gradient

You have no items in your shopping cart.

header-blog.jpg

Marcelino Smith

 

Marcelino Smith is ooit begonnen als politie agent in Suriname en heeft later als docent-rijopleider en dans-instructeur gefungeerd in Nederland. In 2003 kwam hij in aanraking met natuurgeneeskunde en besloot hij zich daarin te gaan bekwamen. Het resultaat was dat hij in 2006 samen met Toña Healing Space oprichtte. Thans is hij een traditioneel opgeleide Usui Reiki Master, een Internationaal register Hypnotherapeut en een bekwaam masseur.

Naast zijn ervaring als natuurgeneeskundige heeft hij ook ervaring in krijgskunst en gevaarsbeheersing. Hij is in het bezit van de 3e dan Aikido, is NOC/NSF erkent leraar martial arts en is tevens gediplomeerd docent weerbaarheid en gevaarsbeheersing. De combinatie van krijgskunst en heelkunst in zijn persoonlijkheid zorgt voor een aangename rust in zijn manier van lesgeven en maakt hem veelzijdig inzetbaar voor allerlei trainingen.

Marcelino heeft tevens veel ervaring in het begeleiden van groepen tijdens stilteretraites in binnen- en buitenland en zweethutceremoniën.

Reiki
Reiki I
Reiki II

Aikido
Aikidotrainingen
Weerbaarheidstrainingen
Ki workshops

Behandelingen
Hypnotherapie
Healing
Massage 

 

Contactgegevens


085 - 200 6969

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ga naar Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief: