gradient

You have no items in your shopping cart.

header-blog.jpg

28-07-2020

Energetische massage

Wat is je ervaring met deze cursus?

De massage kan diep gewortelde emoties naar boven brengen, die doorvoeld en losgelaten mogen worden. Daarmee is het een cursus die heel waardevolle technieken leert. Met Liona kun je je overigens ook geen betere teacher en space holder wensen.

15-07-2020

Reiki

Wat is je ervaring met deze cursus?

Super fijn

15-07-2020

Cursus Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Geweldig, ik heb het echt als een cadeautje ervaren. We waten met een warme groep met mensen. Rust en stilte waren fijn, zodat je dicht bij jezelf kan blijven. Bijzondere ervaring ook daarna.... dank jullie wel hiervoor!

14-07-2020

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Zeer verrijkend en relatief gemakkelijk toepasbaar

14-07-2020

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Heeft me geraakt en doet veel goeds!

14-07-2020

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Positief, prettig en 'payable'

14-07-2020

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Vreemde mensen die elkaar begrijpen zonder te praten, mooi, leerzaam, rustgevend, energievol. Uitleg en verhalen van Toña Marcelino en Naomi zeer fijn, grappig, mooie ervaringen. Reiki 2 kom ik ook zeker weer bij Healing Space doen. Mijn dank is groot! Namaste

13-07-2020

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Leerzaam, prettige setting

13-07-2020

Reiki uno

Wat is je ervaring met deze cursus?

Goehoed!

13-07-2020

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Alles stroomt na deze cursus. Ik voel me herboren en maak ineens veel betere keuze’s dan voorheen. Ik sta dicht bij mezelf. Ik kijk uit naar de komende 3 maanden zelfbehandeling en daarna de Reiki2.

10-07-2020

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Was voor de tweede maal weer intens en bijzondere ervaring. Was erg leerzaam, inspirerend met fantastische liefdevolle benadering. Chapeau voor Tona en Macelino.

09-07-2020

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ik vond het een magische cursus. Tijdens de cursus voelde ik me verbonden met met mezelf, met de groep en met de wereld. Ik heb veel geleerd en ervaren. Het voelde als mini vakantie van mijn 'echte' leven. Gelukkig geeft Reiki mij de 'tools' om dat gevoel ook thuis te ervaren.

09-07-2020

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ontzettend goed! Heel veel persoonlijke aandacht. Er wordt zowel gewerkt aan kennis, technieken, ervaring en persoonlijke ontwikkeling. Ontzettend kundig en gepassioneerde reiki masters.

09-07-2020

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Heel goed, warme en prettige sfeer, duidelijke persoonlijke uitleg.

08-07-2020

Holistisch voedingscoach

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ontzettend positief. De webinars zijn erg van toegevoegde waarde en ook fijn dat later nog eenvoudig gezond open is gezet. Anna heeft ons overladen met interessante lesstof. Fijn om thuis een mooi naslagwerk te hebben om alles nog eens te herhalen. Dankjulliewel!

01-07-2020

Holistisch Voedingscoach

Wat is je ervaring met deze cursus?

Zeer goed

30-06-2020

Eenvoudig gezond

Wat is je ervaring met deze cursus?

Prettige open sfeer, fijne docenten, veel interessante informatie vanuit een holistische visie, letterlijk alles wat we "tot ons nemen" kwam aan bod. Goede tips om zelf onderbouwde informatie te vinden, en niet te vergeten met de nodige humor op z'n tijd! Al was het door de Corona-maatregelen 3 x online, het werkte voor mij goed om ook de visie van Anna te horen over deze "pandemie". Helder om het vanuit haar perspectief te zien - wat overeenkwam met mijn gevoel hierover. Gelukkig kon de 4e lesdag live - erg prettig om iedereen eindelijk echt te zien! Ik ben er heel dankbaar voor dat ik deze cursus heb gevolgd. Het bevestigt wat ik al wist, en geeft nieuwe inspiratie om "eenvoudig gezond" te leven.

30-06-2020

Retreat

Wat is je ervaring met deze cursus?

Heel waardevol

29-06-2020

Opleiding Holistisch Voedingscoach

Wat is je ervaring met deze cursus?

Hele goede ervaring, erg leerzaam en breed opgezet. Anna heeft zeer veel kennis & ervaringen om te delen en geeft inspirerend les, zo blijf je hongerig naar meer:)

29-06-2020

Opleiding Holistisch Voedingscoach

Wat is je ervaring met deze cursus?

Een heel leerzame, zinvolle en vooral ook praktische opleiding.