gradient

Winkelwagen is leeg

header-blog.jpg

13-11-2017

Persoonlijk consult

Wat is je ervaring met deze cursus?

Toña heb ik ervaren als een zeer vaardig en ervaren therapeut. Zij weet snel wat nodig is en anticipeert daar vakkundig op. Ook de gesprekken met haar heb ik als zeer verhelderend en behulpzaam ervaren. Ze heeft me geholpen weer op eigen kracht verder te kunnen. En op een heel prettige manier.

13-11-2017

Eenvoudig gezond

Wat is je ervaring met deze cursus?

De cursus was erg interessant en leerzaam. Het heeft mijn verwachtingen meer dan waargemaakt. De zaal was echter erg primitief: vreselijke akoestiek en te weinig ruimte (mn tafels) voor de 6 deelnemers, Omdat we gemotiveerd waren en de groep erg sociaal, schikte we ons. Verder was de kachel uit, waardoor t best koud was de 2 laatste keren. Als laatste was er geen mogelijkheid om eten op te warmen. Gegeven het feit dat je een cursus over voedsel geeft, mag dat wel worden verwacht. Positief: het geringe aantal deelnemers, waardoor er veel tijd was om individuele zaken ook te bespreken.

13-11-2017

Relatietherapie

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ik vind het heel bijzonder hoe Toña ervoor heeft gezorgd 'contact' te leggen tussen mij en mijn partner. Dit was soms confronterend, verhelderend, emotioneel maar vooral heel mooi. Bijzonder is hoe zij heel natuurlijk de juiste punten weet te benoemen, waarbij gekeken werd naar zowel het individuele als gezamenlijke proces in het verleden en het heden.

13-11-2017

Coaching & Cursus

Wat is je ervaring met deze cursus?

We nemen denk ik veel te weinig ruimte en tijd om stil te staan bij onszelf en onze relaties. De sessies bij Healing Space bieden precies dit: Tijd, ruimte en verdieping. Je leert jezelf en elkaar beter kennen. Patronen worden ontdekt, begrip komt hier uit voort, en ruimte om (wanneer wenselijk) oude patronen te doorbreken. Vanaf moment een voelt het als thuiskomen in de veilige ruimte die er gecreëerd is.

13-11-2017

Cursus Eenvoudig gezond

Wat is je ervaring met deze cursus?

Zeer interessant. Leuk. Fijn dat er tijd tussen de cursusdagen zit zodat je echt dingen kunt uit proberen.

12-11-2017

Cursus eenvoudig gezond

Wat is je ervaring met deze cursus?

Heel informatief, prettig dat het in een kleine groep is. goed onderbouwd door de docente. prettig lesmateriaal.

12-11-2017

Reiki 1 en 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Reiki is het pad van je hart, Healing Space is de perfecte plek om dat pad te ontdekken

12-11-2017

Reiki2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Een hele fijne cursus met een geweldig groep!

12-11-2017

Cursus Eenvoudig Gezond

Wat is je ervaring met deze cursus?

Het waren 4 leerzame en interessante dagen die mij veel duidelijkheid gegeven hebben. Anne is een hele fijne docente met een enorme kennis die zij heel goed weet over te brengen.

12-11-2017

Reiki II

Wat is je ervaring met deze cursus?

Geweldige curses met nieuwe inzichten en goede methodes om met mijn eigen energie om te gaan en anderen te helpen. Daarnaast is Toña de meest warme, energieke en inspirerende persoonlijkheid die ik ken!

10-11-2017

Reiki 1 & Reiki 1 Refresh

Wat is je ervaring met deze cursus?

Een bijzondere ervaring waarin ik veel over mezelf heb geleerd van een geweldige docent. Gedurende de lessen kwam ik in contact met mijn gevoelens en emoties, soms confronterend maar heel fijn om te mogen zijn wie je bent.

08-11-2017

Relatietherapie

Wat is je ervaring met deze cursus?

Mijn ervaring is dat Toña bij de relatietherapie zorgt voor een sfeer, waarin we allebei dicht bij onszelf kunnen zijn. Vanuit daar kunnen we inbrengen wat op dat moment het meest de aandacht vraagt. Alles met respect. De sessie ontvouwt zich waarbij Toña inbrengt waar op dat moment het meest behoefte aan is. Dat is niet altijd makkelijk, maar wel datgene wat helend is om verder te komen in het proces.

08-11-2017

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

In de veilige, warme en open omgeving van Healing Space was het een hele rijke ervaring om Reiki 2 te doen. Naast de inhoud van de cursus zelf, de Reiki 2 kennis, heb ik van Toña en van de andere deelnemers veel geleerd door ieders persoonlijke verhalen en levenservaringen. Een echte verrijking in mijn persoonlijke ontwikkeling.

08-11-2017

Reiki terugkomdag

Wat is je ervaring met deze cursus?

Heel fijn om terug te komen. Heb weer rust en vertrouwen. Heel waardevol!

08-11-2017

Reike 1 Refresh

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ik heb samen met Toña en de andere cursisten een fijne dag gehad. Vol motivatie en meer meer energie en tips de dag afgesloten. Fijn!

07-11-2017

Individuele coaching

Wat is je ervaring met deze cursus?

Toña weet snel met je in verbinding te komen waardoor waardevolle gesprekken ontstaan met als resultaat feedbavk waar je wat aan hebt.

07-11-2017

Coaching en relatietherapie

Wat is je ervaring met deze cursus?

Een vriendin van ons heeft Tona aanbevolen. Ik ben samen met mijn man geweest en alleen. Het voelde meteen heel vertrouwd bij Tona. Ze luistert heel goed, komt snel to the point en heeft ons goed geholpen bij verschillende vraagstukken die bij ons speelde. Ook de omgeving waar de sessies worden gegeven is prettig.

06-11-2017

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Waanzinnig. Reiki 2 is niet alleen een geweldig instrument om in je toolbox te hebben voor zelfhealing en het helpen van anderen. Dit weekend, geleid wordt door Toña, is ook een healingsweekend voor jezelf. Het is transformerend. Toña houdt de groep bewust heel klein waardoor er veel persoonlijke aandacht is en direct leert hoe Reiki jou persoonlijk kan helpen in je leven; jezelf, de mensen om je heen en de situaties/projecten waar het niet stroomt. Het weekend zelf heeft me heel veel gebracht en Reiki 2 verrijkt me leven elke dag weer. Echt een aanrader! Ik ben dankbaar dat Toña het op deze manier aanbied.

05-11-2017

Reiki 1 cursus

Wat is je ervaring met deze cursus?

Binnen hele korte tijd voelde ik me erg veilig en op mijn gemak door de liefdevolle en duidelijke begeleiding van Toña en Marcelino. De inhoud van de cursus is voor mij zowel praktisch (toepasbaar) als diepgaand. Het was een intensief weekend, vol ontspanning en reflectie. Ik heb ontzettend veel geleerd, maar vooral veel gevoeld en ervaren. De zelfbehandeling doe ik nog iedere dag en vind ik enorm waardevol. Gaandeweg het weekend kwam ik weer in contact met vreugde en liefde (voor mezelf) en kon ik oude overtuigingen beter los laten. Daardoor ervaar ik nu meer ruimte.

05-11-2017

Coaching samen met partner.

Wat is je ervaring met deze cursus?

Toña weet in diepgaande gesprekken vaak tot de kern door te dringen. Confronterend maar altijd met respect. Zij zet aan tot verandering van ingesleten patronen en opvattingen die een gezonde relatie in de weg staan. Ook al is er soms een lange weg te gaan, stapje voor stapje wordt er resultaat bereikt.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ga naar Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief: