gradient

Winkelwagen is leeg

header-blog.jpg

Reiki is een zeer krachtige, Japanse heelkunst. Het is een universele energie die altijd in overvloed aanwezig is en die door handoplegging doorgegeven kan worden.
Bekijk de Reiki 1 cursus

03-08-2018

Cursus Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Goed! Was een heerlijk weekend waarin ik heel mooi mijzelf kon zijn en waar er veel geleerd is.

23-07-2018

Cursus Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Zeer positief. Naast het warme bad dat ik heb ervaren, vind ik dat ik op zeer kundige wijze ben begeleid in theorie en praktijk. Er is veel losgekomen en veranderd in slechts 2 dagen tijd.

23-07-2018

Reiki I Cursus

Wat is je ervaring met deze cursus?

De cursus heeft mij in een diepere verbinding met mezelf gebracht en mijn hart weer wat meer open gezet. Op een praktische en inspirerende manier hebben Tona & Marcelino overgebracht hoe Reiki kan worden toegepast op jezelf en op elkaar. Heel bijzonder hoe ze dat doen als team, ze vullen elkaar mooi aan! Het bekrachtigde voor mij hoe sterk het zelf helende vermogen is. Ons systeem weet alles! Ook bevestigde het hoe ongelofelijk veel potentie wij als mensen hebben als we naar ons hart luisteren en echt willen voelen en ervaren. Het was magisch om te ervaren wat er los kwam qua sensaties, emoties en wat voor energieveld en eenheid er gecreëerd werd met de groep. Het heeft mij laten inzien dat ook ik echt een rol heb (net als iedereen) in de wereld die er toe doet - en ik daar nog meer op mag gaan vertrouwen. Het voelt als een duwtje in de rug voor wat er komen gaat. Een zaadje dat is geplant en mag gaan bloeien. Ik ben ontzettend dankbaar dat deze energie wordt doorgegeven en dat ik deel heb uit mogen maken van de cursus. Aho!

22-07-2018

Cursus Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

De cursus wordt op een liefde volle manier, serieus en met humor gegeven. Gevoel van thuis komen bij je zelf. Ervaringen in je lichaam en geest van rust en dat de energie weer op een natuurlijke manier gaat stromen. En het ontvangen en door geven van helende energie uit de bron.

22-07-2018

Reiki I

Wat is je ervaring met deze cursus?

Heel positief. Overweldigend bijna. Heel blij om zelf te voelen en in de praktijk te ervaren dat het toepassen van Reiki echt een goed uitwerking heeft om mezelf en mijn omgeving. De cursus heb ik als heel prettig ervaren met een mooie mix van achtergrond, theorie, voorbeelden en praktijk! Voor mij zeker een reden om hiermee verder te gaan!

22-07-2018

Cursus Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Deze cursus heeft my precies gebracht wat ik nodig had. Op een fijne manier gegeven en veel kennis van zaken bij de Reiki meesters.

14-05-2018

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Marcelino en Toña zijn beide heel proffesioneel en enthousiast. Heb het als liefdevol en warm ervaren, veel geleerd en ervaren.

26-04-2018

Coaching en cursus

Wat is je ervaring met deze cursus?

Zeer positief: heeft veel inzicht gegeven en daarnaast rust. Wel lastig om dit toe te passen in mijn eigen leven; maar dat is mijn probleem. Bijzondere, persoonlijke, gedreven therapeute (Tona).

26-04-2018

Cursus Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Wij hebben de cursus als heel fijn ervaren. We voelden ons welkom, er was veel persoonlijke aandacht en de sfeer was goed . De vele informatie die werd gegeven, werd op een enthousiaste manier gebracht met de nodige humor en afgewisseld met praktijkoefeningen. Kortom, een fijn weekend!

26-04-2018

Reiki I

Wat is je ervaring met deze cursus?

Tijdens de Reiki I cursus heb ik ervaren dat ik met Reiki dichter bij mezelf kom. Reiki helpt me om uit mijn hoofd te gaan en in mijn lijf te zakken. Toña en Marcelino creëren samen een veilige sfeer in de groep. Sinds de cursus doe ik dagelijks een zelfbehandeling en ervaar ik meer rust in mijn leven. Ook mijn kinderen komen graag even Reiki 'halen' als ze ergens pijn hebben of zich niet lekker voelen.

25-04-2018

Cursus Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

De cursus heb ik ervaren als heel fijn, leerzaam en verrijkend. Ik vond het erg bijzonder en heb me heel vertrouwd en welkom gevoeld bij Toña en Marcelino. Ik kom graag terug voor een vervolg.

31-01-2018

Cursus reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Goed. Het was een interessante ervaring.

29-01-2018

Reiki

Wat is je ervaring met deze cursus?

Fantastische cursus waarin je samen met de masters en andere cursisten leert wat Reiki is, maar vooral ook ervaart wat Reiki doet.

27-01-2018

Reiki 1 cursus

Wat is je ervaring met deze cursus?

Het voelt als een verrijking van mijn leven.

27-01-2018

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

De vorm en inhoud heb ik als heel inspirerend en bruikbaar ervaren. Het geeft rust en bevordert bewustwording van jezelf en de ander.

27-01-2018

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Wat een bijzondere ervaring, de Reiki 1 cursus. Voor mij was het een weekend vol herkenning en erkenning. De wijze waarop Toña en Marcelino hun onverhulde liefde vreugde en kennis overbrengen is een groot kado! Bedankt en tot gauw weer ziens!

26-01-2018

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Positief. Warme omgeving en zeer betrokken en bevlogen begeleiding.

06-12-2017

Cursus Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Zeer waardevol. Professionele, enthousiaste (bege-)leiding, liefdevol, betrokken, prettige (voor- en) nazorg :-)

04-12-2017

Reiki I

Wat is je ervaring met deze cursus?

Goede cursus met ervaren en warme trainer

04-12-2017

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Twee intensieve dagen Reiki leren en oefenen op elkaar en je oh nee mijzelf. Leuke cursisten en super lieve Reiki docente. Toña geeft je de energie om vertrouwen te hebben in dat wat je doet.

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de Healing Space nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe opleidingen, workshops, trainingen en retreats.