gradient

Winkelwagen is leeg

header-blog.jpg

10-09-2017

Energetische massage 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Goed

06-09-2017

Ik heb de cursus Reiki 2 gedaan.

Wat is je ervaring met deze cursus?

Het was een hele mooie ervaring om Reiki 2 van Toña te mogen ontvangen. Toña heb ik ervaren als een warme, vriendelijke coach met veel passie en kennis voor en over mensen en Reiki. Het groepje was klein (4) waardoor de begeleiding heel intensief en precies was, dat vond ik heel prettig. Reiki 2 heeft me echt de tools gegeven om de Reiki nog beter in de vingers te krijgen en met meer zekerheid Reiki door te kunnen geven aan anderen. Dankjewel Toña

06-09-2017

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Prima, vooral tweede dag met veel oefenen was perfect!

05-09-2017

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Goede cursus, leerzaam en met passie gegeven.

04-09-2017

Energetische massage

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ervaren teacher Praktisch Goede uitleg

30-08-2017

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ik vond het een hele fijne cursus. Meer therapie, dan cursus trouwens. Op een aantal momenten heb ik me heel blij en gelukkig gevoeld. Het heeft ook geholpen in het verbeteren van de relatie met mijn vrouw, bewuster worden van de overvloed en de patronen in mijn gedrag. De begeleiding vond ik heel professioneel door de combinatie van inhoudelijke informatie en zelf ervaren. Alle vragen werden uitvoerig beantwoord. Stukje beroepsdeformatie van mijn kant: ik heb antwoord gegeven op de vraag "hoe heb je de cursus ervaren". "Wat was je ervaring" doet meer een beroep op de rationele kant, mijn gedachten gaan dan gelijk uit naar het gebruikte materiaal, de voorzieningen zoals eten en drinken, de locatie etc. "Hoe" doet meer een beroep op de emotionele ervaring. Deze cursus vraagt qua beoordeling voor mij meer om de "hoe" vraag.

30-08-2017

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Het waren 2 geweldige dagen. Toña en Marcelino zijn lieve, warme mensen die je diep van binnen kunnen raken. De cursus was geweldig. Ik heb dingen gevoeld waar ik me niet bewust van was. De energie stroomde letterlijk door mij heen. Ik voel me rustiger en vrijer dan voor de cursus. Dit gevoel ga ik in stand houden door de zelfbehandeling. Bedankt Toña en Marcelino ?

29-08-2017

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Enorm inspirerend, mede door het enthousiasme van de docenten Toña en Marcelino.

28-08-2017

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Deze cursus was een hele grote en mooie ervaring. Twee dagen die mij en alles in mijn leven veranderd hebben.

27-08-2017

Reike 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Geweldig mooi. Liefdevol en tools om jezelf en ene ander energie te geven. Ook weer confrontaties ontmoet met mezelf. oa. vermoeidheid en gewaarwording van de risico's van terugval. Mooi dat de 5 leefregels daar houvast aan kunnen geven. bv roep vandaga geen woede of boosheid op.

27-08-2017

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Super!!

17-08-2017

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Er wordt zorg gedragen voor een helende en stimulerende energetische omgeving. Hierdoor kon ik thuiskomen in mezelf en contact maken met de ander, wat voor mij persoonlijk centraal heeft gestaan. Toña is ervaren en geeft veel te leren, maar is erg toegankelijk en warm als onderwijzeres. Toña en haar man(die ons ook hielp en onderwees) dragen oprechte liefde voor Reiki uit en hebben iets in mij geopend wat ik graag wil onderhouden.

19-07-2017

Retraite

Wat is je ervaring met deze cursus?

Heel bijzonder. Absoluut a life long experience

07-07-2017

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Was super. Mijn doel was om via Reiki mijn energie te ontwikkelen en te verhogen. Ik heb tijdens het geven van Reiki de energie door mijn ruggengraat voelen stromen!

07-07-2017

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ik vond de begeleiding en mede cursisten erg prettig om mee samen te zijn. heb erg genoten van het weekend

06-07-2017

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Het voelde al thuis komen bij mezelf toen ik binnen kwam bij Healing Space. Er was een fijne sfeer onderling en je voelde de energie. Blij en dankbaar dat ik bij Healing Space mijn Reiki 1 heb mogen behalen! Ik kan hier weer verder mee in mijn leven . Dank jullie wel voor dit leerzame en fijne weekend samen.

05-07-2017

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Het was een enorm fijne ervaring en ik heb er veel van geleerd. Er is een wereld voor mij open gegaan. Tonia en haar man zijn zeer lief goede leraren.

04-07-2017

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ik ken Toña van Ibiza. Vind haar kundig, warm en goed onderlegd in de persoonlijke gesprekken die ik daar met haar had. Op charisma van haar deelgenomen aan deze cursus.

04-07-2017

REIKI I

Wat is je ervaring met deze cursus?

Mooie ervaring. Vooral self healing heel nuttig. Goede tips en observasies. Had graag wat meer uitleg gehad ivm de posities van de handen en de organen/energien die ze op werken. Had liever in een andere omgeving gezetten. Was een beetje krap en donker. Meer oefenen en ervaren was mooi geweest

04-07-2017

Reiki

Wat is je ervaring met deze cursus?

Uitstekend

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ga naar Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief: