fbpx

gradient

You have no items in your shopping cart.

header-blog.jpg

07-07-2017

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Was super. Mijn doel was om via Reiki mijn energie te ontwikkelen en te verhogen. Ik heb tijdens het geven van Reiki de energie door mijn ruggengraat voelen stromen!

07-07-2017

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ik vond de begeleiding en mede cursisten erg prettig om mee samen te zijn. heb erg genoten van het weekend

06-07-2017

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Het voelde al thuis komen bij mezelf toen ik binnen kwam bij Healing Space. Er was een fijne sfeer onderling en je voelde de energie. Blij en dankbaar dat ik bij Healing Space mijn Reiki 1 heb mogen behalen! Ik kan hier weer verder mee in mijn leven . Dank jullie wel voor dit leerzame en fijne weekend samen.

05-07-2017

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Het was een enorm fijne ervaring en ik heb er veel van geleerd. Er is een wereld voor mij open gegaan. Tonia en haar man zijn zeer lief goede leraren.

04-07-2017

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ik ken Toña van Ibiza. Vind haar kundig, warm en goed onderlegd in de persoonlijke gesprekken die ik daar met haar had. Op charisma van haar deelgenomen aan deze cursus.

04-07-2017

REIKI I

Wat is je ervaring met deze cursus?

Mooie ervaring. Vooral self healing heel nuttig. Goede tips en observasies. Had graag wat meer uitleg gehad ivm de posities van de handen en de organen/energien die ze op werken. Had liever in een andere omgeving gezetten. Was een beetje krap en donker. Meer oefenen en ervaren was mooi geweest

04-07-2017

Reiki

Wat is je ervaring met deze cursus?

Uitstekend

20-06-2017

Eenvoudig gezond

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ik heb in deze cursus heel veel kennis opgedaan over gezondheid. Ik vond het goed dat de cursus als structuur de 5 elementen gebruikt (water, vuur, aarde, lucht, ether). Over elke element is zoveel te leren! Het geeft je een holistische kijk op gezondheid. De cursus biedt heel veel nieuwe inzichten en daarmee ook kansen om je eigen gezondheid te verbeteren.

14-06-2017

Reiki Refresh.

Wat is je ervaring met deze cursus?

Het was verhelderend (enige vragen die ik had zijn beantwoord) en relaxed. Zodoende kan ik weer met frisse moed verder op de weg van Reiki.

14-06-2017

Reiki 2 herhaal

Wat is je ervaring met deze cursus?

Was een fijne sfeer, goede leraar. Goec om alles weer op te frissen. Fijn om Toña weer te zien en ervaren.

13-06-2017

Reiki grid workshop

Wat is je ervaring met deze cursus?

Erg fijn, leerzaam en inspirerend! Een aanvulling op de reiki cursussen. Tona weet het zichtbare en onzichtbare met elkaar te verbinden en ook nog eens begrijpelijk over te brengen.

13-06-2017

Reiki 1 Refresh

Wat is je ervaring met deze cursus?

Het was een hele fijne en inspirerende dag.

13-06-2017

Refresh reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Leerzaam en prettige cursus.

13-06-2017

Reiki 2 Herhaaldag

Wat is je ervaring met deze cursus?

Het was een hele fijne dag! Ik heb weer een boost gekregen om verder te gaan met reiki. Toña is zoals altijd heel warm en betrokken naar alle deelnemers toe en kan goed inschatten wat er nodig is bij iedereen.

13-06-2017

Reiki refresh

Wat is je ervaring met deze cursus?

Heel fijn om alles weer even 'op de rit' te krijgen

30-05-2017

De stilteretraite in Griekenland

Wat is je ervaring met deze cursus?

Het was een hele bijzondere, emotionele, en mooie week waarin ik weer een stapje dichter bij mijn kern gekomen ben. Mijn hart is weer geopend op de berg in Griekenland.

29-05-2017

Stilte reis Griekenland.

Wat is je ervaring met deze cursus?

Zeker!!

23-05-2017

Eenvoudig gezond basis

Wat is je ervaring met deze cursus?

Weer fijne weetjes meegekregen. Alleen wist ik zelf al veel. En ik vond het jammer dat het soms moeilijk was om je vraag te stellen. Dit kwam voornamelijk doordat steeds dezelfde medecursisten alle aandacht op eisten. Misschien dat hier iets meer rekening meegehouden kan worden.

22-05-2017

Eenvoudig Gezond

Wat is je ervaring met deze cursus?

Het was de 2e keer dat ik mee deed en nog steeds was het heel interessant

05-04-2017

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Zowel cursus reiki 1 en 2, met de daarbij behorende inwijding, heb ik genoten bij Toña. Een hele bijzondere ervaring: ik heb antwoorden op bepaalde vraagstukken gekregen. Antwoorden die enerzijds de grond onder m'n voeten deed schudden, anderzijds me veel sterker en zekerder van mezelf hebben gemaakt! Ik voel veel meer rust in m'n lijf en vertrouwen in mijn eigen kunnen. Reiki heb ik leren ervaren als een kracht die ik altijd bij me draag en die altijd voor handen is.. Letterlijk! Toña is iemand met een grote schat aan kennis, een oersterke intuïtie, die geen blad voor haar mond neemt en die haar gevoel durft te volgen. Een prachtig en stralend mens!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ga naar Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Please wait