fbpx

gradient

You have no items in your shopping cart.

header-blog.jpg

05-04-2017

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Een geweldige cursus. Leuke groep. Prima verzorgd. Veel geleerd.

04-04-2017

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ontzettend fijne cursus, gegeven door lieve mensen met veel kennis!

04-04-2017

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Een cadeautje

04-04-2017

Massage

Wat is je ervaring met deze cursus?

Interessant

04-04-2017

Reiki

Wat is je ervaring met deze cursus?

Heel fijn

30-03-2017

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Een erg intensief en heel mooi weekend waarin(en na) de reiki-energie nog krachtiger is geworden. Ik voel mij weer thuis in mijn eigen lijf en energetische systeem.

28-03-2017

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Heel bijzonder om mee te maken. Super geregeld en fijne sfeer.

27-03-2017

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Overschreed al mijn verwachtingen ten aanzien van wat ik zou leren. Indrukwekkend.

27-03-2017

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Heel bijzonder, ontzettend leerzaam en nuttig voor de rest van mijn leven.

27-03-2017

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Hele goede ervaring, intense momenten binnen de groep en op persoonlijk vlak.

13-02-2017

Reiki 1 Refresh

Wat is je ervaring met deze cursus?

Hartverwarmend en energiegenererend

05-02-2017

Reiki 1 in juli 2016 en de herhalingsdag Reiki 1 in januari jl.

Wat is je ervaring met deze cursus?

Zeer bijzonder! Verhelderend en het heeft bij mij ontzettend veel verandering in gang gezet.

03-02-2017

Reiki refresh

Wat is je ervaring met deze cursus?

Toña is een zeer ervaren, begaafde en enorm liefdevolle vrouw. Behalve dat ze je verteld over de reiki techniek, weet ze ook heel goed te benoemen wat reiki voor jou als persoon in het proces wat je doormaakt kan betekenen. Ze kan confronterend zijn, maar dat doet ze in zachtheid alleen maar vanuit pure liefde. Heel leerzaam, fijn en erg verdiepend.

01-02-2017

Reiki II

Wat is je ervaring met deze cursus?

Wat een 'magisch' Reiki-weekend was het! De sfeer en de setting zijn zo rustgevend, je komt dit weekend helemaal tot jezelf en bij je diepste zielenwens. Naast het feit dat je zelf leert om 'op afstand' te helen, heel je wederom jezelf. Het is dus echt een kadootje aan jezelf. Daarnaast heeft Tona zoveel ervaring & levenswijsheid dat je aan haar lippen hangt! En er is voldoende tijd & aandacht voor alle cursisten. Ik kom zeker terug voor weer een volgende cursus!

01-02-2017

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Hele fijne plek om ingewijd te worden in Reiki. Tona is een heel inspirerende vrouw met veel kennis en ervaring: een warm bad.

31-01-2017

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Leerzaam, helder, toegankelijk en super fijn

29-01-2017

Reiki 1 en 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Het waren 2 geweldige weekenden. De lessen van Tonia zijn zo zuiver, diepgaand, inspirerend en geven ruimte aan iedere deelnemer voor zijn/haar eigen proces. Het mooie van Reiki is, is dat heel toepasbaar is, gelijk vanaf het eerste moment. De 'zelf Reiki', die je vanaf dag 1 leert, is direct voelbaar: aanzienlijk minder slaap nodig, veel meer alertheid/helderheid, warmere voeten. Reiki op afstand (Reiki 2) geeft mij een mooie aanvulling op eerdere ervaring met healing op afstand, het contact is veel meer voelbaar en daardoor de healing veel diepgaander.

27-01-2017

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Een hele fijne cursus met veel individuele aandacht, maar met een enorme fijne groepsenergie. Het enthousiasme van Toña en haar respect voor iedereen haar levensvraagstuk is hartverwarmend. Ik ben enorm blij dat ik beide Reiki cursussen bij haar heb mogen volgen.

13-01-2017

Reiki I

Wat is je ervaring met deze cursus?

Tona heeft mij op een gepassioneerde manier de beginselen van Reiki bijgebracht. Voor mij is Reiki een mooie manier om uit de ratio te stappen en meer in contact te treden met je gevoel. Reiki is voor mij een mooie combinatie van meditatie en verhelpen van energieblokkades met een vleugje NLP.

10-01-2017

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Een intens en leerzaam weekend met mooie mensen en oprechte aandacht voor elkaar.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ga naar Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Please wait