gradient

You have no items in your shopping cart.

header-blog.jpg

29-06-2020

RP Intensive

Wat is je ervaring met deze cursus?

Het was een hele fijne RP-dag met een mooie workshop Aikido (onder de altijd bezielende leiding van Marcelino en Toña) en elkaar behandelen. De workshop (heerlijk buiten in het zonnetje) heeft me geleerd om nog steviger op m'n voeten te staan en bij mezelf te kunnen blijven; "wat 'de ander' doet of zegt, heeft geen negatieve invloed op mij". En dat we meer kunnen dan de stemmetjes ons hoofd ons vertellen :-) Zo'n dag met de groep geeft ook een sterke verbinding en positieve energie.

26-06-2020

Cursus eenvoudig gezond

Wat is je ervaring met deze cursus?

Inspirerend en leerzaam

25-06-2020

Retreat

Wat is je ervaring met deze cursus?

Verrassend, diepgaand, liefdevol, energie gevend.

24-06-2020

Reiki Intensive

Wat is je ervaring met deze cursus?

Een waardevolle aanvulling op de opleiding Reiki Practitioner. Een stuk verdieping in kennis, maar ook in vaardigheden. Dit kan meteen toegepast worden in het dagelijks leven en eventueel in je praktijk.

24-06-2020

Reiki Intensive

Wat is je ervaring met deze cursus?

Super fijn om het buiten te hebben gedaan, om met het eigen lichaam bezig te zijn (bewegen) en dit dan te kunnen vertalen naar de praktijk.

24-06-2020

RP Intensive

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ik ervaar deze cursus als zeer fijn, het was een waardevolle dag die werd gegeven met passie en liefde.

23-06-2020

Retreat

Wat is je ervaring met deze cursus?

Heel mooi om mee te maken!

23-06-2020

RP Intensive

Wat is je ervaring met deze cursus?

Zeer prettig, deskundig, betrokken

23-06-2020

Retreat

Wat is je ervaring met deze cursus?

Helemaal goud!

23-06-2020

Reiki Practitioner Intensive

Wat is je ervaring met deze cursus?

De Intensive is altijd een fijne dag om weer met andere Reiki practitioners te verbinden en ervaringen uit de praktijk te delen. Dit keer hebben we gefocust op het stimuleren van Ki (levensenergie) via verschillende oefeningen. Heel interessant om weer op een nieuwe manier contact te maken met het lichaam, en daardoor helderheid en focus te creëren. Tevens mooi om herinnert te worden aan hoeveel je met mindset en visualisatie kunt bereiken. Eigenlijk altijd nog veel meer dan je zelf denkt! De mogelijkheden zijn oneindig :)

23-06-2020

Eenvoudig Gezond

Wat is je ervaring met deze cursus?

De cursus heeft mij bewuster gemaakt van mijn constitutie en welke voeding bij mijn systeem past op basis van de bloedgroep en Ayurveda. Ik heb op een andere manier naar mijn vertering leren kijken in de bredere zin. Verteren van de voeding, maar ook van alle informatie die ik dagelijks tot mij neem. De cursus is echt een verrijking geweest om te spelen met mijn voeding, en heeft mijn creativiteit in de keuken ook versterkt. Ik vond het leuk om via de pendel te onderzoeken welke voedingscombinaties, mineralen en vitaminen m'n systeem nodig heeft. Deze cursus is zeker een aanrader voor iedereen die zich wilt verdiepen in voeding op een holistische manier.

23-06-2020

Reiki Practioner Intensive

Wat is je ervaring met deze cursus?

Top zoals altijd en erg leerzaam!

23-06-2020

RP Intensive

Wat is je ervaring met deze cursus?

Leerzaam, confronterend maar nodige liefdevolle schop onder mijn kont, inspirerend, praktisch.

23-06-2020

Eenvoudig gezond

Wat is je ervaring met deze cursus?

Positief

23-06-2020

Retreat

Wat is je ervaring met deze cursus?

Positief! Vanuit rust en soberheid betere connectie met mijn onderbuik gevonden en na de retreat van daaruit een betere connectie met mijn vrouw, kinderen en uiteindelijk ook mijn collega's.

22-06-2020

Retreat

Wat is je ervaring met deze cursus?

Zeer goed

20-06-2020

Eenvoudig Gezond

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ik vond het een zeer informatieve en interessante cursus.

19-06-2020

Energetische massage 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Het was een hele mooie cursus. Er was zowel ruimte om te leren masseren, en tegelijkertijd alle tijd en aandacht voor ieders persoonlijke proces.

19-06-2020

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Super!!!! Het waren prachtige dagen met heel veel diepgang!

18-06-2020

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Het was een mooi weekend, balast loslaten, tot rust komen en de verdieping in de reiki was heel fijn