gradient

Winkelwagen is leeg

header-blog.jpg

20-06-2017

Eenvoudig gezond

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ik heb in deze cursus heel veel kennis opgedaan over gezondheid. Ik vond het goed dat de cursus als structuur de 5 elementen gebruikt (water, vuur, aarde, lucht, ether). Over elke element is zoveel te leren! Het geeft je een holistische kijk op gezondheid. De cursus biedt heel veel nieuwe inzichten en daarmee ook kansen om je eigen gezondheid te verbeteren.

14-06-2017

Reiki Refresh.

Wat is je ervaring met deze cursus?

Het was verhelderend (enige vragen die ik had zijn beantwoord) en relaxed. Zodoende kan ik weer met frisse moed verder op de weg van Reiki.

14-06-2017

Reiki 2 herhaal

Wat is je ervaring met deze cursus?

Was een fijne sfeer, goede leraar. Goec om alles weer op te frissen. Fijn om Toña weer te zien en ervaren.

13-06-2017

Reiki grid workshop

Wat is je ervaring met deze cursus?

Erg fijn, leerzaam en inspirerend! Een aanvulling op de reiki cursussen. Tona weet het zichtbare en onzichtbare met elkaar te verbinden en ook nog eens begrijpelijk over te brengen.

13-06-2017

Reiki 1 Refresh

Wat is je ervaring met deze cursus?

Het was een hele fijne en inspirerende dag.

13-06-2017

Refresh reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Leerzaam en prettige cursus.

13-06-2017

Reiki 2 Herhaaldag

Wat is je ervaring met deze cursus?

Het was een hele fijne dag! Ik heb weer een boost gekregen om verder te gaan met reiki. Toña is zoals altijd heel warm en betrokken naar alle deelnemers toe en kan goed inschatten wat er nodig is bij iedereen.

13-06-2017

Reiki refresh

Wat is je ervaring met deze cursus?

Heel fijn om alles weer even 'op de rit' te krijgen

30-05-2017

De stilteretraite in Griekenland

Wat is je ervaring met deze cursus?

Het was een hele bijzondere, emotionele, en mooie week waarin ik weer een stapje dichter bij mijn kern gekomen ben. Mijn hart is weer geopend op de berg in Griekenland.

29-05-2017

Stilte reis Griekenland.

Wat is je ervaring met deze cursus?

Zeker!!

23-05-2017

Eenvoudig gezond basis

Wat is je ervaring met deze cursus?

Weer fijne weetjes meegekregen. Alleen wist ik zelf al veel. En ik vond het jammer dat het soms moeilijk was om je vraag te stellen. Dit kwam voornamelijk doordat steeds dezelfde medecursisten alle aandacht op eisten. Misschien dat hier iets meer rekening meegehouden kan worden.

22-05-2017

Eenvoudig Gezond

Wat is je ervaring met deze cursus?

Het was de 2e keer dat ik mee deed en nog steeds was het heel interessant

05-04-2017

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Zowel cursus reiki 1 en 2, met de daarbij behorende inwijding, heb ik genoten bij Toña. Een hele bijzondere ervaring: ik heb antwoorden op bepaalde vraagstukken gekregen. Antwoorden die enerzijds de grond onder m'n voeten deed schudden, anderzijds me veel sterker en zekerder van mezelf hebben gemaakt! Ik voel veel meer rust in m'n lijf en vertrouwen in mijn eigen kunnen. Reiki heb ik leren ervaren als een kracht die ik altijd bij me draag en die altijd voor handen is.. Letterlijk! Toña is iemand met een grote schat aan kennis, een oersterke intuïtie, die geen blad voor haar mond neemt en die haar gevoel durft te volgen. Een prachtig en stralend mens!

05-04-2017

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Een geweldige cursus. Leuke groep. Prima verzorgd. Veel geleerd.

04-04-2017

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ontzettend fijne cursus, gegeven door lieve mensen met veel kennis!

04-04-2017

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Een cadeautje

04-04-2017

Massage

Wat is je ervaring met deze cursus?

Interessant

04-04-2017

Reiki

Wat is je ervaring met deze cursus?

Heel fijn

30-03-2017

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Een erg intensief en heel mooi weekend waarin(en na) de reiki-energie nog krachtiger is geworden. Ik voel mij weer thuis in mijn eigen lijf en energetische systeem.

28-03-2017

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Heel bijzonder om mee te maken. Super geregeld en fijne sfeer.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ga naar Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief: