gradient

Winkelwagen is leeg

slide1

header-blog.jpg

Docenten

Toña Wong Chung (bekend van o.a. JAN, Women’s Health en Holistik) groeide op in een regulier artsengezin, maar merkte al vroeg dat er ook een weg is zonder medicijnen. Ze studeerde aan de Academie voor Natuurgeneeskunde in Hilversum en doceerde een aantal jaren Therapeutische Ontwikkeling op de School voor Homeopathie en de Academie voor Natuurgeneeskunde.

 

Gita studeerde aan de Academie voor Natuurgeneeskunde Hilversum Chinese geneeskunde, voeding en natuurgeneeskunde, waarna ze zich in binnen en buitenland verder specialiseerde onder andere op het gebied van Si Yuan Balance Method acupuncture, coaching, kinderacupunctuur en Klassieke Chinese Geneeskunde

Ruim 10 jaar heeft ze een succesvolle praktijk waarin - naar eigen zeggen - haar wens om mensen te begeleiden op weg naar een betere gezondheid en een betere kwaliteit van leven is uitgekomen. Het mogen delen en uitdragen van de kennis, die ze in de loop der jaren heeft verworven, maakt haar wens compleet.

"De 5 Elementenleer is een fantastische tool -die ik dagelijks in mijn praktijk toe pas- om jezelf, de mensen in je omgeving en je cliënten inzicht te geven in hun processen en te begeleiden naar een betere gezondheid. Te gebruiken in coaching, in behandeling en ter verrijking van jezelf. Als aanvulling in een bestaande of als start van een nieuwe praktijk.
Ik zie je graag terug bij mij in de les!''

Chinese Geneeskunde
Module Oosterse Elementenleer
Praktische Chinese geneeskunde 

Janneke Bastiaens is de communicatiemedewerker en assisteert Toña.

Moniek de Boer is onze Online Marketeer.

 

Marcelino Smith is ooit begonnen als politie agent in Suriname en heeft later als docent-rijopleider en dans-instructeur gefungeerd in Nederland. In 2003 kwam hij in aanraking met natuurgeneeskunde en besloot hij zich daarin te gaan bekwamen. Het resultaat was dat hij in 2006 samen met Toña Healing Space oprichtte. Thans is hij een traditioneel opgeleide Usui Reiki Master, een Internationaal register Hypnotherapeut en een bekwaam masseur.

Naast zijn ervaring als natuurgeneeskundige heeft hij ook ervaring in krijgskunst en gevaarsbeheersing. Hij is in het bezit van de 2e dan Aikido, is NOC/NSF erkent leraar martial arts en is tevens gediplomeerd docent weerbaarheid en gevaarsbeheersing. De combinatie van krijgskunst en heelkunst in zijn persoonlijkheid zorgt voor een aangename rust in zijn manier van lesgeven en maakt hem veelzijdig inzetbaar voor allerlei trainingen.

Marcelino heeft tevens veel ervaring in het begeleiden van groepen tijdens stilteretraites in binnen- en buitenland en zweethutceremoniën.

Reiki
Reiki I
Reiki II

Aikido
Aikidotrainingen
Weerbaarheidstrainingen
Ki workshops

Behandelingen
Hypnotherapie
Healing
Massage 

 

 

Anna Kruyswijk-van der Heijden studeerde geneeskunde aan de universiteit van Leiden (1979), is enige tijd assistent kinderarts geweest en tot 1985 huisarts. In haar artsenpraktijk zijn het aanleren van inzicht en zelfredzaamheid voor de eigen gezondheidssituatie van patiënten, het meest belangrijk geweest. Anna heeft vaak als spreker opgetreden voor allerlei groepen belangstellende en patiënten, zowel binnen als buiten ziekenhuizen.
Daarnaast gaf zij veel aandacht aan de communicatie en samenwerking met collega's. Tijdens haar studie én haar praktijkjaren is Anna Kruyswijk dan ook betrokken geweest bij tal van onderwijsprogramma's en symposia, voor studenten geneeskunde, verpleegkundigen, artsen en therapeuten. Anna heeft in deze periode tevens een bijdrage geleverd aan de professionalisering van wat nu in de Artsenvereniging Voor Integrale Geneeskunde (AVIG) heet, en het klachtrecht voor patiënten.

Vanaf 1983 heeft zij de reguliere geneeskunde met de complementaire geneeskunde (CAM) gecombineerd. In 1988 is Anna dan ook betrokken geweest bij de oprichting van de MBOG (Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde).

Na bijna 30 jaar praktiserend arts geweest te zijn, legt zij zich sinds 2008 geheel toe op het verzorgen van cursussen en workshops over voeding en gezondheid. Sinds 2010 is Anna als docent geregistreerd in het CRKBO (Centraal Register voor Kort Beroeps Onderwijs).

Anna Kruyswijk is auteur van drie boeken; 'Eenvoudig Gezond', 'Mijn Voeding & Mijn Gezondheid' en 'Schimmels, Suiker & Allergie'. Tegenwoordig is Anna betrokken als adviseur bij wetenschappelijk onderzoek, (gast)docent aan verschillende opleidingen en lid van de wetenschappelijke adviesraad en van de symposiumcommissie van de Stichting Educatie Atrium Innovations.

Ben je benieuwd naar advies van Anna over bijvoorbeeld slaapproblemen of de ziekte van Lyme. Luister dan naar fragmenten van de Gezondheidsnieuwsradio; klik hier.

Voeding
Eenvoudig Gezond
Voedingsconsulent
Detoxdag: Reinigen en Vasten
Verslavingen
Mond en Gezondheid

Contactgegevens

06 – 24 81 29 49 (Toña)
06 – 25 13 68 39 (Marcelino)

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de Healing Space nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe opleidingen, workshops, trainingen en retreats.
cronjob