gradient

Winkelwagen is leeg

header-blog.jpg

Jolijn Pelgrum

Jolijn Pelgrum is ambassadeur van Healing Space.

Vijf jaar geleden begon Jolijn met haar blog Vegadutchie.nl. Toen vooral om vegan recepten te delen met Nederland. Ondertussen is het geëvolueerd tot een middel waarmee zij haar missie wil uitdragen. Mensen door middel van voeding – en dan voeding in de breedste zin van het woord – de gezondste & gelukkigste versie van zichzelf te te laten worden. Dit doet ze door het schrijven van blogs en boeken, maar ook door kookworkshops en online programma's. Ze vindt het geweldig als ze van mensen hoort dat ze iets hebben aan haar adviezen en zich daardoor beter in hun vel voelen.

In juli 2016 heeft Jolijn ook haar Reiki 1 diploma behaald bij Toña en geeft ze reikisessies. Ze gelooft dat dit sterkt bijdraagt aan een gezonde mind & body. Juist als mensen ook aan hun voeding willen werken is Reiki een ondersteuning. 

Jolijn woont samen met haar vriend Sjoerd, waarmee ze ook veel samenwerkt, en kat Budha in Amsterdam. Uiteraard houdt ze enorm van koken, maar dansen is haar tweede passie. In vrije uurtjes vind je haar in de natuur of in een yogalesje. Maar tegen een avond stappen of een tof festival zegt ze ook geen nee. It's all about balance!

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de Healing Space nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe opleidingen, workshops, trainingen en retreats.
Please wait