fbpx

gradient

You have no items in your shopping cart.

header-blog.jpg

08-11-2017

Reiki terugkomdag

Wat is je ervaring met deze cursus?

Heel fijn om terug te komen. Heb weer rust en vertrouwen. Heel waardevol!

08-11-2017

Reike 1 Refresh

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ik heb samen met Toña en de andere cursisten een fijne dag gehad. Vol motivatie en meer meer energie en tips de dag afgesloten. Fijn!

07-11-2017

Individuele coaching

Wat is je ervaring met deze cursus?

Toña weet snel met je in verbinding te komen waardoor waardevolle gesprekken ontstaan met als resultaat feedbavk waar je wat aan hebt.

07-11-2017

Coaching en relatietherapie

Wat is je ervaring met deze cursus?

Een vriendin van ons heeft Tona aanbevolen. Ik ben samen met mijn man geweest en alleen. Het voelde meteen heel vertrouwd bij Tona. Ze luistert heel goed, komt snel to the point en heeft ons goed geholpen bij verschillende vraagstukken die bij ons speelde. Ook de omgeving waar de sessies worden gegeven is prettig.

06-11-2017

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Waanzinnig. Reiki 2 is niet alleen een geweldig instrument om in je toolbox te hebben voor zelfhealing en het helpen van anderen. Dit weekend, geleid wordt door Toña, is ook een healingsweekend voor jezelf. Het is transformerend. Toña houdt de groep bewust heel klein waardoor er veel persoonlijke aandacht is en direct leert hoe Reiki jou persoonlijk kan helpen in je leven; jezelf, de mensen om je heen en de situaties/projecten waar het niet stroomt. Het weekend zelf heeft me heel veel gebracht en Reiki 2 verrijkt me leven elke dag weer. Echt een aanrader! Ik ben dankbaar dat Toña het op deze manier aanbied.

05-11-2017

Reiki 1 cursus

Wat is je ervaring met deze cursus?

Binnen hele korte tijd voelde ik me erg veilig en op mijn gemak door de liefdevolle en duidelijke begeleiding van Toña en Marcelino. De inhoud van de cursus is voor mij zowel praktisch (toepasbaar) als diepgaand. Het was een intensief weekend, vol ontspanning en reflectie. Ik heb ontzettend veel geleerd, maar vooral veel gevoeld en ervaren. De zelfbehandeling doe ik nog iedere dag en vind ik enorm waardevol. Gaandeweg het weekend kwam ik weer in contact met vreugde en liefde (voor mezelf) en kon ik oude overtuigingen beter los laten. Daardoor ervaar ik nu meer ruimte.

05-11-2017

Coaching samen met partner.

Wat is je ervaring met deze cursus?

Toña weet in diepgaande gesprekken vaak tot de kern door te dringen. Confronterend maar altijd met respect. Zij zet aan tot verandering van ingesleten patronen en opvattingen die een gezonde relatie in de weg staan. Ook al is er soms een lange weg te gaan, stapje voor stapje wordt er resultaat bereikt.

02-11-2017

Reiki 1 cursus

Wat is je ervaring met deze cursus?

Nieuwsgierig geworden naar aanleiding van de ervaringen van een vriendin van mij heb ik mij opgegeven voor deze cursus. In de jaren 70 hield ik mij al bezig met de magie van healing. Nu ik met Reiki in contact ben gekomen ben ik overtuigd van de kracht van energie. De cursus is intensief, maar precies zo uitgebalanceerd dat het goed vol te houden is. De lieve en kundige begeleiders Marcelino en Toña zorgen voor een ontspannen sfeer en voorzien je van bruikbare tools. Wat ik geleerd heb ga ik zeker gebruiken in mijn coachingspraktijk. Dank voor de gastvrijheid en de mooie ervaring!

01-11-2017

Reiki 1 cursus

Wat is je ervaring met deze cursus?

Afgelopen weekend heb ik bij Toña en Marcelino de cursus Reiki 1 gedaan. Voor mij als IT-er ver buiten mijn "comfort zone", maar daar heb ik totaal geen last van gehad. Toña en Marcelino weten perfect de juiste sfeer neer te zetten, en van een aantal mensen die elkaar niet kennen heel snel een fijne groep te maken. En daarbij is er ook ruimte voor persoonlijke aandacht.

01-11-2017

Reiki I Cursus

Wat is je ervaring met deze cursus?

Super goed. Fijne omgeving, Marceloni & Toña zijn in mijn ogen enorm gekwalificeerd om dit werk te doen en hebben een energie die me op mijn gemak stelde en ze kunnen een groep heel goed onderwijzen en toch persoonlijke aandacht geven. Groepsgrootte was goed, lesstof heel interessant.

31-10-2017

Reiki 1 cursus weekend.

Wat is je ervaring met deze cursus?

Afgelopen weekend heb ik de Reiki 1 cursus bij Marcelino en Toña gedaan en dat was een absolute verrijking! Wat een bijzonder stel met z’n tweetjes en wat een fijne en rustgevende omgeving en setting. Ik voel me dan ook vereerd om door Marcelino ingewijd te zijn. Ik heb hem ervaren als een krachtige energie werker en een absolute gentle soul! erg prettig om in zijn omgeving te zijn en tijd met hem door te brengen. Toña is echt een schat en een zeer toegewijde en liefdevolle dame die qua energie, betrokkenheid en awareness een hele grote is en toch zeer aangenaam bescheiden is gebleven. En wat een gevoel voor humor ook, heerlijk! Ik voelde direct een hele prettige omgang en verbinding in het moment. Ik heb genoten en daarom ook direct de volgende dag Reiki 2 ingepland. Er is bij mij in een korte tijd veel in beweging gezet en naast de innerlijke stilte waar ik nu veel makkelijker bij kan zijn er ook tal van veranderingen gaande betreffende mijn innerlijke transformatie en mogelijkheid de Reiki energie gemakkelijker te laten stromen. Dank voor een bijzondere ontmoeting en warm en gastvrij weekend!!

30-10-2017

Cursus Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Was prima! Fijne, kleine groep van vier personen om mee te werken. Tonja is een goede leraar: duidelijk , toe the pint en geeft veel mogelijkheid tot oefenen. Naast een verdere ontwikkeling van je reiki vaardigheden is de twee daagse opleiding een kadootje aan jezelf!

26-10-2017

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Het was een pakkende inhoud welke op een plezierige manier over het voetlicht werd gebracht. De groep was door de gemaximaliseerde grootte snel vertrouwd met elkaar. Dat werkt goed.

18-10-2017

Coaching

Wat is je ervaring met deze cursus?

Toña heeft me geholpen mijn gevoel beter te begrijpen. Maar het gaat verder dan begrip alleen; door de healings kunnen negatieve gevoelens en oude patronen ook transformeren. Daardoor maakt elke behandeling weer dat ik nog verder in mijn kracht kom.

17-10-2017

Reiki I & II

Wat is je ervaring met deze cursus?

Tona is een inspirator! Met haar jarenlange ervaring kan ze zeer inspirerend informatie overbrengen en enthousiasmeren. Tijdens de cursus is er voldoende tijd om te oefenen en zijn er ook 1-op-1 momenten, zodat jouw eigen verhaal ook even wordt aangeraakt. Prettig, omdat wil je kunnen helen, je eerst met jezelf aan de slag moet. De ruimte waarin les wordt gegeven is verder ook erg fijn. De Reiki cursussen zijn verdiepend en een kado aan jezelf! Ik hoefde dan ook niet lang na te denken om bij Tona te starten met de Reiki Practioner Opleiding. Liefs Judith

17-10-2017

Coaching

Wat is je ervaring met deze cursus?

Tona leerde mij met andere ogen kijken. Ze bracht evenwicht en balans.

03-10-2017

(Stilte) retreat

Wat is je ervaring met deze cursus?

Voor mij was de (stilte) retreat boven verwachting fijn. Toña voelde meteen vertrouwd. Met haar lieve, positieve en energieke uitstraling, haar humor en al haar kennis over lichaam, geest en gezondheid is ze een heel fijn persoon om bij te zijn. Daarbij de stilte, de Yinyoga, de gezonde lekkere maaltijden, de mooie omgeving, de persoonlijke healings, en het slapen dicht bij de natuur in een yurt met een lekkere houtkachel zijn allemaal dingen die ik als een groot kado heb ervaren. En dan de zweethutceremonie...hoe bijzonder om te ervaren dat je je in het pikkedonker zo verwant kunt voelen met de mensen waar je voorheen geen woord mee gesproken hebt. Dat vertrouwen opende mij om uit t diepst van m'n hart te spreken. Dit was niet mijn eerste retreat maar zeker een van de bijzonderste! Dankjewel Toña op de voorgrond, alle "zussen" naast me en Marcelino als sterke, rustige, zeker net zo fijne achterban.

02-10-2017

Retreat

Wat is je ervaring met deze cursus?

Toña is een heel warm, liefdevol en intuïtief mens. Zij is met onze groep ondernemers meegereist naar Italië. Het was heel bijzonder om een dag in stilte door te brengen, maar ook de oefeningen er omheen om meer te voelen en meer tot de kern te komen zijn fijn en hebben me echt geraakt. Ik denk nog vaak terug aan wat ik van haar geleerd heb, het heeft me opener en bewuster van mezelf gemaakt.

02-10-2017

Retreat

Wat is je ervaring met deze cursus?

Hele goede begeleiding. Veel kennis. Vertrouwd.

26-09-2017

Yin Yoga, zweethut, stilte retreat

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ik heb me thuis en geborgen gevoeld door de liefdevolle, persoonlijke zorg en begegeleiding van Toña, zowel vooraf, gedurende de retreat en nadien. De retreat heeft me geraakt en me bewuster gemaakt van belang van goede voeding. Ik voelde me opgeladen na retreat.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ga naar Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Please wait