Winkelwagen is leeg

Toña Wong Chung

Toña Wong Chung is opgegroeid in een artsengezin, maar merkte al vroeg dat er ook een weg is zonder medicijnen. Zo is ze ooit begonnen met handlezen, sportmassage en reiki en studeerde een aantal jaren aan de Academie voor Natuurgeneeskunde in Hilversum in de richtingen Acupunctuur en fytotherapie.
Inmiddels begeleid ze meer dan twintig jaar mensen met Reiki, verschillende massagevormen, emotioneel lichaamswerk en spirituele coaching. Als Reiki Master leidt ze sinds 2002 mensen op om reiki te gebruiken voor hun eigen balans als ook om dit in te kunnen zetten als professional.

Toña heeft daarnaast een brede ervaring in het begeleiden van groepen in het bedrijfsleven met ki-trainingen en vitaliteitstrainingen en heeft ook een aantal jaren als docente gewerkt op de School voor Homeopathie en Academie voor Natuurgeneeskunde in het vak Therapeutische Ontwikkeling.

Ook is Toña sinds 1998 initiatiefneemster en begeleidster van stilteretraites in binnen en buitenland.

In 2015 schreef zij het boek “Hoe word ik de beste minnaar van de wereld”, gebaseerd op haar 20 jaar ervaring in het begeleiden van stellen op het gebied van de liefde. Kijk op www.besteminnaarvandewereld.nl voor meer informatie.

In 2016 werd Toña contributeur voor Holistik.nl, een online lifestyle magazine. Bekijk hier de berichten die zij schreef. 

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de Healing Space nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe opleidingen, workshops, trainingen en retreats.
Please wait