gradient

You have no items in your shopping cart.

header-blog.jpg

19-06-2020

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Super!!!! Het waren prachtige dagen met heel veel diepgang!

18-06-2020

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Het was een mooi weekend, balast loslaten, tot rust komen en de verdieping in de reiki was heel fijn

18-06-2020

Basiscursus energetische massage

Wat is je ervaring met deze cursus?

Gewéldig! Grote diepgang, uit het hart begeleid, heel professioneel!

18-06-2020

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Magisch

17-06-2020

Cursus energetisch masseren

Wat is je ervaring met deze cursus?

Goed

17-06-2020

Reiki 2 en grid

Wat is je ervaring met deze cursus?

Heel goed, geeft focus en meer verdieping van de reiki

17-06-2020

Cursus: eenvoudig gezond

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ik vond het een interessant en leerzaam ervaring

16-06-2020

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Als thuiskomen! De begeleiding bij Healing Space is zo liefdevol en professioneel. Aan het begin denk je: hoe ga ik dit ooit allemaal onthouden. En aan het einde van cursus heb je niet eens door dat je alles eigen hebt gemaakt en weet. Het is een veilige plek, waarin je helemaal jezelf mag zijn en waar alles er ook mag zijn. Of dit nou verdriet is of een grapje tussendoor.

16-06-2020

Energetische Massage - Niveau 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Zo waardevol, ik gun het iedereen om deze ervaring mee te maken. Naast alles wat ik heb geleerd over het geven van een massage, is er ook veel in mijzelf (aan)geraakt en losgemaakt wat ik naast een heldere cursusmap en certificaat in mijn rugzakje mee naar huis kon nemen. Het uitpakken van deze belangrijke vulling gaat me enorm verder helpen in mijn ontwikkeling. Liona is een inspirerende en deskundige teacher die een sfeer weet te creëren waarin je je veilig voelt om alles uit te proberen en aan te kijken wat je tegenkomt gedurende het weekend. Kortom, ga dit doen!

16-06-2020

Cursus eenvoudig gezond

Wat is je ervaring met deze cursus?

Heel veel relevante informatie, goed onderbouwd. Mooi lesprogramma.

16-06-2020

Energetische Massage Niveau 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Veel geleerd, veel ervaren met een fantastische begeleiding.

16-06-2020

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Na de verheldering van reiki 1, voel ik bij reiki 2 herinnering, verrijking en connectie. Het waren 2 intense dagen met veel warmte, licht en verbinding op een fijne plek met lieve mensen om me heen. Dank jullie wel!

16-06-2020

Reiki 2 cursus

Wat is je ervaring met deze cursus?

Mooi gevolg op de reiki 1 cursus.

16-06-2020

Reiki II cursus

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ik vond het een hele bijzondere ervaring op een mooie lokatie. Reiki II is echt een upgrade en het voelt echt alsof ik kan toveren. Ik vond het ook fijn dat het een kleine groep was. Er wordt veel kennis gedeeld en er is ruimte voor iedereen. Heel fijn.

16-06-2020

Reiki II

Wat is je ervaring met deze cursus?

Heel bijzonder. Ik had niet verwacht dat er zoveel transformatie plaats zou kunnen vinden in 2 dagen tijd. Erg dankbaar voor!

16-06-2020

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ik vind het lastig woorden te geven aan hoe fijn het is om bij Healing Space een cursus of opleiding te geven. Het geeft een gevoel van thuiskomen, een plek waar alle ruimte is voor jou als persoon. Toña, Marcelino en Naomi zijn fijne en geduldige teachers en ik kijk al weer uit naar een volgende opleiding die ik bij hun ga doen.

16-06-2020

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Zeer leerzaam, uitstekende begeleiding, praktisch toepasbaar

16-06-2020

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Erg fijn vervolg op Reiki 1 in een prettige groep en omgeving. Goede uitleg en begeleiding.

16-06-2020

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Heel fijn. Professioneel, informatief en warm

15-06-2020

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Zeer goede ervaring