gradient

You have no items in your shopping cart.

header-blog.jpg

20-01-2021

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Interessant en inspirerend

20-01-2021

Reiki level 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Een fijne cursus met een goede vibe en passievolle instructeurs

19-01-2021

Energetische massage Intensive

Wat is je ervaring met deze cursus?

Super goed, fijne oefening en mooie verdieping in mijn eigen proces

19-01-2021

Cursus Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Geweldig! Fijne combinatie tussen theorie, praktijk en tips. Mooie inzichten en tools om mee te oefenen

19-01-2021

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ik vond het fantastisch. De inhoud van de cursus voldeed aan mijn verwachtingen. De combinatie in het lesgeven en begeleiding door Toña en Marcelino heb ik als in balans ervaren. Ik geniet nog na van de Reiki behandelingen en de inzichten die ik gekregen heb/nog krijg. Toña en Marcelino bedankt! Ik kom graag Reiki 2 volgen (ik heb me al aangemeld ;-)).

19-01-2021

Cursus Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Hele prettige, veilige en betrokken sfeer en docenten. Ik heb veel geleerd, nieuwe inzichten gekregen en intens ervaren. Een mooie combinatie van theorie, meekijken, meteen doen en ervaren. Met zeer liefdevolle, heldere en aandachtige begeleiding. Een verrijking voor mijn leven!

19-01-2021

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Hele mooie cursus met fijne begeleiding

18-01-2021

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Het was een hele fijne cursus met fijne mensen om mij heen. Ik heb heel veel geleerd van jullie en zou het liefst nog dagen naar al jullie verhalen en ervaringen willen luisteren.

17-01-2021

Reiki 1 refresh

Wat is je ervaring met deze cursus?

Fantastisch

15-01-2021

Refresh cursus

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ik heb al een reiki 1 versie gedaan. Dus ik wist een beetje wat zou komen.

15-01-2021

Reiki 2 refresh

Wat is je ervaring met deze cursus?

Heerlijke dag. Wederom thuiskomen bij Toña en Marcellino. Zo fijn om al je vragen te kunnen stellen die je de afgelopen maanden bent tegengekomen. De puntjes op de i te zetten van je reiki beoefening waarin je letterlijk de kracht voelt toenemen. Erg aan te raden. Ook omdat de reiki de hele dag door jou heen vloeit en je daarmee weer gericht stappen kunt zetten in je eigen ontwikkeling. Bedankt weer lieverds?

15-01-2021

Reiki 2 Refresh

Wat is je ervaring met deze cursus?

De herhaling van het geleerde van Reiki 2 vooral de symbolen was heel fijn en ging zich daardoor goed verankeren. Algemeen is een dag besteden met Tona, het team van Healing Space en de andere deelnemers altijd een positive ervaring, het werkt versterktend en inspirerend.

15-01-2021

Reiki Refresh

Wat is je ervaring met deze cursus?

Magisch!

25-12-2020

Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Een bijzondere ervaring die precies aansluit bij wie ik ben en wat ik wil en het proces waar ik in zit.

23-12-2020

Reiki Practitioner

Wat is je ervaring met deze cursus?

Wat een bijzondere en intense tijd hebben we meegemaakt. Ik heb heel veel geleerd van Toña. En van mijn medestudenten, omdat we allemaal de ruimte kregen voor ons eigen proces. De theorie en praktijk over de Chinese geneeskunde, massagetechnieken en healing journeys zijn een waardevolle aanvulling op de bijzondere kracht van reiki. Met deze ervaringen sta ik zelfverzekerd in mijn behandeltrajecten. Ik voel me nu een allround healer.

22-12-2020

Reiki Practitioner Opleiding

Wat is je ervaring met deze cursus?

Naast het op doen van veel kennis, het leren van een breed scala aan behandelmogelijkheden is deze opleiding transformerend en zielverrijkend.

22-12-2020

Energetische massage

Wat is je ervaring met deze cursus?

Heel fijne afgestemde massage echt thuiskomen bij mezelf. Waarbij ik zelf ook weer een diepere laag mocht afpellen van mijn eigen proces.

21-12-2020

Reiki practitioner

Wat is je ervaring met deze cursus?

Prachtige combinatie van verrijking van kennis, technieken en werken aan mijzelf

21-12-2020

Reiki Practitioner

Wat is je ervaring met deze cursus?

In vier maanden heb ik ontzettend veel geleerd. Over mezelf, de Chinese geneeskunde en mooie, aanvullende reiki technieken, maar nog zoveel meer! Samen met mijn medestudenten heb ik een ontzettend mooie ontwikkeling doorgemaakt. Toña heeft vanaf het eerste moment een veilige omgeving gecreëerd waarin we allemaal ons eigen proces konden doormaken en volgen. De lessen ging diep en theorie en praktijk werden goed afgewisseld. De belofte dat we na deze opleiding een allround healer zouden zijn is meer dan waargemaakt! Ik voel me sterker en ik ben er klaar voor om heel veel mensen de magie van reiki te laten ervaren.

16-12-2020

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Het waren 2 prachtige cursusdagen waarbij ik veel verbondenheid voelde vanuit de groep en weer veel over de universele energie geleerd heb.