gradient

You have no items in your shopping cart.

header-blog.jpg

30-07-2020

3 daagse cursus energetische massage

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ik vond het een hele bijzondere intense verrijkende ervaring. Ik kijk er met heel veel liefde en warmte op terug. Samen met mijn man dit avontuur ingestapt en geen moment spijt van gehad. Liona creëert vanaf het begin een veld van liefde waar iedereen in mag zijn. Ieder woord en iedere aanraking is vervuld met zachtheid maar ook diepgang en confrontatie (met respect voor wie daar aan toe is). Iedereen in de groep mocht ook zijn met zijn/haar verhaal. Liona had voor iedereen evenveel aandacht. Ik ben dankbaar dat ik heb mogen voelen en ervaren hoe het is om echt aangeraakt te worden, hoe belangrijk dit voor ons is. Ondanks dat ik met mijn man in een diepere laag van ons samen ben gekomen, kijk ik er enorm naar uit om ook andere mensen met liefde een aandacht te masseren. Ik ben er enorm geïnspireerd geraakt en wil hier mee door gaan.

30-07-2020

Cursus energetische massage

Wat is je ervaring met deze cursus?

Fantastisch, veel beter, mooier, liefdevoller, waardevoller dan ik had gedacht dat het zou zijn.

29-07-2020

Cursus Energetisch masseren

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ontzettend goed! Ik heb veel geleerd, over massage technieken maar vooral veel over mezelf. Er werd een veilige setting gecreëerd, waardoor er heling kon plaatsvinden.

28-07-2020

Cursus "Energerische massage"

Wat is je ervaring met deze cursus?

Het is voor mij een behoorlijke zoektocht geweest om een opleidingsinstituut te vinden waar ik o.b.v. de website een goed gevoel kreeg. Ik ben ontzettend blij verrast met wat ik hier heb gezien, gevoeld, geleerd en heb mogen ervaren. Healing Space voelde als thuiskomen.

28-07-2020

Energetische Massage Niveau 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Een heel erg bijzondere cursus. Je denkt dat je voor een cursus massage gaat maar het is eigenlijk een retreat, healing ceremonie en spirituele ervaring in een! Liona is een fantastisch mooi mens, spiritual teacher en healer. Haar energie is als die van een engel. We zijn als groep echt samen en individueel op reis gegaan onder haar begeleiding en er kwam veel naar boven voor iedereen. Dat was helemaal ok binnen deze warme groep die als thuis voelde. Ik heb ontzettend veel geleerd over mezelf, over mij als healer en hoe ik dit in mijn praktijk ga toepassen. Je leert uiteraard ook om andere een energetische massage te geven en er zelf een te ontvangen maar het bijzondere is dat het net voelt alsof je al wist hoe dit te doen. Healing Space en Liona hartelijk bedankt voor een mooie en bijzondere ervaring.

28-07-2020

Energetische massage

Wat is je ervaring met deze cursus?

De massage kan diep gewortelde emoties naar boven brengen, die doorvoeld en losgelaten mogen worden. Daarmee is het een cursus die heel waardevolle technieken leert. Met Liona kun je je overigens ook geen betere teacher en space holder wensen.

15-07-2020

Reiki

Wat is je ervaring met deze cursus?

Super fijn

15-07-2020

Cursus Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Geweldig, ik heb het echt als een cadeautje ervaren. We waten met een warme groep met mensen. Rust en stilte waren fijn, zodat je dicht bij jezelf kan blijven. Bijzondere ervaring ook daarna.... dank jullie wel hiervoor!

14-07-2020

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Zeer verrijkend en relatief gemakkelijk toepasbaar

14-07-2020

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Heeft me geraakt en doet veel goeds!

14-07-2020

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Positief, prettig en 'payable'

14-07-2020

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Vreemde mensen die elkaar begrijpen zonder te praten, mooi, leerzaam, rustgevend, energievol. Uitleg en verhalen van Toña Marcelino en Naomi zeer fijn, grappig, mooie ervaringen. Reiki 2 kom ik ook zeker weer bij Healing Space doen. Mijn dank is groot! Namaste

13-07-2020

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Leerzaam, prettige setting

13-07-2020

Reiki uno

Wat is je ervaring met deze cursus?

Goehoed!

13-07-2020

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Alles stroomt na deze cursus. Ik voel me herboren en maak ineens veel betere keuze’s dan voorheen. Ik sta dicht bij mezelf. Ik kijk uit naar de komende 3 maanden zelfbehandeling en daarna de Reiki2.

10-07-2020

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Was voor de tweede maal weer intens en bijzondere ervaring. Was erg leerzaam, inspirerend met fantastische liefdevolle benadering. Chapeau voor Tona en Macelino.

09-07-2020

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ik vond het een magische cursus. Tijdens de cursus voelde ik me verbonden met met mezelf, met de groep en met de wereld. Ik heb veel geleerd en ervaren. Het voelde als mini vakantie van mijn 'echte' leven. Gelukkig geeft Reiki mij de 'tools' om dat gevoel ook thuis te ervaren.

09-07-2020

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ontzettend goed! Heel veel persoonlijke aandacht. Er wordt zowel gewerkt aan kennis, technieken, ervaring en persoonlijke ontwikkeling. Ontzettend kundig en gepassioneerde reiki masters.

09-07-2020

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Heel goed, warme en prettige sfeer, duidelijke persoonlijke uitleg.

08-07-2020

Holistisch voedingscoach

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ontzettend positief. De webinars zijn erg van toegevoegde waarde en ook fijn dat later nog eenvoudig gezond open is gezet. Anna heeft ons overladen met interessante lesstof. Fijn om thuis een mooi naslagwerk te hebben om alles nog eens te herhalen. Dankjulliewel!