fbpx

gradient

You have no items in your shopping cart.

header-blog.jpg

Reiki Grid Workshop

Werken met een grid past in een actieve levensstijl, waarin je aandacht voortdurend verspreid wordt over zaken die allemaal belangrijk voor je zijn. Het helpt je om alle dingen waar je mee bezig bent te blijven zien als onderdelen van de grote puzzel van jouw leven. Door deze manier van kijken naar jouw leven behoud je je innerlijke rust en vreugde dwars door alle drukte van de dag. Bovendien is het een enorm krachtig hulpmiddel bij het manifesteren van jouw verlangens. Het mooie is, dat regelmatig werken met de grid helpt om jouw verlangens af te stemmen op het pad van je hart. Jouw manifestaties worden dan gerealiseerd vanuit overgave en dienstbaarheid aan de universele energie, waarmee je kiest om samen te werken. Het gaat om het samenwerken wat vreugde brengt. Dingen die de bedoeling zijn, worden met de grid razendsnel gemanifesteerd. Dingen die niet de bedoeling zijn vallen af en daar vind je dan ook snel vrede mee, omdat je leert te onderscheiden welke doelstellingen wel en niet vanuit je hart kloppen. Werken met de grid maakt je wijs en mild en zorgt ervoor dat je overzicht houd over de grote lijn van je leven. Het vraagt ook om een commitment van jou om op gezette tijden in de week, liefst dagelijks er mee bezig te zijn.

In deze workshop leer je hoe je met behulp van bergkristallen in een bepaalde formatie (grid) je reiki energie heel gefocussed naar bepaalde doelen (mensen, situaties, wensen) kunt sturen.
Door een half uur tot een uur per dag bezig te zijn met de grid, blijft de reiki energie minimaal 24 uur doorstromen naar jouw doelen, terwijl je zelf verder gaat met je bezigheden van de dag.

Om aan deze Reiki Grid Workshop deel te nemen is het belangrijk dat je Reiki 2 Herhaaldag voorafgaand aan de Reiki Grid Workshop volgt.
Voor deze Reiki Grid Workshop heb je gridmateriaal nodig. Dit kun je hier bestellen.

Over de Reiki docenten

Toña Wong Chung is in 2002 ingewijd tot traditioneel Reiki Master. Ze is een allround healer met meer dan twintig jaar ervaring met Reiki, verschillende massagevormen, emotioneel lichaamswerk en spirituele coaching. Vanuit haar kennis van de Oosterse Geneeswijzen en Reiki heeft ze een geheel eigen stijl ontwikkeld in het begeleiden van mensen en dit draagt ze op een zeer praktische manier over in haar manier van lesgeven.

Marcelino Smith is in 2008 ingewijd tot traditioneel Reiki Master en verzorgt samen met Toña de Reiki 1 cursussen bij een groepsgrootte vanaf zes personen. Marcelino heeft naast zijn ervaring in Reiki lessen ook ervaring in krijgskunstlessen en gevaarsbeheersing. De combinatie van krijgskunst en heelkunst in zijn persoonlijkheid zorgt voor een aangename rust in zijn manier van lesgeven.

reiki cursus 1 handoplegging

Kosten

€ 30,- per persoon, exclusief Reiki Grid materiaal € 150.-  (zie winkel)

Details cursus

Locatie: Oudeweg 10, Hoogland
Data: Beschikbare data vind je onderaan deze pagina.
Tijd: 15:00 tot 16:00
Kleding: Gemakkelijke kleding (geen riemen/spijkerbroeken)
Lunch: Zelf meenemen


reiki 1 curcus utrecht

Mogelijkheid registratie BATC
Alle cursussen en opleidingen van Healing Space zijn geaccrediteerd door het KTNO (Kwaliteit Toetsing Natuurgericht Onderwijs) en de Reiki 1 cursus is geaccrediteerd door LVNG en BATC. Dit betekent dat alle uren meetellen als (bij/na)scholingsmogelijkheid om erkenning te kunnen krijgen bij deze organisaties. Dit geeft voor cliënten die behandeld worden door een BATC therapeut de mogelijkheid om door een groot deel van de zorgverzekeraars de behandeling (gedeeltelijk) vergoed te krijgen. Voor actuele informatie over de status van vergoedingen zie www.batc.nl.

We hebben een ruim aanbod aan opleidingen om zelfstandig als Holistisch Energetisch Therapeut te beginnen. Dit werkt als volgt: als je voldoende uren volgt, (bij de beroepsorganisatie BATC is dat bijvoorbeeld 400 uur) kun je je aansluiten bij deze organisatie en voldoe je wettelijk aan al je verplichtingen. Wil je ook dat je behandelingen vergoed worden bij zorgverzekeraars, dan is daarnaast een medische basis verplicht.

CRKBO Registratie Healing Space
Healing Space staat ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs. Dat betekent dat alle opleidingen BTW vrij gedeclareerd worden.

Data en aanmelden

Op dit moment is er nog geen datum bekend.
Houd me op de hoogte.


Betalingsvoorwaarden/annuleren
Zie hiervoor de algemene voorwaarden.

Meer weten?
Gebruik het contactformulier.

Schrijf je hier in voor de Reiki Grid Workshop

Op dit moment is er nog geen datum bekend.
Houd me op de hoogte.

Ervaringen Reiki Grid Workshop

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ga naar Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Please wait
cronjob