gradient

Winkelwagen is leeg

header-blog.jpg

11-03-2018

Cursus oosterse elementenleer

Wat is je ervaring met deze cursus?

Heel leerzaam en interessant

09-03-2018

Oosterse Elementenleer

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ik heb onwijs veel geleerd in drie cursusdagen. Gita is echt een wandelende encyclopedie en vertelt op een heldere en praktische manier hoe de elementen in alles in ons leven terugkomen. Zo kun je direct aan de slag om je eigen gezondheid, maar ook die van mensen om je heen, te verbeteren. Ik heb ervan genoten!

18-02-2018

Reiki 2 cursus

Wat is je ervaring met deze cursus?

Positief. We hebben in een klein en intiem groepje gewerkt waardoor we diep in de 'reiki' materie konden duiken en ik me de stof goed eigen heb kunnen maken.

18-02-2018

Reiki II

Wat is je ervaring met deze cursus?

Een zeer intensief en hartverwarmend weekend dat nog lang aan het natrillen is. Veel persoonlijke aandacht door de kleine groepsgrootte onder de bezielende leiding van Toña. Mooi vervolg op Reiki I; echt een verdieping en verrijking (bijv. in mijn zelfbehandeling), waarin ik nog meer (oude) overtuigingen heb losgelaten over mezelf die niet meer passend zijn.

15-02-2018

Cursus Reiki 1 en diverse Reiki-behandelingen ondergaan.

Wat is je ervaring met deze cursus?

Reiki 1 cursus: Prettige setting, professioneel, betrokken en persoonlijk, duidelijke uitleg, inspirerend. Reiki-behandelingen: liefdevolle aandacht, holistische benadering, professioneel, betrokken en persoonlijk. Voor mij persoonlijk life-changing en motiverend om verder te gaan op het pad van Reiki en 'natuurlijk en waarachtig leven'.

13-02-2018

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Echt geweldig. Ik heb het diploma nu 2 dagen en het heeft mijn leven nu al veranderd :). Reiki werkt voor mij zeer helend op zowel fysiek, emotioneel en spiritueel gebied. De begeleiding van Toña is zeer professioneel en betrokken. Als iedereen Reiki 2 zou hebben zou de wereld er heel anders uitzien.

10-02-2018

Coaching

Wat is je ervaring met deze cursus?

Was niet zo het type voor coaching. Dacht het zelf wel op te kunnen lossen.Niet dus!!! Toña heeft meer dan geholpen het gesprek in, met mij en de ander te laten werken! Door de fantastische inzichten en ervaringen van Toña zelf heb ik weer inzichten gekregen hoe dingen beter kunnen werken en je uiteindelijk een beter mens te maken voor jezelf en de rest van de wereld zou ik bijna zeggen.

08-02-2018

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Wederom een hele interessante en bijzondere cursus met Toña! Eigenlijk teveel om op te noemen wat er in zo'n kort tijdsbestek gebeurt met de cursisten als je kijkt naar een positieve impact, bewustwording en transformatie. Wonderlijk en en erg mooi ook om te zien wat Reiki in dit stadium in positieve zin teweeg brengt.

31-01-2018

Cursus reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Goed. Het was een interessante ervaring.

29-01-2018

Reiki

Wat is je ervaring met deze cursus?

Fantastische cursus waarin je samen met de masters en andere cursisten leert wat Reiki is, maar vooral ook ervaart wat Reiki doet.

28-01-2018

Yoni sessie

Wat is je ervaring met deze cursus?

Een yoni sessie was een bijzondere en verrassende sessie, waarin er aandacht was voor mijn vrouwelijkheid en het (herstellen van) contact met mijn yoni. Dat alles in een door Toña gecreëerde veilige setting. Er zijn oefeningen die je na de sessie thuis kunt doen. Na de sessie is een van de effecten voor mij dat ik een veel intensere beleving van een orgasme heb.

27-01-2018

Reiki 1 cursus

Wat is je ervaring met deze cursus?

Het voelt als een verrijking van mijn leven.

27-01-2018

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

De vorm en inhoud heb ik als heel inspirerend en bruikbaar ervaren. Het geeft rust en bevordert bewustwording van jezelf en de ander.

27-01-2018

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Wat een bijzondere ervaring, de Reiki 1 cursus. Voor mij was het een weekend vol herkenning en erkenning. De wijze waarop Toña en Marcelino hun onverhulde liefde vreugde en kennis overbrengen is een groot kado! Bedankt en tot gauw weer ziens!

26-01-2018

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Positief. Warme omgeving en zeer betrokken en bevlogen begeleiding.

18-01-2018

Relatiecoaching

Wat is je ervaring met deze cursus?

Heel fijne sessies. Superindrukwekkend hoe snel Toña tot de kern komt, zeiden we allebei meteen toen we weer in de auto stapten. Ze slaat het verwijtende stuk volledig over en gaat meteen uit van het positieve, en werkt van daaruit. Grote aanrader, heeft ons echt geholpen dichter bij onszelf en elkaar te komen.

12-01-2018

Reiki Practitioner Opleiding

Wat is je ervaring met deze cursus?

Transformerend, energiek en enorm positief, zo heb ik de Reiki Practitioner Opleiding ervaren. Tona heeft haar grote kennis en ervaring met de groep gedeeld en ons een heel breed scala aan behandelingen, massages, oefeningen en kennis van de Oosterse Elementen leer mee gegeven. Het was een fantastisch half jaar. Be ready!

07-01-2018

(relatie-)coaching en Zweethut

Wat is je ervaring met deze cursus?

Zeer ervaren coach die weet waar ze het over heeft, professioneel maar toch intiem

29-12-2017

Zweethut ceremonie

Wat is je ervaring met deze cursus?

Top. Met veel liefde en aandacht ruimte gecreëerd voor persoonlijke processen.

29-12-2017

Reiki Practitioner Opleiding

Wat is je ervaring met deze cursus?

Wat een helende reis! Er is in vier maanden tijd zoveel gebeurd. Naast het feit dat ik met 10 proefcliënten bijzondere Reiki-behandeltrajecten heb doorlopen, heeft deze opleiding mij op persoonlijk vlak ook heel veel gebracht. Issues die nog niet geheeld zijn, komen allemaal voorbij en krijgen ruimte om te doorvoelen en te helen. En tsja, indien je anderen wilt helen, moet je toch echt eerst beginnen bij jezelf! De RP-opleiding heeft mij in ieder geval de zekerheid gegeven om al het geleerde nu ook echt in de praktijk te brengen! Vanaf 2018 staan deze behandelingen dus ook officieel op mijn 'menu-kaart'! Dankjewel lieve Tona voor alle inspiratie & wijsheid!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ga naar Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief: