tot holistisch energetisch therapeut.

Healing Space: change the energy, change everything

Healing Space is in 2006 opgericht door Toña Wong Chung en Marcelino Smith en is ontstaan vanuit de praktijk die Toña al sinds 1998 runde. Alle opleidingen op het gebied van reiki, voeding, energetische massage en Chinese Geneeswijzen zijn geaccrediteerd en voldoen aan de norm om als zelfstandig therapeut aan de slag te kunnen gaan: ze zijn daarom geschikt voor startende therapeuten, maar ze kunnen ook gevolgd worden als bij- of nascholing voor gevestigde natuurgeneeskundig therapeuten. 

Maar, omdat wij geloven dat al onze opleidingen en cursussen eigenlijk behoren tot de algemene ontwikkeling en voor iedereen bijdragen aan een gezond en gelukkig leven, zijn ze ook geschikt als investering in jezelf. Dus ook zonder dat je als specialist wilt beginnen, kan je als particulier bij ons terecht voor opleidingen en cursussen op het hoogste niveau. Ze zullen je helpen om in balans te komen en leiden je naar een gezond en gelukkig leven. 

We kiezen er bewust voor om de groepen klein te houden, zodat alle deelnemers intensieve persoonlijke aandacht en begeleiding krijgen. Dat is de kwaliteit waar wij al 20 jaar voor staan! 

yoga reiki retreat 10 13april hoogland 180px

Wat is een 'healing space' ?
Een 'healing space' is de ruimte die ontstaat als twee, of meer, mensen met eenzelfde liefdevolle intentie samen komen.
Binnen dit veld ontstaat voor zowel de behandelaar als degene die behandeld wordt een optimale conditie om hun rol te kunnen vervullen. De behandelaar staat maximaal open om een behandeling te geven en de behandelde wordt maximaal ontvankelijk. Naast een optimale behandeling, is de overdracht van kennis en de ontvankelijkheid voor inspiratie ook op een optimaal niveau binnen een healing space. 

Onze doelstelling
Het is de doelstelling van Healing Space om zoveel mogelijk mensen deel uit te laten maken van dit veld, zodat kennis, inspiratie of genezing optimaal verspreid kan worden. Dit doen we door middel van onze cursussen, trainingen, opleidingen, stilteretraites en behandeltrajecten, voor zowel professionals binnen de natuurgeneeskunde als voor 'leken'. 

Werkwijze
Een op maat benadering met persoonlijke aandacht staat bij ons altijd centraal, of het nu gaat om een individuele behandeling, een cursus, een heel opleidingstraject of een stilteretraite. Alle docenten en specialisten die verbonden zijn aan Healing Space werken intensief samen met de cursisten om zo kennis, inspiratie en heling van binnenuit te laten ontstaan. 

Contactgegevens


085 - 200 6969

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ga naar Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief: