gradient

You have no items in your shopping cart.

slide1

header-blog.jpg

Docenten

Toña Wong Chung (bekend van o.a. JAN, Women’s Health en Holistik) groeide op in een regulier artsengezin, maar merkte al vroeg dat er ook een weg is zonder medicijnen. Ze studeerde aan de Academie voor Natuurgeneeskunde in Hilversum en doceerde een aantal jaren Therapeutische Ontwikkeling op de School voor Homeopathie en de Academie voor Natuurgeneeskunde.

 

Martijn Kortekaas is advocaat. Hij staat met zijn team van Legal Republic ondernemers bij in de juridische advisering van hun bedrijf, in de breedste zin van het woord. Binnen het team van Legal Republic zitten verschillende specialisten die samen hun krachten bundelen en zo zorgen voor toegevoegde waarde bij de bedrijven die zich bij hen aangesloten hebben. Sinds maart 2019 verzorgt Martijn en zijn team de juridische advisering voor Healing Space.

Dit is Naomi van Ree, holistisch energetisch therapeut en reiki master, opgeleid bij Healing Space. Als ex-journalist en filmmaker voelt het als haar taak om te kijken naar welke verhalen jij jezelf vertelt. Zit je door deze verhalen vast in je lijf, werk of relatie? Of gaan we op zoek naar een manier van leven die je meer van dienst is? In de sessies met Naomi ga je tot de kern van je belemmerende overtuigingen en ze helpt je om in je kracht te gaan staan en het leven te leven waar je van droomt. 

Als klein meisje wist Naomi al dat wanneer ze iets of iemand met aandacht en intentie aanraak, haar handen opwarmen en alles begint te stromen: energie, emotie, leven, informatie, de elementen. Bang was ze niet, maar voelde zich wel eenzaam naast andere kinderen. Vijf jaar geleden ging Naomi op zoek naar antwoorden bij Healing Space en inmiddels ze zich thuis leren voelen in dit werk. Vanaf september 2020 geeft Naomi de reiki-kids cursus, zodat geen kind zich meer eenzaam hoeft te voelen.

Naomi is tijdens en na haar studie journalistiek opgeleid binnen Healing Space. Disciplines: Reiki I, II, practitioner en master, Chinese Geneeswijze, Energetische Massage en Holistisch voedingscoach. Daarnaast verdiept zij zich in taoïstische technieken.

 

Liona Marchena behaalde haar Master in de Culturele Antropologie aan de Universiteit van Utrecht in 2005. Daarna heeft zij zich als beleidsmedewerker bij gemeenten altijd bezig gehouden met maatschappelijke vraagstukken binnen het sociale domein. En hoewel ze dit werk altijd met plezier deed, ervoer ze dat de interventies die gepleegd werden geen structurele effecten hadden op de hulpvraag en de zelfredzaamheid van mensen. Hierdoor ging ze op zoek naar meer zingeving in haar dagelijks leven en haar werk.

In 2015 behaalde ze haar eerste reikigraad, waarna ze veel ervaring opdeed met het behandelen van mensen met reiki en ze ook haar 2e reikigraad behaalde.
In 2017 werd ze bij Healing Space opgeleid tot Reikipractitioner, waarna ze haar, inmiddels succesvolle, eigen healingpraktijk startte.
In de tussentijd verdiepte zij zich verder in de Chinese geneeswijzen en werd zij verder opgeleid en bekwaam in het energetisch masseren.
Inmiddels geeft zij met heel veel plezier de cursussen energetische massage bij Healing Space.

“Ik haal er enorm veel voldoening en plezier uit om mensen te helpen bij hun helings- en bewustwordingsprocessen. Ik ervaar elke dag weer dat de inzet van energetisch lichaamswerk hier enorm veel effect op heeft.
Het kunnen geven en ontvangen van een energetische massage is een prachtige manier om weer in verbinding te komen met jezelf en vandaaruit ook weer te kunnen verbinden met de ander. Vanuit een holistische kijk op gezondheid is massage bovendien een preventief middel om jezelf in balans te houden. Dus eigenlijk een must voor iedereen!
Ik kan er enorm van genieten om deze manier van masseren over te brengen op mijn studenten. Ik hoop je heel snel een keer te gaan ontmoeten bij Healing Space!”

Energetische Massage Niveau 1
Energetische Massage - Herhalen en Verdiepen
Energetische Massage Niveau 2
Energetische Massage - Voor Stellen

 

Gita studeerde aan de Academie voor Natuurgeneeskunde Hilversum Chinese geneeskunde, voeding en natuurgeneeskunde, waarna ze zich in binnen en buitenland verder specialiseerde onder andere op het gebied van Si Yuan Balance Method acupuncture, coaching, kinderacupunctuur en Klassieke Chinese Geneeskunde

Ruim 10 jaar heeft ze een succesvolle praktijk waarin - naar eigen zeggen - haar wens om mensen te begeleiden op weg naar een betere gezondheid en een betere kwaliteit van leven is uitgekomen. Het mogen delen en uitdragen van de kennis, die ze in de loop der jaren heeft verworven, maakt haar wens compleet.

"De 5 Elementenleer is een fantastische tool -die ik dagelijks in mijn praktijk toe pas- om jezelf, de mensen in je omgeving en je cliënten inzicht te geven in hun processen en te begeleiden naar een betere gezondheid. Te gebruiken in coaching, in behandeling en ter verrijking van jezelf. Als aanvulling in een bestaande of als start van een nieuwe praktijk."

Chinese Geneeskunde
Module Oosterse Elementenleer
Praktische Chinese geneeskunde 

Janneke Bastiaens is de communicatiemedewerker en assisteert Toña.

Moniek de Boer is onze Online Marketeer.

 

Marcelino Smith is ooit begonnen als politie agent in Suriname en heeft later als docent-rijopleider en dans-instructeur gefungeerd in Nederland. In 2003 kwam hij in aanraking met natuurgeneeskunde en besloot hij zich daarin te gaan bekwamen. Het resultaat was dat hij in 2006 samen met Toña Healing Space oprichtte. Thans is hij een traditioneel opgeleide Usui Reiki Master, een Internationaal register Hypnotherapeut en een bekwaam masseur.

Naast zijn ervaring als natuurgeneeskundige heeft hij ook ervaring in krijgskunst en gevaarsbeheersing. Hij is in het bezit van de 3e dan Aikido, is NOC/NSF erkent leraar martial arts en is tevens gediplomeerd docent weerbaarheid en gevaarsbeheersing. De combinatie van krijgskunst en heelkunst in zijn persoonlijkheid zorgt voor een aangename rust in zijn manier van lesgeven en maakt hem veelzijdig inzetbaar voor allerlei trainingen.

Marcelino heeft tevens veel ervaring in het begeleiden van groepen tijdens stilteretraites in binnen- en buitenland en zweethutceremoniën.

Reiki
Reiki I
Reiki II

Aikido
Aikidotrainingen
Weerbaarheidstrainingen
Ki workshops

Behandelingen
Hypnotherapie
Healing
Massage 

 

 

Anna Kruyswijk-van der Heijden is arts (sinds 2009 niet meer praktiserend). Vanaf haar studietijd heeft ze een brede en vanzelfsprekende belangstelling voor verschillende invalshoeken die de basis van ziekte en gezondheid beschrijven, en heeft ze een groot vertrouwen in de ‘eigen-wijsheid’ van mensen. Na de afronding van haar studie geneeskunde aan de universiteit van Leiden (1979), is zij enige tijd assistent kinderarts geweest en daarna werkte ze tot 1985 als huisarts. In haar consultatieve praktijk voor integrale geneeskunde, heeft Anna vanaf 1983 de reguliere geneeskunde en voedingsgeneeskunde (natuurgeneeskunde en nutritionele geneeskunde) gecombineerd.

Onderwijs loopt als een rode draad door haar leven, want zowel tijdens haar studietijd als daarna is Anna betrokken geweest bij tal van onderwijsprogramma’s en symposia voor studenten geneeskunde, verpleegkundigen, artsen en therapeuten. Tevens heeft zij vele lezingen verzorgd voor (kanker)patiënten; binnen en buiten ziekenhuizen. Daarnaast heeft Anna bijgedragen aan de professionalisering van wat nu in de Artsenvereniging Voor Integrale Geneeskunde (AVIG) heet en het klachtrecht voor patiënten, en heeft zij aan de wieg gestaan van de oprichting van de MBOG in 1988 (Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde).

Na bijna 30 jaar praktiserend arts geweest te zijn, legt zij zich sinds 2008 met de oprichting van Jouw Voeding geheel toe op preventie, door middel van lezingen, cursussen en onderwijs over voeding in de breedste zin van het woord, en gezondheid. Sinds 2010 is Anna als docent geregistreerd in het CRKBO (Centraal Register voor Kort Beroeps Onderwijs). Ze adviseert bij wetenschappelijk onderzoek, is (gast)docent aan verschillende opleidingen en is lid van enkele Raden van Advies. Daarnaast vervult zij sinds 2018 de rol van drGoodfood om biologische plantaardige voeding voor het grote publiek te promoten.

Anna Kruyswijk schrijft columns en artikelen voor verschillende tijdschriften, en is auteur van vier boeken; ‘Keto-Detox’, 'Eenvoudig Gezond', 'Mijn Voeding & Mijn Gezondheid' en 'Schimmels, Suiker & Allergie'.

Via Gezondheidsnieuwsradio kan je diverse interviews met Anna beluisteren.

 

Voeding
Eenvoudig Gezond
Holistisch Voedingscoach
Detox Coach
Keto Detox Coach

Ik ben Renee Steinmann, arts en seksuoloog NVVS i.o. Mind-body medicine fascineert me omdat in dit speelveld de magie, het genezen, plaatsvindt. Vanuit een holistische visie de oorzaak van bepaalde klachten of aandoeningen onderzoeken, begrijpen en door bij de wortel te komen op te lossen drijft mij in mijn werk. Er is nog zoveel te ontdekken en te leren. De mogelijkheden binnen de preventieve geneeskunde zijn enorm én enorm belangrijk. Werken als arts-seksuoloog is een belangrijk onderdeel hiervan. Tevens ga ik in september 2020 starten met de opleiding tot EFT (Emotional Freedom Technique) behandelaar, waar ik veel zin in heb. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en de kennis en ervaring die ik tot nu toe op heb gedaan met jullie te delen tijdens de opleidingsdagen Gynaecologie, obstetrie & seksuologie en Nieren en urinewegen van Medische Basiskennis.

 

Fleur Kortekaas is natuurgeneeskundige en klinisch epidemioloog. Ze is als (freelance) auteur, docent en onderzoeker gespecialiseerd in het vakgebied van de complementaire, alternatieve en functionele geneeskunde. In haar werk staan kennisoverdracht en kennisontwikkeling in deze geneeswijzen centraal. Zij levert wetenschappelijke informatiediensten binnen het werkveld.

Wouter van Kempen (1950) was meer dan 40 jaar huisarts in Gezondheidscentrum Schalkwijk in Haarlem.  Daarna werkte hij 3 jaar als huisarts en medisch manager op Aruba en Bonaire. Nu is hij nog steeds actief als waarnemend huisarts in de regio Deventer. 

Hij heeft bij de NAAV de acupunctuur opleiding gedaan en had eind jaren zeventig een winkeltje in gezonde voeding. Wouter is ook schrijver en er zijn 3 boeken verschenen over zijn ervaringen als huisarts, waaronder het boek 'De dokter, de duif en de ambulance'. Daarnaast organiseert hij ook congressen voor huisartsen, de laatste jaren vooral in Suriname.  

Mijn naam is Titi Koolsbergen, ik werk sinds 35 jaar als arts en heb ervaring als huisarts, verslavingsarts en binnen de psychiatrie. Ook heb ik vroeg in mijn artsenij kennis gemaakt met de natuurgeneeskunde en daarbinnen onder andere een hypnoseopleiding gedaan.

Sinds 28 jaar werk ik vooral in mijn eigen toko, de St. Janskliniek. Daarin heb ik veel ervaring opgedaan met het behandelen van ME patienten en inmiddels ook met SOLK (somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten) in de bredere zin van het woord. Telefoonnummer 073-6149499

Tevens ben ik sinds de begintijd van mijn artsenstudie (45 jaar geleden) werkzaam als docent medische basisvakken voor diverse opleidingen in het land. Mijn zeer ruime praktijk ervaring als SOLK arts breng ik graag in in de Medische Basis opleiding voor Healing Space. Tijdens mijn lessen houd ik erg van de interactie met de studenten en ik help graag om de medische intuïtie te verruimen.

Contactgegevens


085 - 200 6969

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ga naar Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief: