gradient

Winkelwagen is leeg

header-blog.jpg

01-11-2017

Reiki 1 cursus

Wat is je ervaring met deze cursus?

Afgelopen weekend heb ik bij Toña en Marcelino de cursus Reiki 1 gedaan. Voor mij als IT-er ver buiten mijn "comfort zone", maar daar heb ik totaal geen last van gehad. Toña en Marcelino weten perfect de juiste sfeer neer te zetten, en van een aantal mensen die elkaar niet kennen heel snel een fijne groep te maken. En daarbij is er ook ruimte voor persoonlijke aandacht.

01-11-2017

Reiki I Cursus

Wat is je ervaring met deze cursus?

Super goed. Fijne omgeving, Marceloni & Toña zijn in mijn ogen enorm gekwalificeerd om dit werk te doen en hebben een energie die me op mijn gemak stelde en ze kunnen een groep heel goed onderwijzen en toch persoonlijke aandacht geven. Groepsgrootte was goed, lesstof heel interessant.

31-10-2017

Reiki 1 cursus weekend.

Wat is je ervaring met deze cursus?

Afgelopen weekend heb ik de Reiki 1 cursus bij Marcelino en Toña gedaan en dat was een absolute verrijking! Wat een bijzonder stel met z’n tweetjes en wat een fijne en rustgevende omgeving en setting. Ik voel me dan ook vereerd om door Marcelino ingewijd te zijn. Ik heb hem ervaren als een krachtige energie werker en een absolute gentle soul! erg prettig om in zijn omgeving te zijn en tijd met hem door te brengen. Toña is echt een schat en een zeer toegewijde en liefdevolle dame die qua energie, betrokkenheid en awareness een hele grote is en toch zeer aangenaam bescheiden is gebleven. En wat een gevoel voor humor ook, heerlijk! Ik voelde direct een hele prettige omgang en verbinding in het moment. Ik heb genoten en daarom ook direct de volgende dag Reiki 2 ingepland. Er is bij mij in een korte tijd veel in beweging gezet en naast de innerlijke stilte waar ik nu veel makkelijker bij kan zijn er ook tal van veranderingen gaande betreffende mijn innerlijke transformatie en mogelijkheid de Reiki energie gemakkelijker te laten stromen. Dank voor een bijzondere ontmoeting en warm en gastvrij weekend!!

30-10-2017

Cursus Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Was prima! Fijne, kleine groep van vier personen om mee te werken. Tonja is een goede leraar: duidelijk , toe the pint en geeft veel mogelijkheid tot oefenen. Naast een verdere ontwikkeling van je reiki vaardigheden is de twee daagse opleiding een kadootje aan jezelf!

26-10-2017

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Het was een pakkende inhoud welke op een plezierige manier over het voetlicht werd gebracht. De groep was door de gemaximaliseerde grootte snel vertrouwd met elkaar. Dat werkt goed.

18-10-2017

Coaching

Wat is je ervaring met deze cursus?

Toña heeft me geholpen mijn gevoel beter te begrijpen. Maar het gaat verder dan begrip alleen; door de healings kunnen negatieve gevoelens en oude patronen ook transformeren. Daardoor maakt elke behandeling weer dat ik nog verder in mijn kracht kom.

17-10-2017

Reiki I & II

Wat is je ervaring met deze cursus?

Tona is een inspirator! Met haar jarenlange ervaring kan ze zeer inspirerend informatie overbrengen en enthousiasmeren. Tijdens de cursus is er voldoende tijd om te oefenen en zijn er ook 1-op-1 momenten, zodat jouw eigen verhaal ook even wordt aangeraakt. Prettig, omdat wil je kunnen helen, je eerst met jezelf aan de slag moet. De ruimte waarin les wordt gegeven is verder ook erg fijn. De Reiki cursussen zijn verdiepend en een kado aan jezelf! Ik hoefde dan ook niet lang na te denken om bij Tona te starten met de Reiki Practioner Opleiding. Liefs Judith

17-10-2017

Coaching

Wat is je ervaring met deze cursus?

Tona leerde mij met andere ogen kijken. Ze bracht evenwicht en balans.

03-10-2017

(Stilte) retreat

Wat is je ervaring met deze cursus?

Voor mij was de (stilte) retreat boven verwachting fijn. Toña voelde meteen vertrouwd. Met haar lieve, positieve en energieke uitstraling, haar humor en al haar kennis over lichaam, geest en gezondheid is ze een heel fijn persoon om bij te zijn. Daarbij de stilte, de Yinyoga, de gezonde lekkere maaltijden, de mooie omgeving, de persoonlijke healings, en het slapen dicht bij de natuur in een yurt met een lekkere houtkachel zijn allemaal dingen die ik als een groot kado heb ervaren. En dan de zweethutceremonie...hoe bijzonder om te ervaren dat je je in het pikkedonker zo verwant kunt voelen met de mensen waar je voorheen geen woord mee gesproken hebt. Dat vertrouwen opende mij om uit t diepst van m'n hart te spreken. Dit was niet mijn eerste retreat maar zeker een van de bijzonderste! Dankjewel Toña op de voorgrond, alle "zussen" naast me en Marcelino als sterke, rustige, zeker net zo fijne achterban.

02-10-2017

Retreat

Wat is je ervaring met deze cursus?

Toña is een heel warm, liefdevol en intuïtief mens. Zij is met onze groep ondernemers meegereist naar Italië. Het was heel bijzonder om een dag in stilte door te brengen, maar ook de oefeningen er omheen om meer te voelen en meer tot de kern te komen zijn fijn en hebben me echt geraakt. Ik denk nog vaak terug aan wat ik van haar geleerd heb, het heeft me opener en bewuster van mezelf gemaakt.

02-10-2017

Retreat

Wat is je ervaring met deze cursus?

Hele goede begeleiding. Veel kennis. Vertrouwd.

26-09-2017

Yin Yoga, zweethut, stilte retreat

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ik heb me thuis en geborgen gevoeld door de liefdevolle, persoonlijke zorg en begegeleiding van Toña, zowel vooraf, gedurende de retreat en nadien. De retreat heeft me geraakt en me bewuster gemaakt van belang van goede voeding. Ik voelde me opgeladen na retreat.

23-09-2017

Stilte retreat met yoga en zweethut

Wat is je ervaring met deze cursus?

De stilte retreat die ik in september met vier andere vrouwen bij Healing Space deed was op en top geweldig. Drie etmalen lang ondergedompeld in een programma met massage en reiki, yinyoga en een zweethut ceremonie. Heerlijk vertroetelend en helend. Tussendoor alle tijd om te rusten, wandelen en mediteren. Lekkere en gezonde maaltijden, klaargemaakt met liefde en kennis van zaken (allergenen). De hele dag door verse thee en fruit zoveel als je wilt. Slapen in een yurt, na een welterusten knuffel van Toña. Koesterende warmte van een houtkachel. Heb je het toch nog koud dan komt zij met een kruik aandraven. Toña en - op de achtergrond haar man Marcelino - zijn even liefdevol en zorgzaam als deskundig en integer.

23-09-2017

Individuele healing

Wat is je ervaring met deze cursus?

Tona is een bijzondere en liefdevolle vrouw die mij al enige jaren coacht. Haar spiritualiteit, kennis en ervaring is enorm inspirerend. Ik voel me zeer vertrouwd bij haar. Na behandeling voel ik me weer opgeladen, licht, mooi en liefdevol. Ik heb door healing stap voor stap oude trauma's kunnen opruimen. Na elke sessie liep ik als een ander mens de deur weer uit. Het heeft de liefde in mezelf vergroot. Ik ben dankbaar dat ik haar heb ontmoet en nog steeds mag ontmoeten. X

23-09-2017

Relatie Healing

Wat is je ervaring met deze cursus?

In een moeilijke fase in onze relatie bracht Tona ons naar de kern van wie we echt willen zijn. Confronterend en raak.

22-09-2017

Coaching met partner

Wat is je ervaring met deze cursus?

Erg waardevolle coachingsgesprekken met partner, waarbij Toña zowel scherp, analytisch als intuïtief te werk gaat in een veilige omgeving met zeer positieve uitkomsten.

22-09-2017

Relatiehealing

Wat is je ervaring met deze cursus?

Tona biedt een rustige vetrouwde omgeving waar je echt even weg bent van de buitenwereld. Met haar kennis en kunde heeft ze ons de handvatten geboden die we nodig hadden.

22-09-2017

Stilte retreat

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ik ben echt tot rust gekomen en ben weer opgeladen. Ik heb handvatten voor mezelf aangereikt gekregen om de zaken waar ik nog mee worstel weer op de rit te krijgen.

21-09-2017

Reike 2 cursus

Wat is je ervaring met deze cursus?

Goede cursus, verdieping van mijn Reiki vaardigheid en ervaring. Tona creëert een fijne en veilige leeromgeving, om van en met elkaar te leren.,

10-09-2017

Energetische massage 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Goed

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ga naar Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief: