fbpx

gradient

You have no items in your shopping cart.

header-blog.jpg

04-12-2017

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Twee intensieve dagen Reiki leren en oefenen op elkaar en je oh nee mijzelf. Leuke cursisten en super lieve Reiki docente. Toña geeft je de energie om vertrouwen te hebben in dat wat je doet.

29-11-2017

Energetische Massage 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

In deze cursus is er bij mij van alles aangezet en losgemaakt: letterlijk en figuurlijk. Soms heftig, soms heerlijk ontspannen. Na afloop van de cursus ervaarde ik een heerlijk gevoel van ruimte en helderheid. Kon ik dit maar ieder weekend doen :)

28-11-2017

Eenvoudig gezond

Wat is je ervaring met deze cursus?

De inhoud van de cursus was precies wat ik wilde leren op dit moment. Het was persoonlijk en er was ruimte voor persoonlijke vragen

28-11-2017

Eenvoudig gezond cursus

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ik was al bewust bezig met het bloedgroep dieet en dit is absoluut een toevoeging! Ben me nu duidelijk bewust geworden dat Mn lichamelijke klachten dus wel ‘echt’ zijn en hier ok veel mee bezig mezelf zoveel mogelijk in balans te houden!

17-11-2017

Coaching

Wat is je ervaring met deze cursus?

Aantal keer coaching/reading bij haar gehad en altijd kwam ik er opgeluchter, lichter uit.

16-11-2017

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Toña is een warme en liefdevolle vrouw en ik voelde me bij binnenkomst gelijk op mijn gemak. Ze heeft alle tijd om de cursisten te begeleiden in de Reiki 2 en aandacht te geven in het proces waarin je zit en waar je tegenaan loopt. Ik heb het als een welkome stap in mijn leven ervaren op het juiste moment en bij de juiste persoon.

14-11-2017

Opleiding tot voedingsconsulent

Wat is je ervaring met deze cursus?

Een gedegen en praktische opleiding om aan de slag te gaan met voedingsadvies. De lerares is zeer ervaren en heel goed in staat om theorie en praktijk en balans te houden. Voor mij is het de start van mijn eigen onderneming als voedingsdeskundige geweest.

13-11-2017

Persoonlijk consult

Wat is je ervaring met deze cursus?

Toña heb ik ervaren als een zeer vaardig en ervaren therapeut. Zij weet snel wat nodig is en anticipeert daar vakkundig op. Ook de gesprekken met haar heb ik als zeer verhelderend en behulpzaam ervaren. Ze heeft me geholpen weer op eigen kracht verder te kunnen. En op een heel prettige manier.

13-11-2017

Eenvoudig gezond

Wat is je ervaring met deze cursus?

De cursus was erg interessant en leerzaam. Het heeft mijn verwachtingen meer dan waargemaakt. De zaal was echter erg primitief: vreselijke akoestiek en te weinig ruimte (mn tafels) voor de 6 deelnemers, Omdat we gemotiveerd waren en de groep erg sociaal, schikte we ons. Verder was de kachel uit, waardoor t best koud was de 2 laatste keren. Als laatste was er geen mogelijkheid om eten op te warmen. Gegeven het feit dat je een cursus over voedsel geeft, mag dat wel worden verwacht. Positief: het geringe aantal deelnemers, waardoor er veel tijd was om individuele zaken ook te bespreken.

13-11-2017

Relatietherapie

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ik vind het heel bijzonder hoe Toña ervoor heeft gezorgd 'contact' te leggen tussen mij en mijn partner. Dit was soms confronterend, verhelderend, emotioneel maar vooral heel mooi. Bijzonder is hoe zij heel natuurlijk de juiste punten weet te benoemen, waarbij gekeken werd naar zowel het individuele als gezamenlijke proces in het verleden en het heden.

13-11-2017

Coaching & Cursus

Wat is je ervaring met deze cursus?

We nemen denk ik veel te weinig ruimte en tijd om stil te staan bij onszelf en onze relaties. De sessies bij Healing Space bieden precies dit: Tijd, ruimte en verdieping. Je leert jezelf en elkaar beter kennen. Patronen worden ontdekt, begrip komt hier uit voort, en ruimte om (wanneer wenselijk) oude patronen te doorbreken. Vanaf moment een voelt het als thuiskomen in de veilige ruimte die er gecreëerd is.

13-11-2017

Cursus Eenvoudig gezond

Wat is je ervaring met deze cursus?

Zeer interessant. Leuk. Fijn dat er tijd tussen de cursusdagen zit zodat je echt dingen kunt uit proberen.

12-11-2017

Cursus eenvoudig gezond

Wat is je ervaring met deze cursus?

Heel informatief, prettig dat het in een kleine groep is. goed onderbouwd door de docente. prettig lesmateriaal.

12-11-2017

Reiki 1 en 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Reiki is het pad van je hart, Healing Space is de perfecte plek om dat pad te ontdekken

12-11-2017

Reiki2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Een hele fijne cursus met een geweldig groep!

12-11-2017

Cursus Eenvoudig Gezond

Wat is je ervaring met deze cursus?

Het waren 4 leerzame en interessante dagen die mij veel duidelijkheid gegeven hebben. Anne is een hele fijne docente met een enorme kennis die zij heel goed weet over te brengen.

12-11-2017

Reiki II

Wat is je ervaring met deze cursus?

Geweldige curses met nieuwe inzichten en goede methodes om met mijn eigen energie om te gaan en anderen te helpen. Daarnaast is Toña de meest warme, energieke en inspirerende persoonlijkheid die ik ken!

10-11-2017

Reiki 1 & Reiki 1 Refresh

Wat is je ervaring met deze cursus?

Een bijzondere ervaring waarin ik veel over mezelf heb geleerd van een geweldige docent. Gedurende de lessen kwam ik in contact met mijn gevoelens en emoties, soms confronterend maar heel fijn om te mogen zijn wie je bent.

08-11-2017

Relatietherapie

Wat is je ervaring met deze cursus?

Mijn ervaring is dat Toña bij de relatietherapie zorgt voor een sfeer, waarin we allebei dicht bij onszelf kunnen zijn. Vanuit daar kunnen we inbrengen wat op dat moment het meest de aandacht vraagt. Alles met respect. De sessie ontvouwt zich waarbij Toña inbrengt waar op dat moment het meest behoefte aan is. Dat is niet altijd makkelijk, maar wel datgene wat helend is om verder te komen in het proces.

08-11-2017

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

In de veilige, warme en open omgeving van Healing Space was het een hele rijke ervaring om Reiki 2 te doen. Naast de inhoud van de cursus zelf, de Reiki 2 kennis, heb ik van Toña en van de andere deelnemers veel geleerd door ieders persoonlijke verhalen en levenservaringen. Een echte verrijking in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ga naar Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Please wait