gradient

Winkelwagen is leeg

header-blog.jpg

Ervaringen-oud

Reiki I

Reiki is een zeer krachtige, Japanse heelkunst. Het is een universele energie die altijd in overvloed aanwezig is en die door handoplegging doorgegeven kan worden.
Bekijk de Reiki 1 cursus


Dit weekend Reiki 1 cursus gedaan en wat was dat een heerlijk weekend! Het was ongelooflijk bijzonder en wat heb ik veel geleerd en gevoeld. Tona en Marcelino zijn twee hele lieve en kundige mensen die deze cursus zo fijn maken. Ik verheug me nu al op de Reiki 2 cursus, maar nu eerst lekker met Reiki aan de slag.

Debby Smit

De Reiki 1 cursus is echt een kado aan jezelf! Je leert loslaten en je komt weer in je kracht. Dat is de eerste stap als je serieus met Reiki aan de slag wilt. Een bijzondere ervaring in een hele fijne setting! Dus heb ik me gelijk opgegeven voor deel 2. Kijk er nu al naar uit!

Judith Sporken

Of ik een Reiki cursus kan aanraden? Yes! Bij het uitreiken van het officiële certificaat werd ik namelijk een beetje emotioneel. Nooit eerder was ik trots op mezelf na het behalen van ook maar enig soort diploma. Dit keer wel. Ik heb me opengesteld voor iets dat mijn analytische vermogen te boven gaat. Mijn weg naar binnen gaat over meer handboek reiki, karlijn visser, reiki cursusvoelen en vertrouwen op mijn intuïtie. Daar gaat reiki hopelijk de rest van mijn leven een steentje aan bijdragen.

Karlijn Visser - Holistik

Reiki heeft een ongelooflijke kracht. Het is niet iets vaags of iets waarin je moet geloven. Het is niets meer dan energie die stroomt. Wat het met mij na dit weekend heeft gedaan is bijna niet in woorden te omschrijven. Ik voel weer levenskracht. Na dit weekend voel ik dat mijn basisenergie totaal anders is. Ik voel me gevuld met energie.

Jolijn - VegaDutchie

‘Heerlijk weekend, zou standaard uitrusting voor iedereen moeten zijn. Wat weten we toch weinig over onszelf en ons lichaam’

Herman

‘Jullie raken mensen tot in hun ziel en hart. Na een weekend met jullie voel ik met telkens een stukje heler’

Greetje

‘Inspirerend, ook de achtergrond van Reiki in verhouding tot de tijd waarin we leven. Spannend, omdat het zo ver van me vandaan was!’

Yvonne

‘De naam Healing Space vind ik helemaal waargemaakt door jullie. Dank jullie wel!’

Anouk

‘Ik kan weer verder..’

Cursist Reiki 1

‘Een bijzondere ervaring. Een mooi cadeau aan mijzelf’

Isabel

‘Bewust geworden van onrust & chaos en deze in dit weekend om kunnen zetten in rust, ruimte en ontspanning! Ga ernaar streven dit dagelijks toe te passen! Het ‘t als heel erg ijn ervaren!! Heel erg bedankt!!’

Annette

‘Ontspannen manier van ‘lesgeven’, het is fijn om naar Toña te luisteren en ze stemt heel goed af op reacties en vragen van de cursisten.’

Johanna

‘Non scholae sed vitae discimus’
We leren niet voor school, maar voor het leven

Cursist Reiki 1

fijn dat er ook af en toe individuele aandacht was, als dat nodig was

Cursist Reiki 1

Enthousiaste warme cursus

Cursist Reiki 1

Als je goed voor jezelf wilt zorgen, is deze cursus zeker aan te raden!

Annemarie

Voor mij was de Reiki 1 cursus een bijzondere ervaring. Hier kreeg ik de tools aangereikt voor het toepassen van een (zelf)behandeling in een fijne, rustige, veilige omgeving waar veel ruimte werd geboden voor zowel het individuele en gezamenlijke proces, liefdevol begeleid door Tona. Wat een geschenk om dit te mogen meemaken en om deze technieken dagelijks toe te kunnen passen, zeer ver-reiki-end!

Mirte

Contactgegevens

Contact

06 – 24 81 29 49 (Toña)
06 – 25 13 68 39 (Marcelino)

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de Healing Space nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe opleidingen, workshops, trainingen en retreats.
Please wait