gradient

You have no items in your shopping cart.

header-blog.jpg

Reiki 2 Refresh

Tijdens de Reiki 2 Refresh wordt je kennis die je in Reiki 2 hebt geleerd opgefrist. Verschillende aspecten komen weer aan bod, zoals het werken met symbolen en het gericht sturen van Reiki naar blokkades  in jezelf en naar specifieke situaties of gebeurtenissen waar je je (nog) zorgen om maakt. Doordat we deze dag groepsgewijs elkaar behandelen, is de energie sterker dan dat je het alleen doet en dat werkt prettig op de Reiki-motivatie.

Er zijn veel mogelijkheden om met Reiki te werken, van de zelfbehandelingen tot en met het volgen van een 2e graads cursus of het starten van een eigen praktijk. Uiteraard is er deze dag ook de gelegenheid om hier dieper op in te gaan. De ervaring van de Reikibehandelingen in de groep blijft deze dag wel centraal staan, zodat alle deelnemers opgefrist en vol energie en inspiratie weer hun weg kunnen vervolgen.

Om aan deze Reiki 2 Refresh deel te nemen is het belangrijk dat je Reiki 2 hebt gevolgd.

Over de Reiki docenten

Toña Wong Chung is in 2002 ingewijd tot traditioneel Reiki Master. Ze is een allround healer met meer dan twintig jaar ervaring met Reiki, verschillende massagevormen, emotioneel lichaamswerk en spirituele coaching. Vanuit haar kennis van de Oosterse Geneeswijzen en Reiki heeft ze een geheel eigen stijl ontwikkeld in het begeleiden van mensen en dit draagt ze op een zeer praktische manier over in haar manier van lesgeven.

Marcelino Smith is in 2008 ingewijd tot traditioneel Reiki Master en verzorgt samen met Toña de Reiki 1 cursussen bij een groepsgrootte vanaf zes personen. Marcelino heeft naast zijn ervaring in Reiki lessen ook ervaring in krijgskunstlessen en gevaarsbeheersing. De combinatie van krijgskunst en heelkunst in zijn persoonlijkheid zorgt voor een aangename rust in zijn manier van lesgeven.

reiki cursus 1 handoplegging

Kosten

€ 60,- per persoon

Details cursus

Locatie: Heart House: Huizerweg 54,1402 AD Bussum
Data: Beschikbare data vind je onderaan deze pagina.
Tijd: 10:00 tot 16:00
Kleding: Gemakkelijke kleding (geen riemen/spijkerbroeken)
Lunch: Zelf meenemen

 

Mogelijkheid registratie BATC
Alle cursussen en opleidingen van Healing Space zijn geaccrediteerd door het KTNO (Kwaliteit Toetsing Natuurgericht Onderwijs) en de Reiki 2 cursus is geaccrediteerd door LVNG, BATC en VIV. Dit betekent dat alle uren meetellen als (bij/na)scholingsmogelijkheid om erkenning te kunnen krijgen bij deze organisaties. Dit geeft voor cliënten die behandeld worden door een BATC therapeut (die tevens in het bezit is van een dilploma Medische Basiskennis) de mogelijkheid om door een groot deel van de zorgverzekeraars de behandeling (gedeeltelijk) vergoed te krijgen vanuit het aanvullende verzekeringspakket. Voor actuele informatie over de status van vergoedingen zie www.batc.nl.

We hebben een ruim aanbod aan opleidingen om zelfstandig als Holistisch Energetisch Therapeut te beginnen. Dit werkt als volgt: als je voldoende uren volgt, (bij de beroepsorganisatie BATC is dat bijvoorbeeld 400 uur) kun je je aansluiten bij deze organisatie en voldoe je wettelijk aan al je verplichtingen. Wil je ook dat je behandelingen vergoed worden bij zorgverzekeraars, dan is daarnaast een medische basis verplicht.

CRKBO Registratie Healing Space
Healing Space staat ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs. Dat betekent dat alle opleidingen BTW vrij gedeclareerd worden.

Data en aanmelden

12 jan 2021 Reiki 2 Refresh


Betalingsvoorwaarden/annuleren
Zie hiervoor de algemene voorwaarden.

Meer weten?
Gebruik het contactformulier.

Schrijf je hier in voor de Reiki 2 Refresh

12 jan 2021 Reiki 2 Refresh

Ervaringen Reiki 2 Refresh

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ga naar Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief: