gradient

Winkelwagen is leeg

slide1

header-blog.jpg

Jacqueline Rietveld

Behandelingen
Healing

Jacqueline werkte voorheen als organisatie- en communicatieadviseur binnen diverse overheidsinstellingen. In 2007 ontdekte ze Reiki en ontwikkelde zich in de daarop volgende jaren tot Reiki Master. In 2010 startte ze haar eigen praktijk, Avalon reiki, en inmiddels heeft ze vele mensen begeleid om meer in hun kracht te komen.

Op donderdagen werkt Jacqueline in de praktijk van Healing Space. Naast haar eigen clientèle, behandelt Jacqueline ook de cliënten van Toña om continuïteit te waarborgen. Haar behandelingen bestaan uit Reiki, coaching, emotioneel lichaamswerk, energetische massage en voedingsadvies in een combinatie die past bij de behoeften van de cliënt. Vanuit het holistische uitgangspunt dat lichamelijke en psychische klachten altijd samenhangen met een disbalans in de emoties, helpt Jacqueline haar cliënten om (weer) in contact te komen met hun diepste gevoelens en daar vrede mee te krijgen. Het energetisch werk maakt dat de emoties minder zwaar aanvoelen en beter te handelen zijn zodat ze niet langer voedingsbodem hoeven te zijn voor fysieke of geestelijke ziekten.

Contactgegevens

Contact

06 – 24 81 29 49 (Toña)
06 – 25 13 68 39 (Marcelino)

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de Healing Space nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe opleidingen, workshops, trainingen en retreats.
Please wait