gradient

You have no items in your shopping cart.

header-blog.jpg

21-10-2020

Cursus

Wat is je ervaring met deze cursus?

Super positief

21-10-2020

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Hee positief, veel geleerd. Tijdens de cursus bij afstand behandeling niet heel veel gevoeld bij andere partij maar gelukkig wel toen ik het vanuit huis deed. Dat gaf mij een bevredigd gevoel.

21-10-2020

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ik vond Reiki 2 echt een super waardevolle cursus. Het heeft me de tools gegeven om verantwoordelijkheid te nemen over mijn eigen genezing en anderen hierin te kunnen ondersteunen. En ik heb heel veel plezier in het 'toveren'. ;)

21-10-2020

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Een geweldige ervaring, ik voelde mij verbonden en sinds lange tijd tot de kern van wie ik ben. Tona en Marcelino dragen hun kennis op een heel prettige manier over op de groep en kijken ook naar het individu. Er was een goed tempo/balans in deze twee dagen.

17-10-2020

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Een indrukwekkende ervaring! Was ik eerst nog wat septisch over de positieve ervaring van de 2 cursusdagen, ( is het wel waar? Wat kan ik ermee?) begin ik nu te geloven/weten, dat het klopt wat ik o.a. aan het eind vd 2e cursusdag zei; waarom heb ik dit niet veel eerder gedaan, en.... ik heb goud in m’n handen. Nu na een week, voel ik me al beter, rustiger en meer in evenwicht als ooit tevoren. Het is iedere dag een cadeau om mezelf een behandeling te geven. Enorm veel dank aan Tona en Marcelino voor hun warme en inspirende manier van overbrengen, die ik heb mogen ervaren.

16-10-2020

Cursus

Wat is je ervaring met deze cursus?

Heel fijn en goed!

15-10-2020

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Deze cursus heeft mij een goede basis gegeven voor het starten met energie helen. Ik vond de manier waarop de informatie werd overgedragen heel prettig. Dank jullie wel Toña en Marcellino voor deze mooie inwijding!

13-10-2020

Cursus Detox Coach

Wat is je ervaring met deze cursus?

Heel interessant, veel geleerd in een korte tijd

12-10-2020

Cursus Detox Coach

Wat is je ervaring met deze cursus?

Een mega leerzame dag, waar Anna in begrijpbare taal met een hoop informatie en handvatten komt die meteen toepasbaar zijn en je enthousiast maken om je verder te verdiepen in verschillende onderwerpen die aanbod komen.

11-10-2020

Energetische massage 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Het was geweldig. Een prachtige ervaring met een prachtige groep vrouwen. Liona was een geweldige docente die inspireerde en vertrouwen gaf. Ik heb veel geleerd, ben een persoonlijke reis door gegaan en ben geïnspireerd om verder te gaan op dit pad.

10-10-2020

Energetische massage niveau 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ik heb er enorm van genoten, het heeft me terug gebracht naar mezelf en heeft mij perpectief voor de toekomst gebracht. ?

09-10-2020

Energetische massagecursus

Wat is je ervaring met deze cursus?

Zeer goed, erg veel geleerd en hele fijne sfeer

09-10-2020

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

De liefdevolle aandacht maakten mij zo gelukkig! Op dag 2 kon ik alleen maar stralen.

08-10-2020

Detox coach

Wat is je ervaring met deze cursus?

Leerzaam en inspirerend

08-10-2020

Detox coach

Wat is je ervaring met deze cursus?

Interessant

08-10-2020

Detox Coach

Wat is je ervaring met deze cursus?

Leerzame en informatieve les

08-10-2020

Energetisch masseren

Wat is je ervaring met deze cursus?

Een cadeau aan jezelf en de mensen om je heen. Healing Space biedt een professionele en veilige omgeving om jezelf en anderen te ondersteunen in hun proces van groei of heling. Docente Liona Marchena is de kers op de taart, wat een mooi mens en wat een schat aan wijsheid en ervaring brengt zij mee!

08-10-2020

Cursus

Wat is je ervaring met deze cursus?

Heel goed

08-10-2020

Detox coach

Wat is je ervaring met deze cursus?

Supermooie aanvulling op eenvoudig gezond cursus.Of je dit voor jezelf volgt of dat je hier beroepshalve kennis wil ontvangen, Anna’s enthousiasme en kennis zijn een bron van inspiratie voor elke cursist.

08-10-2020

Energetische massage

Wat is je ervaring met deze cursus?

Het was een heel bijzonder weekend. Het voelde als een warm bad met deze fijne groep, waarbij iedereen heel open en eerlijk zijn verhaal kon doen. Liona is een ontzettend fijne teacher, wat een mooi mens. Ze had voor iedereen aandacht, ze vertelde zo mooi en de massagetechnieken waren fijn en heel ontspannen. De cursus was een cadeau voor mezelf, het voelde ook als een healing en retreat in één. Ik zou het echt iedereen willen aanraden.