fbpx

gradient

You have no items in your shopping cart.

header-blog.jpg

23-09-2017

Stilte retreat met yoga en zweethut

Wat is je ervaring met deze cursus?

De stilte retreat die ik in september met vier andere vrouwen bij Healing Space deed was op en top geweldig. Drie etmalen lang ondergedompeld in een programma met massage en reiki, yinyoga en een zweethut ceremonie. Heerlijk vertroetelend en helend. Tussendoor alle tijd om te rusten, wandelen en mediteren. Lekkere en gezonde maaltijden, klaargemaakt met liefde en kennis van zaken (allergenen). De hele dag door verse thee en fruit zoveel als je wilt. Slapen in een yurt, na een welterusten knuffel van Toña. Koesterende warmte van een houtkachel. Heb je het toch nog koud dan komt zij met een kruik aandraven. Toña en - op de achtergrond haar man Marcelino - zijn even liefdevol en zorgzaam als deskundig en integer.

23-09-2017

Individuele healing

Wat is je ervaring met deze cursus?

Tona is een bijzondere en liefdevolle vrouw die mij al enige jaren coacht. Haar spiritualiteit, kennis en ervaring is enorm inspirerend. Ik voel me zeer vertrouwd bij haar. Na behandeling voel ik me weer opgeladen, licht, mooi en liefdevol. Ik heb door healing stap voor stap oude trauma's kunnen opruimen. Na elke sessie liep ik als een ander mens de deur weer uit. Het heeft de liefde in mezelf vergroot. Ik ben dankbaar dat ik haar heb ontmoet en nog steeds mag ontmoeten. X

23-09-2017

Relatie Healing

Wat is je ervaring met deze cursus?

In een moeilijke fase in onze relatie bracht Tona ons naar de kern van wie we echt willen zijn. Confronterend en raak.

22-09-2017

Coaching met partner

Wat is je ervaring met deze cursus?

Erg waardevolle coachingsgesprekken met partner, waarbij Toña zowel scherp, analytisch als intuïtief te werk gaat in een veilige omgeving met zeer positieve uitkomsten.

22-09-2017

Relatiehealing

Wat is je ervaring met deze cursus?

Tona biedt een rustige vetrouwde omgeving waar je echt even weg bent van de buitenwereld. Met haar kennis en kunde heeft ze ons de handvatten geboden die we nodig hadden.

22-09-2017

Stilte retreat

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ik ben echt tot rust gekomen en ben weer opgeladen. Ik heb handvatten voor mezelf aangereikt gekregen om de zaken waar ik nog mee worstel weer op de rit te krijgen.

21-09-2017

Reike 2 cursus

Wat is je ervaring met deze cursus?

Goede cursus, verdieping van mijn Reiki vaardigheid en ervaring. Tona creëert een fijne en veilige leeromgeving, om van en met elkaar te leren.,

10-09-2017

Energetische massage 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Goed

06-09-2017

Ik heb de cursus Reiki 2 gedaan.

Wat is je ervaring met deze cursus?

Het was een hele mooie ervaring om Reiki 2 van Toña te mogen ontvangen. Toña heb ik ervaren als een warme, vriendelijke coach met veel passie en kennis voor en over mensen en Reiki. Het groepje was klein (4) waardoor de begeleiding heel intensief en precies was, dat vond ik heel prettig. Reiki 2 heeft me echt de tools gegeven om de Reiki nog beter in de vingers te krijgen en met meer zekerheid Reiki door te kunnen geven aan anderen. Dankjewel Toña

06-09-2017

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Prima, vooral tweede dag met veel oefenen was perfect!

05-09-2017

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Goede cursus, leerzaam en met passie gegeven.

04-09-2017

Energetische massage

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ervaren teacher Praktisch Goede uitleg

30-08-2017

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ik vond het een hele fijne cursus. Meer therapie, dan cursus trouwens. Op een aantal momenten heb ik me heel blij en gelukkig gevoeld. Het heeft ook geholpen in het verbeteren van de relatie met mijn vrouw, bewuster worden van de overvloed en de patronen in mijn gedrag. De begeleiding vond ik heel professioneel door de combinatie van inhoudelijke informatie en zelf ervaren. Alle vragen werden uitvoerig beantwoord. Stukje beroepsdeformatie van mijn kant: ik heb antwoord gegeven op de vraag "hoe heb je de cursus ervaren". "Wat was je ervaring" doet meer een beroep op de rationele kant, mijn gedachten gaan dan gelijk uit naar het gebruikte materiaal, de voorzieningen zoals eten en drinken, de locatie etc. "Hoe" doet meer een beroep op de emotionele ervaring. Deze cursus vraagt qua beoordeling voor mij meer om de "hoe" vraag.

30-08-2017

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Het waren 2 geweldige dagen. Toña en Marcelino zijn lieve, warme mensen die je diep van binnen kunnen raken. De cursus was geweldig. Ik heb dingen gevoeld waar ik me niet bewust van was. De energie stroomde letterlijk door mij heen. Ik voel me rustiger en vrijer dan voor de cursus. Dit gevoel ga ik in stand houden door de zelfbehandeling. Bedankt Toña en Marcelino ?

29-08-2017

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Enorm inspirerend, mede door het enthousiasme van de docenten Toña en Marcelino.

28-08-2017

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Deze cursus was een hele grote en mooie ervaring. Twee dagen die mij en alles in mijn leven veranderd hebben.

27-08-2017

Reike 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Geweldig mooi. Liefdevol en tools om jezelf en ene ander energie te geven. Ook weer confrontaties ontmoet met mezelf. oa. vermoeidheid en gewaarwording van de risico's van terugval. Mooi dat de 5 leefregels daar houvast aan kunnen geven. bv roep vandaga geen woede of boosheid op.

27-08-2017

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Super!!

17-08-2017

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Er wordt zorg gedragen voor een helende en stimulerende energetische omgeving. Hierdoor kon ik thuiskomen in mezelf en contact maken met de ander, wat voor mij persoonlijk centraal heeft gestaan. Toña is ervaren en geeft veel te leren, maar is erg toegankelijk en warm als onderwijzeres. Toña en haar man(die ons ook hielp en onderwees) dragen oprechte liefde voor Reiki uit en hebben iets in mij geopend wat ik graag wil onderhouden.

19-07-2017

Retraite

Wat is je ervaring met deze cursus?

Heel bijzonder. Absoluut a life long experience

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ga naar Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Please wait