fbpx

gradient

You have no items in your shopping cart.

header-blog.jpg

06-05-2018

Reiki 2 cursus

Wat is je ervaring met deze cursus?

Erg leerzaam, bijzonder, prettige ambiance, prettige en professionele begeleiding. Had het niet willen missen.

26-04-2018

Coaching en cursus

Wat is je ervaring met deze cursus?

Zeer positief: heeft veel inzicht gegeven en daarnaast rust. Wel lastig om dit toe te passen in mijn eigen leven; maar dat is mijn probleem. Bijzondere, persoonlijke, gedreven therapeute (Tona).

26-04-2018

Cursus Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Wij hebben de cursus als heel fijn ervaren. We voelden ons welkom, er was veel persoonlijke aandacht en de sfeer was goed . De vele informatie die werd gegeven, werd op een enthousiaste manier gebracht met de nodige humor en afgewisseld met praktijkoefeningen. Kortom, een fijn weekend!

26-04-2018

Yoni en lingam

Wat is je ervaring met deze cursus?

Interessant. Bewust leren voelen en daardoor waardevol.

26-04-2018

Reiki I

Wat is je ervaring met deze cursus?

Tijdens de Reiki I cursus heb ik ervaren dat ik met Reiki dichter bij mezelf kom. Reiki helpt me om uit mijn hoofd te gaan en in mijn lijf te zakken. Toña en Marcelino creëren samen een veilige sfeer in de groep. Sinds de cursus doe ik dagelijks een zelfbehandeling en ervaar ik meer rust in mijn leven. Ook mijn kinderen komen graag even Reiki 'halen' als ze ergens pijn hebben of zich niet lekker voelen.

26-04-2018

Retreat met daarin een zweethut sessie

Wat is je ervaring met deze cursus?

Bijzondere ervaring !

25-04-2018

Yoga, zweethut, coaching, voedingsleer.

Wat is je ervaring met deze cursus?

Het was een bijzondere ervaring. Ik haal er uit wat voor mij van belang is. Het spirituele is voor mij lastig om te omarmen, ik ben een Friezin. Heel fijn is wel de rust en aandacht van Tonya en elkaar. Ik miste wel af en toe een stoel. Verder leerzaam en ik ben er zeker door gegroeid. Kreeg weer energie. Dank daarvoor.

25-04-2018

Cursus Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

De cursus heb ik ervaren als heel fijn, leerzaam en verrijkend. Ik vond het erg bijzonder en heb me heel vertrouwd en welkom gevoeld bij Toña en Marcelino. Ik kom graag terug voor een vervolg.

11-03-2018

Cursus oosterse elementenleer

Wat is je ervaring met deze cursus?

Heel leerzaam en interessant

09-03-2018

Oosterse Elementenleer

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ik heb onwijs veel geleerd in drie cursusdagen. Gita is echt een wandelende encyclopedie en vertelt op een heldere en praktische manier hoe de elementen in alles in ons leven terugkomen. Zo kun je direct aan de slag om je eigen gezondheid, maar ook die van mensen om je heen, te verbeteren. Ik heb ervan genoten!

18-02-2018

Reiki 2 cursus

Wat is je ervaring met deze cursus?

Positief. We hebben in een klein en intiem groepje gewerkt waardoor we diep in de 'reiki' materie konden duiken en ik me de stof goed eigen heb kunnen maken.

18-02-2018

Reiki II

Wat is je ervaring met deze cursus?

Een zeer intensief en hartverwarmend weekend dat nog lang aan het natrillen is. Veel persoonlijke aandacht door de kleine groepsgrootte onder de bezielende leiding van Toña. Mooi vervolg op Reiki I; echt een verdieping en verrijking (bijv. in mijn zelfbehandeling), waarin ik nog meer (oude) overtuigingen heb losgelaten over mezelf die niet meer passend zijn.

15-02-2018

Cursus Reiki 1 en diverse Reiki-behandelingen ondergaan.

Wat is je ervaring met deze cursus?

Reiki 1 cursus: Prettige setting, professioneel, betrokken en persoonlijk, duidelijke uitleg, inspirerend. Reiki-behandelingen: liefdevolle aandacht, holistische benadering, professioneel, betrokken en persoonlijk. Voor mij persoonlijk life-changing en motiverend om verder te gaan op het pad van Reiki en 'natuurlijk en waarachtig leven'.

13-02-2018

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Echt geweldig. Ik heb het diploma nu 2 dagen en het heeft mijn leven nu al veranderd :). Reiki werkt voor mij zeer helend op zowel fysiek, emotioneel en spiritueel gebied. De begeleiding van Toña is zeer professioneel en betrokken. Als iedereen Reiki 2 zou hebben zou de wereld er heel anders uitzien.

10-02-2018

Coaching

Wat is je ervaring met deze cursus?

Was niet zo het type voor coaching. Dacht het zelf wel op te kunnen lossen.Niet dus!!! Toña heeft meer dan geholpen het gesprek in, met mij en de ander te laten werken! Door de fantastische inzichten en ervaringen van Toña zelf heb ik weer inzichten gekregen hoe dingen beter kunnen werken en je uiteindelijk een beter mens te maken voor jezelf en de rest van de wereld zou ik bijna zeggen.

08-02-2018

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Wederom een hele interessante en bijzondere cursus met Toña! Eigenlijk teveel om op te noemen wat er in zo'n kort tijdsbestek gebeurt met de cursisten als je kijkt naar een positieve impact, bewustwording en transformatie. Wonderlijk en en erg mooi ook om te zien wat Reiki in dit stadium in positieve zin teweeg brengt.

31-01-2018

Cursus reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Goed. Het was een interessante ervaring.

29-01-2018

Reiki

Wat is je ervaring met deze cursus?

Fantastische cursus waarin je samen met de masters en andere cursisten leert wat Reiki is, maar vooral ook ervaart wat Reiki doet.

28-01-2018

Yoni sessie

Wat is je ervaring met deze cursus?

Een yoni sessie was een bijzondere en verrassende sessie, waarin er aandacht was voor mijn vrouwelijkheid en het (herstellen van) contact met mijn yoni. Dat alles in een door Toña gecreëerde veilige setting. Er zijn oefeningen die je na de sessie thuis kunt doen. Na de sessie is een van de effecten voor mij dat ik een veel intensere beleving van een orgasme heb.

27-01-2018

Reiki 1 cursus

Wat is je ervaring met deze cursus?

Het voelt als een verrijking van mijn leven.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ga naar Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Please wait
cronjob