gradient

You have no items in your shopping cart.

header-blog.jpg

10-06-2020

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Toña en Marcelino zijn bijzonder in staat om een vertrouwde en veilige haven te creëren om de verfijnde kennis, wijsheden en vaardigheden over te dragen aan andere. Een echte aanrader!

09-06-2020

Reiki 1 cursus

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ik heb een ontzettend fijn en leerzaam weekend gehad. Marcelino en Toña zorgen voor een veilige omgeving waarin zij hun kennis overdragen aan de groep. Dit doen ze met liefde en dat voel je.

09-06-2020

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Een heerlijk weekend! Fijne afwisseling tussen praktijk en theorie, fijne gesprekken en ik voel me een ander mens.??

09-06-2020

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Wat een bijzonder mooie ervaring. En wat een liefde van Toña en Marcelino. <3

09-06-2020

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Heel positief! Van begin tot eind genoten en natuurlijk veel geleerd :-)

08-06-2020

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Een kantelpunt, om krachtig en liefdevol te leven en mensen tegemoet te treden.

08-06-2020

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Een hele bijzondere ervaring. Ik dacht wat skills te komen leren die ik in mijn werk als acupuncturist zou kunnen gebruiken maar het was voor mij een persoonlijke transformatie. Het voelt alsof er in mij een stroom van liefde is aangezet. De begeleiding van Toña, Marcelino en Naomi is warm, hartelijk, inspirerend en met humor. Zij creëren en veilige en prettige sfeer om te leren, ervaren en delen. Ik ben blij en dankbaar dat ik dit mee heb mogen maken!

08-06-2020

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Zeer goed

08-06-2020

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Zeer positief. Heel inspirerend en professioneel.

08-06-2020

Cursus

Wat is je ervaring met deze cursus?

Fijn, warm

08-06-2020

Cursus

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ik heb samen met mijn geliefde een nieuwe wereld leren kennen die ik verder ga ontdekken om te zien of we er een nieuwe communicatie vorm in kunnen vinden om zo nog sterker verbonden te zijn!

08-06-2020

Cursus reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ik vond het een bijzondere en fijne ervaring. Er was ruimte om te zijn en veel te leren in een veilige ruimte.

02-03-2020

Reiki I

Wat is je ervaring met deze cursus?

Erg leerzaam en fijn

26-02-2020

Reiki 2 cursus

Wat is je ervaring met deze cursus?

Positief

26-02-2020

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Het was een hele fijne cursus. Binnen een korte tijd voelde de groep heel veilig, iedereen kon en mocht zichzelf zijn. We hebben veel achtergrond informatie gekregen over Reiki en veel momenten om met elkaar te oefenen. De inwijdingen waren magisch en heel bijzonder om dat samen met mijn man te mogen ontvangen. De reiki cursus heeft me gegeven dat ik meer vertrouwen mag hebben in het pad waarop ik ga. Dat ik het waard ben om meer zelfliefde te ontvangen, en die liefde te mogen delen met anderen. Bedankt Toña, Marcelino en Naomi voor de fijne begeleiding van deze twee dagen.

28-01-2020

Cursus

Wat is je ervaring met deze cursus?

Het was een leerzame, verrijkende en fijne cursus

27-01-2020

PCG

Wat is je ervaring met deze cursus?

Super intressant

26-01-2020

Reiki I

Wat is je ervaring met deze cursus?

Heel positief, en heel belangrijk het werkt! Al bij diverse personen gedaan, ook mezelf, met goed resultaat

26-01-2020

Reiki Practisioner

Wat is je ervaring met deze cursus?

Dit is een hele waardevolle, bijzondere opleiding. Behalve dat je van alles leert om in praktijk cliënten goed te kunnen begeleiden bij hun helingsproces, maak je persoonlijk ook een enorm mooi proces mee. Heel erg dankbaar dat ik dit door Healingspace heb mogen ervaren! Dank je wel Toña!

26-01-2020

Praktische oosterse geneeskunde.

Wat is je ervaring met deze cursus?

Een zeer interessante cursus.