gradient

You have no items in your shopping cart.

header-blog.jpg

17-04-2021

Cursus reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Een heerlijke cursus, even helemaal bij jezelf komen. En tevens genoeg inspiratie en bagage om het toe te passen. De docenten waren fijne en warme mensen met veel kennis.

17-04-2021

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Zeer deskundig &fijne sfeer

16-04-2021

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Wat een mooie, fijne cursus. De kunde van tona en marcelino. De veiligheid die zij creërde waardoor ik 2 dagen aan mijzelf kon werken. Ik ben een ervaring rijker en heb iets moois meegekregen waar ik mijn hele leven profijt van heb. Dank je wel hiervoor!

16-04-2021

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Een hele fijne en leerzame manier om kennis te maken met Reiki. Beide hebben een hele manier van kennis overdracht.

15-04-2021

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Wat was dit een cadeau. Als een lichter mens en met meer rust naar huis gegaan. Je gaat weer terug naar de kern, leven vanuit licht en liefde.

15-04-2021

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Een fijne ervaring, betrokken en liefdevolle masters. Fijne kennis delen en een rugzak vol inzichten en informatie.

15-04-2021

Energetische massage 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Super

15-04-2021

Energetische Massage 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Mooie training en superfijne begeleiding

15-04-2021

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Warme bedding en kwalitatief inhoudelijk

11-04-2021

Energetische massage

Wat is je ervaring met deze cursus?

Alsof je in een warm bad terecht kwam. Er hing een liefdevolle aandacht waarin je jezelf kon en mag zijn. De groep waarin ik in zat was ook heel toegankelijk,respect en liefdevol naar elkaar. Naast het leren/ontdekken van de energetische massage was het ook een ontdekkingsreis in mijzelf wat mij nog dichter bij mezelf bracht. Met dank aan Ilona en haar assistent die er die dagen waren om te assisteren.

31-03-2021

Cursus Eenvoudig Gezond deel 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ik vond het een erg leuke en inspirerende cursus. Anna is een fantastische docent en ik heb genoten van elke minuut!

31-03-2021

Cursus energetische massage 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Een hele bijzondere ervaring met een unieke groep mensen.

30-03-2021

Reiki 2e graad

Wat is je ervaring met deze cursus?

Helend en echt een verdieping in de kracht van Reiki, omdat het zo ervaringsgericht is. Echt een kado aan mezelf om vervolgens ook anderen hiermee te kunnen inspireren!

30-03-2021

Cursus

Wat is je ervaring met deze cursus?

Zeer prettig, oprechte diepgang en betrokkenheid om mensen echt verder te kunnen helpen in hun proces

30-03-2021

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Warm, krachtig en speciaal

30-03-2021

Cursus Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Verrijking van jezelf, gegeven door passievolle mensen vanuit liefde.

30-03-2021

Cursus Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Intensief, heel leerzaam en bijzonder.

29-03-2021

In oktober 2020 heb ik Reiki 1 gedaan en in maart 2021 Reiki 2.

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ik heb van beide cursussen veel geleerd. De sfeer bij Healing Space is ontzettend fijn. Informeel en tevens zeer kundig. Ik kom zeker nog eens een andere cursus volgen. Dank je wel Toña en Marcellino!!

29-03-2021

Energetische massage cursus

Wat is je ervaring met deze cursus?

Heel fijn

29-03-2021

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Super fijn!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ga naar Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief: