gradient

Winkelwagen is leeg

header-blog.jpg

2018-08-17

Holistisch voedingscoach

Wat is je ervaring met deze cursus?

Zoveel te weten gekomen. Ik dacht dat ik al veel wist over voeding. Maar deze cursus is veel breder dan alleen voeding.

2018-08-03

Cursus Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Goed! Was een heerlijk weekend waarin ik heel mooi mijzelf kon zijn en waar er veel geleerd is.

2018-07-27

Reiki II

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ik vind het fantastisch dat Toña de tools biedt om zélf aan de slag te kunnen met heling. Ondertussen word ik aan alle kanten ondersteund (door haar en haar feilloze intuïtieve wijsheid en medecursisten) en leer ik heel veel dingen waar ik precies op dit moment in mijn leven baat bij heb. Wat ik ook fijn vind is dat de cursus over 2 wat kortere dagen is verdeeld, waardoor ik “diep kan gaan”, maar wel rust ervaar. Ik raad dit echt aan iedereen aan. Wat mij betreft mag iedereen reiki leren! Mij brengt het in ieder geval veel.

2018-07-23

Cursus Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Zeer positief. Naast het warme bad dat ik heb ervaren, vind ik dat ik op zeer kundige wijze ben begeleid in theorie en praktijk. Er is veel losgekomen en veranderd in slechts 2 dagen tijd.

2018-07-23

Reiki I Cursus

Wat is je ervaring met deze cursus?

De cursus heeft mij in een diepere verbinding met mezelf gebracht en mijn hart weer wat meer open gezet. Op een praktische en inspirerende manier hebben Tona & Marcelino overgebracht hoe Reiki kan worden toegepast op jezelf en op elkaar. Heel bijzonder hoe ze dat doen als team, ze vullen elkaar mooi aan! Het bekrachtigde voor mij hoe sterk het zelf helende vermogen is. Ons systeem weet alles! Ook bevestigde het hoe ongelofelijk veel potentie wij als mensen hebben als we naar ons hart luisteren en echt willen voelen en ervaren. Het was magisch om te ervaren wat er los kwam qua sensaties, emoties en wat voor energieveld en eenheid er gecreëerd werd met de groep. Het heeft mij laten inzien dat ook ik echt een rol heb (net als iedereen) in de wereld die er toe doet - en ik daar nog meer op mag gaan vertrouwen. Het voelt als een duwtje in de rug voor wat er komen gaat. Een zaadje dat is geplant en mag gaan bloeien. Ik ben ontzettend dankbaar dat deze energie wordt doorgegeven en dat ik deel heb uit mogen maken van de cursus. Aho!

2018-07-22

Cursus Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

De cursus wordt op een liefde volle manier, serieus en met humor gegeven. Gevoel van thuis komen bij je zelf. Ervaringen in je lichaam en geest van rust en dat de energie weer op een natuurlijke manier gaat stromen. En het ontvangen en door geven van helende energie uit de bron.

2018-07-22

Reiki I

Wat is je ervaring met deze cursus?

Heel positief. Overweldigend bijna. Heel blij om zelf te voelen en in de praktijk te ervaren dat het toepassen van Reiki echt een goed uitwerking heeft om mezelf en mijn omgeving. De cursus heb ik als heel prettig ervaren met een mooie mix van achtergrond, theorie, voorbeelden en praktijk! Voor mij zeker een reden om hiermee verder te gaan!

2018-07-22

Cursus Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Deze cursus heeft my precies gebracht wat ik nodig had. Op een fijne manier gegeven en veel kennis van zaken bij de Reiki meesters.

2018-07-22

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Het was weer heel fijn om 2 dagen met Toña door te mogen brengen. Haar wijsheid en kennis is enorm groot en deelt ze altijd met heel veel passie. Reiki 2 is voor mij dan ook weer een mooie aanvulling en wellicht kan ik hiermee in de toekomst ook andere mensen helpen.

2018-07-21

Reiki Cursus 2.

Wat is je ervaring met deze cursus?

De cursus heeft mij inzicht gegeven en geleerd hoe Reiki mij kan gaan helpen om sterker te worden in voor mij lastige situaties . De gesprekken met de medecursisten waren boeiend en leerzaam. De behandelingen die we hebben geoefend bewijzen opnieuw dat Reiki een basisbehoefte is voor lichaam en geest. De cursus is weer met erg veel toewijding gegeven. Mijn vrouw en ik kijken er met plezier op terug. Toña, Bedankt! Hugs en hopelijk tot snel.​

2018-07-20

Praktische Chinese Geneeskunde

Wat is je ervaring met deze cursus?

Goed! Hele mooie aanvulling. Veel geleerd in korte tijd; voldoende input om verder mee aan de slag te gaan komende tijd.

2018-05-14

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Marcelino en Toña zijn beide heel proffesioneel en enthousiast. Heb het als liefdevol en warm ervaren, veel geleerd en ervaren.

2018-05-07

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

De inspirerende begeleiding van Toña maakt de Reiki 2 cursus een bijzondere ervaring. De nieuwe werkvormen breiden de toepasbaarheid van reiki geweldig uit! De geleerde symbolen en zijn voor mij minder 'natuurlijk' dan de inhoud van Reiki 1, maar ik heb genoeg handvatten gekregen om ze in mijn Reiki toe te passen. Dank je wel!

2018-05-07

Yoni & Lingam yoga bij Thrive

Wat is je ervaring met deze cursus?

Hele mooie en bijzondere ervaring om door middel van yoga bezig te gaan met seksualiteit. Weer een hoop gevoeld en ervaren, fijn :)

2018-05-07

Yoni & lingam yoga workshop

Wat is je ervaring met deze cursus?

Heel positief! Warm, liefdevol, hartelijk, openhartig gegeven door Tona die ons vol passie en enthousiasme begeleidde en de verwachte ongemakkelijke situaties eigenlijk heel makkelijk heeft gemaakt. Complimenten!

2018-05-06

Reiki 2 cursus

Wat is je ervaring met deze cursus?

Erg leerzaam, bijzonder, prettige ambiance, prettige en professionele begeleiding. Had het niet willen missen.

2018-04-26

Coaching en cursus

Wat is je ervaring met deze cursus?

Zeer positief: heeft veel inzicht gegeven en daarnaast rust. Wel lastig om dit toe te passen in mijn eigen leven; maar dat is mijn probleem. Bijzondere, persoonlijke, gedreven therapeute (Tona).

2018-04-26

Cursus Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Wij hebben de cursus als heel fijn ervaren. We voelden ons welkom, er was veel persoonlijke aandacht en de sfeer was goed . De vele informatie die werd gegeven, werd op een enthousiaste manier gebracht met de nodige humor en afgewisseld met praktijkoefeningen. Kortom, een fijn weekend!

2018-04-26

Yoni en lingam

Wat is je ervaring met deze cursus?

Interessant. Bewust leren voelen en daardoor waardevol.

2018-04-26

Reiki I

Wat is je ervaring met deze cursus?

Tijdens de Reiki I cursus heb ik ervaren dat ik met Reiki dichter bij mezelf kom. Reiki helpt me om uit mijn hoofd te gaan en in mijn lijf te zakken. Toña en Marcelino creëren samen een veilige sfeer in de groep. Sinds de cursus doe ik dagelijks een zelfbehandeling en ervaar ik meer rust in mijn leven. Ook mijn kinderen komen graag even Reiki 'halen' als ze ergens pijn hebben of zich niet lekker voelen.

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de Healing Space nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe opleidingen, workshops, trainingen en retreats.
Please wait