gradient

Winkelwagen is leeg

header-blog.jpg

29-12-2017

Reiki Practitioner Opleiding

Wat is je ervaring met deze cursus?

Wat een helende reis! Er is in vier maanden tijd zoveel gebeurd. Naast het feit dat ik met 10 proefcliënten bijzondere Reiki-behandeltrajecten heb doorlopen, heeft deze opleiding mij op persoonlijk vlak ook heel veel gebracht. Issues die nog niet geheeld zijn, komen allemaal voorbij en krijgen ruimte om te doorvoelen en te helen. En tsja, indien je anderen wilt helen, moet je toch echt eerst beginnen bij jezelf! De RP-opleiding heeft mij in ieder geval de zekerheid gegeven om al het geleerde nu ook echt in de praktijk te brengen! Vanaf 2018 staan deze behandelingen dus ook officieel op mijn 'menu-kaart'! Dankjewel lieve Tona voor alle inspiratie & wijsheid!

28-12-2017

Zweethutceremonie voor stellen

Wat is je ervaring met deze cursus?

Heerlijk. Locatie was top, Mooi om te zien hoe Toña in een splitsecond de groep onder had waar die moest zijn. En magisch om haar energie te voelen in mijn linkerhand tijdens de kring in het begin. Dat alleen al is voor mij heel memorabel. In de hut had het van mij iets langer stil mogen zijn af en toe, maar ik begrijp dat dit wat meer therapeutisch was omdat het met stellen te maken had. Trouwens ook de aanwezigheid van Marcelino heb ik erg gewaardeerd. Heerlijke, humoristische man. Al met al, veel dank en vast tot ooit!

24-12-2017

Zweethutceremonie voor stellen

Wat is je ervaring met deze cursus?

Een unieke & mooie ervaring waar men de geest reinigt. Respectvolle, fijne en liefdevolle begeleiding door de shaman Tona. Ik waande mij echt in vervlogen tijden.

24-12-2017

Zweethutceremonie voor stellen

Wat is je ervaring met deze cursus?

Het was een hele bijzondere ervaring, waarbij je in het bijzijn van je geliefde maar ook vreemden je hartenwensen mocht uitspreken. Dat alles in een veilige setting. In de hut zelf was het aardedonker en werd het heel warm, en toch was het heel goed vol te houden & werkte het reinigend en helend. Even alles loslaten zonder schaamte! Dankjulliewel Tona & Marcelino!

23-12-2017

Zweethutceremonie voor stellen

Wat is je ervaring met deze cursus?

Het was een heel mooie en bijzondere beleving, zowel voor mezelf als voor onze relatie. De diepere lagen van je bestaan worden 'aangeraakt' en dat zorgt voor waardevolle inzichten. Als je relatie weer een boost nodig heeft en je staat open voor een spirituele ervaring, dan is deze ceremonie zeker de moeite waard!

22-12-2017

Reiki Practioner

Wat is je ervaring met deze cursus?

Fantastisch! Ik ben heel blij dat ik het gedaan heb. In de cursus heb ik veel geleerd om mensen te helpen met niet alleen reiki maar heb ook nog andere handvaten meegekregen. Tegelijkertijd heb ik zelf ook nog persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt. Ik voel me sterker, krachtiger, wijzer en heb ook meer vertrouwen in de toekomst. Bijzonder hoeveel wijsheid Toña heeft en hoe liefdevol ze ook haar wijsheid kan brengen.

21-12-2017

RP Opleiding

Wat is je ervaring met deze cursus?

Een intens mooi en leervol traject. Tona is onvermoeibaar, inspirerend en liefdevol in haar coaching. Voor iedereen die op de eerste plaats zichzelf en daarbij anderen wil helpen op de weg naar heling en op het pad van je hart.

21-12-2017

Zweethutceremonie voor stellen

Wat is je ervaring met deze cursus?

Een hele fijne en liefdevolle dag met verbinding en mooie inzichten gekregen van Tona. Aanrader!

21-12-2017

Opleiding Reiki Practitioner

Wat is je ervaring met deze cursus?

Een heerlijke opleiding, die behalve het leren van vaardigheden voor de uitoefening van het vak van Reiki Practitioner, ook een helend, persoonlijk transformatieproces inhoudt. Meedoen aan deze opleiding maakt dat je nog beter ontdekt dat alles wat je meemaakt en doet een reden heeft, die je leidt naar de zin van je leven.

20-12-2017

Reiki Practitioner opleiding

Wat is je ervaring met deze cursus?

Deze Reiki Practitioner opleiding is de mooiste opleiding die ik ooit heb gevolgd. Ik kijk terug op de meest verdiepende en meest verijkende periode in mijn leven. Toña weet als geen ander hoe ze je moet begeleiden in jouw eigen proces en tegelijkertijd je ‘fully equipt’ op te leiden tot healer. Toña heeft ongelofelijk veel kennis en ervaring en weet dat op een praktische manier over te dragen. Dat alles doet ze met liefde, humor en zo nodig met een confronterende spiegel om je uit je comfortzone te halen. Ik kan deze opleiding van harte aanbevelen!

20-12-2017

Cursus Reiki Practicioner

Wat is je ervaring met deze cursus?

Super fijne reis gemaakt met Tõna en de medecursisten.

06-12-2017

Cursus Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Zeer waardevol. Professionele, enthousiaste (bege-)leiding, liefdevol, betrokken, prettige (voor- en) nazorg :-)

04-12-2017

Reiki I

Wat is je ervaring met deze cursus?

Goede cursus met ervaren en warme trainer

04-12-2017

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Twee intensieve dagen Reiki leren en oefenen op elkaar en je oh nee mijzelf. Leuke cursisten en super lieve Reiki docente. Toña geeft je de energie om vertrouwen te hebben in dat wat je doet.

29-11-2017

Energetische Massage 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

In deze cursus is er bij mij van alles aangezet en losgemaakt: letterlijk en figuurlijk. Soms heftig, soms heerlijk ontspannen. Na afloop van de cursus ervaarde ik een heerlijk gevoel van ruimte en helderheid. Kon ik dit maar ieder weekend doen :)

28-11-2017

Eenvoudig gezond

Wat is je ervaring met deze cursus?

De inhoud van de cursus was precies wat ik wilde leren op dit moment. Het was persoonlijk en er was ruimte voor persoonlijke vragen

28-11-2017

Eenvoudig gezond cursus

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ik was al bewust bezig met het bloedgroep dieet en dit is absoluut een toevoeging! Ben me nu duidelijk bewust geworden dat Mn lichamelijke klachten dus wel ‘echt’ zijn en hier ok veel mee bezig mezelf zoveel mogelijk in balans te houden!

17-11-2017

Coaching

Wat is je ervaring met deze cursus?

Aantal keer coaching/reading bij haar gehad en altijd kwam ik er opgeluchter, lichter uit.

16-11-2017

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Toña is een warme en liefdevolle vrouw en ik voelde me bij binnenkomst gelijk op mijn gemak. Ze heeft alle tijd om de cursisten te begeleiden in de Reiki 2 en aandacht te geven in het proces waarin je zit en waar je tegenaan loopt. Ik heb het als een welkome stap in mijn leven ervaren op het juiste moment en bij de juiste persoon.

14-11-2017

Opleiding tot voedingsconsulent

Wat is je ervaring met deze cursus?

Een gedegen en praktische opleiding om aan de slag te gaan met voedingsadvies. De lerares is zeer ervaren en heel goed in staat om theorie en praktijk en balans te houden. Voor mij is het de start van mijn eigen onderneming als voedingsdeskundige geweest.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ga naar Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief: