gradient

You have no items in your shopping cart.

header-blog.jpg

25-08-2020

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Zeer waardevol, ik had het niet willen missen. Het heeft mij extra duidelijk gemaakt hoeveel reiki voor mij doet. Veel geleerd, goede ondersteuning bij hoe je het geleerde kunt toepassen. Veel persoonlijke aandacht en diepgang. Heel erg bedankt Toña voor je wijze lessen!

25-08-2020

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Healingspace voelt ook nu weer als thuiskomen. Ben enorm dankbaar dat ik mijzelf dit heb gegeven. De persoonlijke aandacht, je laten voelen alsof je familie bent, oog voor iedereen. Het tintelt nog steeds in mij. Dit is inderdaad wat de wereld nodig heeft. Mijn man wilde eigenlijk alleen Reiki 1 doen voor de ervaring. Maar zei na 1 dag thuis dat hij Reiki 2 ook wilt doen. Wat een mooi kado is dat! Mogen we weer samen op reis :-)

25-08-2020

Reiki I

Wat is je ervaring met deze cursus?

Positief! Mooie kennismaking met de Reiki beginselen en de praktische basisprincipes van de handopleggingen overgedragen door een ervaren en deskundige docent/reikimaster.

25-08-2020

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Echt heel fijn, Tona en Marcelino zijn zeer gepassioneerde mensen die ontzettend boeiend kunnen vertellen. Ze houden tijdens de cursus iedereen scherp in de gaten en helpen iedereen direct waar dat nodig is. De ervaring die ik met de cursus heb gehad was echt heel bijzonder. Masseren is mijn werk en ik kon best goed voelen. Mijn handen voelen nu echter heel anders aan, nog meer gevoel, tintelingen, meer door stroming van Qi. Ik heb gelijk de volgende dag de Reiki geimplementeerd in mijn werk, de clienten zijn er blij mee.

25-08-2020

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ik vond het enorm inspirerend en bijzonder om mee te maken, er is een wereld voor me open gegaan! Ik ben enorm benieuwd wat reiki me allemaal gaat brengen. Ik heb me in ieder geval alvast meteen ingeschreven voor een reiki 2 cursus :)

25-08-2020

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Interessante training, eerste dag wist ik niet zo goed hoe of wat, maar tweede dag vielen er meer kwartjes. In woorden niet uit te drukken, maar ervaar meer rust. Wie weet tot de 2e! En ik ga me nog orienteren voor een retraite.

20-08-2020

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Wat heb ik enorm genoten van dit weekend, ik heb echt twee dagen lang zitten stralen. Het voelt als een cadeautje aan mijzelf om me bij Healing Space in Reiki te verdiepen. Tona en Marcelino zijn fijne docenten met een bak aan kennis en ervaring, inspirerende woorden en ze weten daarnaast een veilige setting te creëren waarin je kan ervaren wat Reiki voor jou is. Voor mij voelt dit weekend als een uitnodiging naar nog meer liefde, warmte en energie in mijn leven. Ik kijk er naar uit om nog veel meer te mogen leren bij Healing Space!

10-08-2020

Prive retreat

Wat is je ervaring met deze cursus?

Genoten van het privé retreat waarin we elkaar weer gevonden hebben. Mooie oefeningen gedaan met als resustaat elkaar we te zien als toen we verliefd werden. De energie ging weer stromen tussen ons en onze kwartaal seks is nu verleden tijd:) Dank jullie wel voor de mooie ervaring ToÑa en Marcelino!

10-08-2020

Reiki 1 cursus

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ik heb het weekend als één groot geschenk ervaren. De tijd vloog voorbij en maakt hongerig naar meer. Toña en Marcelino zijn twee lieve, warme, wijze, spirituele en toch nuchtere mensen. Het is heerlijk om naar Toña's zangerige stem te luisteren en naar de grapjes van Marcelino. Deze cursus heeft mij vertrouwen gegeven om te doen waarvan ik altijd al vermoeden dat ik het kon. Want wat blijkt: iedereen kan Reiki leren en toepassen! Het voelt alsof het kanaal naar ''boven'' nog verder is open gezet en dat mijn wortels nog beter zijn gegrond. Tijdens het weekend had ik erge buikpijn, de liefde en zorgvuldigheid waarop dit werd opgemerkt en werd behandeld was hartverwarmend. Ik voelde me gedragen door een zuivere en krachtige energie die er tijdens dit weekend was. Het liefst zou ik nu alle opleidingen en trainingen die Healing Space aanbiedt willen volgen, haha! Maar....step by step.. Charlotte

10-08-2020

Reiki Cursus

Wat is je ervaring met deze cursus?

Zeer positief! Toña en Marcelino beschikken over heel veel kennis en brachten deze kennis voor mij op een enthousiaste en inspirerende manier over. Ik ben ook erg benieuwd naar de andere cursussen! Bedankt voor deze mooie en waardevolle twee dagen!

08-08-2020

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

De ervaring die ik opgedaan heb met de cursus is eigenlijk onbeschrijfelijk. reiki ontvangen en geven was al bijzonder opzich. Hoe tona en marcellino het neerzetten, de warmte van de groep de energie het was geweldig. Ik zou het iedereen aanraden en ik zelf heb meteen reiki 2 geboekt.

06-08-2020

Reiki 1 cursus

Wat is je ervaring met deze cursus?

Liefde, veel liefde en bevestiging van hoe fijn dit is. Smaakt naar meer.

04-08-2020

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Was bijzonder om mee te maken. De docenten weten een hele fijne sfeer neer te zetten en te inspireren. In alles een heel warm bad.

04-08-2020

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Hele fijne professionele cursus, met ontzettend duidelijke uitleg over Reiki, de geschiedenis en de context waarin het gegeven wordt. Ook een hele fijne groep, fijne begeleiding en fijne sfeer. Een heel compleet weekend en ben ontzettend blij dat ik na enig onderzoek voor Healing Space heb gekozen!

04-08-2020

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ik heb een geweldig weekend gehad. Niet alleen heb ik de Reiki behandeling goed onder de knie gekregen. Ook ervaarde ik het helende effect tijdens de behandelingen die ik van mede cursisten kreeg. De professionele, inspirerende en liefdevolle begeleiding door Tona en Marcello maakten het weekend compleet. De cursus heeft mijn verwachting op alle fronten overtroffen en ik heb mij dan ook meteen ingeschreven voor de vervolgcursus. Het smaakt naar meer!

30-07-2020

3 daagse cursus energetische massage

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ik vond het een hele bijzondere intense verrijkende ervaring. Ik kijk er met heel veel liefde en warmte op terug. Samen met mijn man dit avontuur ingestapt en geen moment spijt van gehad. Liona creëert vanaf het begin een veld van liefde waar iedereen in mag zijn. Ieder woord en iedere aanraking is vervuld met zachtheid maar ook diepgang en confrontatie (met respect voor wie daar aan toe is). Iedereen in de groep mocht ook zijn met zijn/haar verhaal. Liona had voor iedereen evenveel aandacht. Ik ben dankbaar dat ik heb mogen voelen en ervaren hoe het is om echt aangeraakt te worden, hoe belangrijk dit voor ons is. Ondanks dat ik met mijn man in een diepere laag van ons samen ben gekomen, kijk ik er enorm naar uit om ook andere mensen met liefde een aandacht te masseren. Ik ben er enorm geïnspireerd geraakt en wil hier mee door gaan.

30-07-2020

Cursus energetische massage

Wat is je ervaring met deze cursus?

Fantastisch, veel beter, mooier, liefdevoller, waardevoller dan ik had gedacht dat het zou zijn.

29-07-2020

Cursus Energetisch masseren

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ontzettend goed! Ik heb veel geleerd, over massage technieken maar vooral veel over mezelf. Er werd een veilige setting gecreëerd, waardoor er heling kon plaatsvinden.

28-07-2020

Cursus "Energerische massage"

Wat is je ervaring met deze cursus?

Het is voor mij een behoorlijke zoektocht geweest om een opleidingsinstituut te vinden waar ik o.b.v. de website een goed gevoel kreeg. Ik ben ontzettend blij verrast met wat ik hier heb gezien, gevoeld, geleerd en heb mogen ervaren. Healing Space voelde als thuiskomen.

28-07-2020

Energetische Massage Niveau 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Een heel erg bijzondere cursus. Je denkt dat je voor een cursus massage gaat maar het is eigenlijk een retreat, healing ceremonie en spirituele ervaring in een! Liona is een fantastisch mooi mens, spiritual teacher en healer. Haar energie is als die van een engel. We zijn als groep echt samen en individueel op reis gegaan onder haar begeleiding en er kwam veel naar boven voor iedereen. Dat was helemaal ok binnen deze warme groep die als thuis voelde. Ik heb ontzettend veel geleerd over mezelf, over mij als healer en hoe ik dit in mijn praktijk ga toepassen. Je leert uiteraard ook om andere een energetische massage te geven en er zelf een te ontvangen maar het bijzondere is dat het net voelt alsof je al wist hoe dit te doen. Healing Space en Liona hartelijk bedankt voor een mooie en bijzondere ervaring.