gradient

Winkelwagen is leeg

header-blog.jpg

28-10-2019

Coaching

Wat is je ervaring met deze cursus?

Hartstikke goed. Toña gaat voorbij woorden, daar waar geheeld kan worden. Ze beheerst haar vak als geen anders. Ze is betrouwbaar en rechtlijnig. Ze zegt wat ze doet en ze doet wat ze zegt.

07-10-2019

Ki workshop en coaching

Wat is je ervaring met deze cursus?

Toña is iemand die mij enorm geïnspireerd heeft. Zij heeft mij op eigenzinnige en uitzonderlijke manier gecoacht en begeleid in mijn persoonlijke proces. Ik heb door Toña inzichten gekregen over mijzelf, waar ik zowel prive als zakelijk heel veel aan heb. Met een holistische benadering helpt zij mensen zowel emotioneel als lichamelijk in balans te komen.

05-09-2019

Relatie healing

Wat is je ervaring met deze cursus?

Zeer positief. We hebben er enorm veel aan gehad en zijn dichter naar elkaar toe gegroeid. Het voelt alsof we nu écht in verbinding staan met elkaar.

18-03-2019

Energetische massage

Wat is je ervaring met deze cursus?

Heel fijn en heerlijk om te geven

18-03-2019

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Relaxed en weer wat inzichten rijker.

17-03-2019

Opleiding energetische massage 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Heel fijn ! Heerlijke dagen, op naar meer. Tip. Zou het een half uur/ uurtje langer doen, zodat er meer ruimte is...

12-03-2019

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Wat een mooie ervaring. Op een ontspannen manier mij verder verdiept in de Reiki en mijzelf. In een kleine groep was er volop ruimte en tijd voor alle cursisten. Ik ben dankbaar voor de 2 indrukwekkende dagen.

11-03-2019

Energetische massage 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Hele bijzondere en leerzame cursus onder deskundige begeleiding van Liona. Erg tevreden en dankbaar voor alles wat ik geleerd heb.

11-03-2019

Cursus energetische massage niveau 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Erg fijn opgezette training, gericht op de beleving, het intuïtieve, het ervaren.

19-02-2019

Cursus Reiki Practitioner

Wat is je ervaring met deze cursus?

Cursus waarbinnen de deelnemers wordt geleerd om o.b.v. Oosterse geneeswijzen gecombineerd met Westerse inzichten, met een holistische blik naar de mens en haar gezondheid te kijken. "Wat is de échte oorzaak achter het symptoom?". Niet alleen behandeling met Reiki komt aan bod, ook elementenleer, voeding, chakra-balancing, voet-/lichaamsmassage, hartfocus en (aanleren van) andere behandelwijzen komen aan bod. In de cursus ligt de nadruk op het stellen van de juiste diagnose en het uitwerken van een behandelplan o.b.v. casuïstiek. Je leert de kennis toepassen op échte mensen ;-) ... en dat is heel leerzaam. De cursus is zeker niet alléén gericht op diagnose en behandeling van anderen, juist ook focus op analyse van 'je eigen problematiek en aandachtspunten'. En hoewel de cursus daar wel informatie over geeft, is de cursus ook zeker niet per sé gericht op het starten van je eigen Reiki-praktijk. De cursus laat de deelnemer vrij in de keuze of en hoe hij/zij Reiki in de praktijk gaat brengen (alleen voor zichzelf of ook voor anderen, al dan niet professioneel). Mijn ervaring is dat de cursus persoonlijke groei bewerkstelligt en een beter inzicht heeft gegeven in mijn eigen functioneren (en hoe ik dat kan beïnvloeden middels aangereikte kennis en vaardigheden). Nogmaals: de keuze in hoeverre en hoe ik deze kennis en vaardigheden ook op anderen toepas, wordt niet opgelegd. Ieder kan en mag daar zijn/haar eigen stijl in zoeken en vinden. Als je Reiki 1 en 2 reeds hebt doorlopen, is deze cursus zeker een waardevolle toevoeging.

21-08-2018

Praktische Chinese Geneeskunde

Wat is je ervaring met deze cursus?

Docent: Gita Deze cursus heb ik als zeer verrijkend ervaren. De 5-elementenleer en Traditionele Chinese Geneeskunde zijn voor mij complexe materie maar met de kennis en vaardigheden van Gita (een wandelende encyclopedie wat betreft TCG) is het een stuk helderder geworden. Zij geeft heel gestructureerd en duidelijk les, legt alles beeldend uit en geeft daarbij ook praktische voorbeelden/casussen. Nu is het zaak door veel herhalen en oefenen het goed in de vingers te krijgen :-)

17-08-2018

Holistisch voedingscoach

Wat is je ervaring met deze cursus?

Zoveel te weten gekomen. Ik dacht dat ik al veel wist over voeding. Maar deze cursus is veel breder dan alleen voeding.

03-08-2018

Cursus Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Goed! Was een heerlijk weekend waarin ik heel mooi mijzelf kon zijn en waar er veel geleerd is.

27-07-2018

Reiki II

Wat is je ervaring met deze cursus?

Ik vind het fantastisch dat Toña de tools biedt om zélf aan de slag te kunnen met heling. Ondertussen word ik aan alle kanten ondersteund (door haar en haar feilloze intuïtieve wijsheid en medecursisten) en leer ik heel veel dingen waar ik precies op dit moment in mijn leven baat bij heb. Wat ik ook fijn vind is dat de cursus over 2 wat kortere dagen is verdeeld, waardoor ik “diep kan gaan”, maar wel rust ervaar. Ik raad dit echt aan iedereen aan. Wat mij betreft mag iedereen reiki leren! Mij brengt het in ieder geval veel.

23-07-2018

Cursus Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Zeer positief. Naast het warme bad dat ik heb ervaren, vind ik dat ik op zeer kundige wijze ben begeleid in theorie en praktijk. Er is veel losgekomen en veranderd in slechts 2 dagen tijd.

23-07-2018

Reiki I Cursus

Wat is je ervaring met deze cursus?

De cursus heeft mij in een diepere verbinding met mezelf gebracht en mijn hart weer wat meer open gezet. Op een praktische en inspirerende manier hebben Tona & Marcelino overgebracht hoe Reiki kan worden toegepast op jezelf en op elkaar. Heel bijzonder hoe ze dat doen als team, ze vullen elkaar mooi aan! Het bekrachtigde voor mij hoe sterk het zelf helende vermogen is. Ons systeem weet alles! Ook bevestigde het hoe ongelofelijk veel potentie wij als mensen hebben als we naar ons hart luisteren en echt willen voelen en ervaren. Het was magisch om te ervaren wat er los kwam qua sensaties, emoties en wat voor energieveld en eenheid er gecreëerd werd met de groep. Het heeft mij laten inzien dat ook ik echt een rol heb (net als iedereen) in de wereld die er toe doet - en ik daar nog meer op mag gaan vertrouwen. Het voelt als een duwtje in de rug voor wat er komen gaat. Een zaadje dat is geplant en mag gaan bloeien. Ik ben ontzettend dankbaar dat deze energie wordt doorgegeven en dat ik deel heb uit mogen maken van de cursus. Aho!

22-07-2018

Cursus Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

De cursus wordt op een liefde volle manier, serieus en met humor gegeven. Gevoel van thuis komen bij je zelf. Ervaringen in je lichaam en geest van rust en dat de energie weer op een natuurlijke manier gaat stromen. En het ontvangen en door geven van helende energie uit de bron.

22-07-2018

Reiki I

Wat is je ervaring met deze cursus?

Heel positief. Overweldigend bijna. Heel blij om zelf te voelen en in de praktijk te ervaren dat het toepassen van Reiki echt een goed uitwerking heeft om mezelf en mijn omgeving. De cursus heb ik als heel prettig ervaren met een mooie mix van achtergrond, theorie, voorbeelden en praktijk! Voor mij zeker een reden om hiermee verder te gaan!

22-07-2018

Cursus Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Deze cursus heeft my precies gebracht wat ik nodig had. Op een fijne manier gegeven en veel kennis van zaken bij de Reiki meesters.

22-07-2018

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Het was weer heel fijn om 2 dagen met Toña door te mogen brengen. Haar wijsheid en kennis is enorm groot en deelt ze altijd met heel veel passie. Reiki 2 is voor mij dan ook weer een mooie aanvulling en wellicht kan ik hiermee in de toekomst ook andere mensen helpen.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ga naar Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief:

cronjob