gradient

You have no items in your shopping cart.

header-blog.jpg

02-03-2020

Reiki I

Wat is je ervaring met deze cursus?

Erg leerzaam en fijn

26-02-2020

Reiki 2 cursus

Wat is je ervaring met deze cursus?

Positief

26-02-2020

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Het was een hele fijne cursus. Binnen een korte tijd voelde de groep heel veilig, iedereen kon en mocht zichzelf zijn. We hebben veel achtergrond informatie gekregen over Reiki en veel momenten om met elkaar te oefenen. De inwijdingen waren magisch en heel bijzonder om dat samen met mijn man te mogen ontvangen. De reiki cursus heeft me gegeven dat ik meer vertrouwen mag hebben in het pad waarop ik ga. Dat ik het waard ben om meer zelfliefde te ontvangen, en die liefde te mogen delen met anderen. Bedankt Toña, Marcelino en Naomi voor de fijne begeleiding van deze twee dagen.

28-01-2020

Cursus

Wat is je ervaring met deze cursus?

Het was een leerzame, verrijkende en fijne cursus

27-01-2020

PCG

Wat is je ervaring met deze cursus?

Super intressant

26-01-2020

Reiki I

Wat is je ervaring met deze cursus?

Heel positief, en heel belangrijk het werkt! Al bij diverse personen gedaan, ook mezelf, met goed resultaat

26-01-2020

Reiki Practisioner

Wat is je ervaring met deze cursus?

Dit is een hele waardevolle, bijzondere opleiding. Behalve dat je van alles leert om in praktijk cliënten goed te kunnen begeleiden bij hun helingsproces, maak je persoonlijk ook een enorm mooi proces mee. Heel erg dankbaar dat ik dit door Healingspace heb mogen ervaren! Dank je wel Toña!

26-01-2020

Praktische oosterse geneeskunde.

Wat is je ervaring met deze cursus?

Een zeer interessante cursus.

26-01-2020

Cursus Reiki Practioner

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ontzettend fijne, professionele en leerzame cursus waarbij veel aandacht is voor (zelf-)ontwikkeling

26-01-2020

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ik vond het een hele bijzondere cursus. Niet alleen de Reiki, maar ook de wijsheid die daar om heen verteld werd, de fijne sfeer en de innerlijke motivatie van de docenten om ons meer dat alleen de handopleggingen te leren en mee te geven.

09-12-2019

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Goed! Veel geleerd en veel ruimte om te oefenen.

05-12-2019

Zweethutceremonie

Wat is je ervaring met deze cursus?

Het was een heel bijzondere, waardevolle dag. Ik mocht lessen ontvangen die zo veel impact hebben! #dankbaar

03-12-2019

Zweethutceremonie

Wat is je ervaring met deze cursus?

Een zweethut ceremonie stond al langer op mijn verlanglijst, de combinatie van bezinning, warmte, en het (letterlijk) kunnen loslaten spraken mij erg aan. Een eeuwenoude traditie die Toña en haar team op een hele fijn manier laat beleven op een hele bijzondere plek in het bos. De ervaring heeft me veel verheldering en inzichten gegeven en was precies wat ik hoopte dat het was en meer.

02-12-2019

Cursus

Wat is je ervaring met deze cursus?

Het is na Reiki I de meest geweldige cursus die ik heb gedaan.

02-12-2019

Zweethutceremonie

Wat is je ervaring met deze cursus?

De anonimiteit binnen de groep en de waardige opzet van de zweethutceremonie zorgen voor een ongekend vrije en open situatie waarbij de grenzen van persoonlijke openhartigheid verkend worden zonder je te hoeven verantwoorden over wat je zegt en ervaart.

02-12-2019

Zweethut

Wat is je ervaring met deze cursus?

Goed

02-12-2019

Cursus Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Geweldige training in 2 dagen

28-10-2019

Coaching

Wat is je ervaring met deze cursus?

Hartstikke goed. Toña gaat voorbij woorden, daar waar geheeld kan worden. Ze beheerst haar vak als geen anders. Ze is betrouwbaar en rechtlijnig. Ze zegt wat ze doet en ze doet wat ze zegt.

07-10-2019

Ki workshop en coaching

Wat is je ervaring met deze cursus?

Toña is iemand die mij enorm geïnspireerd heeft. Zij heeft mij op eigenzinnige en uitzonderlijke manier gecoacht en begeleid in mijn persoonlijke proces. Ik heb door Toña inzichten gekregen over mijzelf, waar ik zowel prive als zakelijk heel veel aan heb. Met een holistische benadering helpt zij mensen zowel emotioneel als lichamelijk in balans te komen.

05-09-2019

Relatie healing

Wat is je ervaring met deze cursus?

Zeer positief. We hebben er enorm veel aan gehad en zijn dichter naar elkaar toe gegroeid. Het voelt alsof we nu écht in verbinding staan met elkaar.