gradient

You have no items in your shopping cart.

header-blog.jpg

Reiki Cursus 2

Keurmerk Bij of nascholing KTNO

 

 

Heb je de Reiki 1 cursus minstens 90 dagen geleden afgerond en wil je je verder ontwikkelen op het gebied van Reiki? Dan kun je Reiki 2 volgen.In deze vervolgcursus leer je hoe je je behandelingen kan versterken en verder kan verdiepen. De tweede graad Reiki heet Oku Den, en dit betekent “het diepere weten” of “de innerlijke tempel”.

In deze tweede graad ga je de diepte in met Reiki en breid je je technieken verder uit. Je leert werken met symbolen, waardoor het mogelijk wordt om een behandeling op afstand uit te voeren. De behandelingen die je al gewend bent te doen, worden krachtiger, maar je leert daarnaast ook om heel gericht Reiki te sturen naar blokkades in jezelf en naar specifieke situaties of gebeurtenissen waar je je (nog) zorgen om maakt.

Doelstelling

Aan het einde van deze cursus:

  • kun je een Reiki behandeling op afstand geven
  • kun je helder kijken naar je eigen obstakels en weet je hoe deze getransformeerd kunnen worden
  • is je Reiki kracht toegenomen
  • zijn de mogelijkheden om met Reiki te werken verder uitgebreid

Over de Reiki docenten

Toña Wong Chung is in 2002 ingewijd tot traditioneel Reiki Master. Ze is een allround healer met meer dan twintig jaar ervaring met Reiki, verschillende massagevormen, emotioneel lichaamswerk en spirituele coaching. Vanuit haar kennis van de Oosterse Geneeswijzen en Reiki heeft ze een geheel eigen stijl ontwikkeld in het begeleiden van mensen en dit draagt ze op een zeer praktische manier over in haar manier van lesgeven.
Marcelino Smith is in 2008 ingewijd tot traditioneel Reiki Master en verzorgt samen met Toña de Reiki 1 cursussen bij een groepsgrootte vanaf zes personen. Marcelino heeft naast zijn ervaring in Reiki lessen ook ervaring in krijgskunstlessen en gevaarsbeheersing. De combinatie van krijgskunst en heelkunst in zijn persoonlijkheid zorgt voor een aangename rust in zijn manier van lesgeven.
 

reiki cursus 1 handoplegging

Werkwijze

De cursus wordt gegeven in kleine groepen van maximaal 4 mensen in 2 opeenvolgende dagen. Het is belangrijk om de avonden van de Reikicursus een rustig programma te hebben om de informatie goed te kunnen verwerken en de helende werking optimaal te kunnen benutten.

Voor de cursus

Je kan aan deze cursus deelnemen nadat er minstens 90 dagen verstreken zijn na de 1e graad die je hebt behaald tijdens de cursus Reiki 1. Bovendien dien je in de tussenliggende tijd regelmatig te hebben geoefend met de zelfbehandelingen.

Na de cursus

Als je de Reiki 2 cursus hebt afgerond en je nog verder wilt ontwikkelen, dan kan je deelnemen aan de opleiding tot Reiki Practitioner.

Kosten

€ 550,- per persoon.

Details cursus

Locatie: Oudeweg 10 in Hoogland (grenzend aan Amersfoort)
Data: Beschikbare data vind je onderaan deze pagina.
Dagen: 2 opeenvolgende dagen  
Tijd: 09:00 tot 15:00
Kleding: Gemakkelijke kleding (geen riemen/spijkerbroeken) en warme sokken.
Lunch: Zelf meenemen
Certificaat: Ja


Uren

Totaal: 22
Waarvan docent contacturen: 12
Energie: 40%
Prikkeloverdracht: 30%
Drainage: 10%
Psyche: 20%


ECTS

1.

Mogelijkheid registratie BATC
Alle cursussen en opleidingen van Healing Space zijn geaccrediteerd door het KTNO (Kwaliteit Toetsing Natuurgericht Onderwijs) en de Reiki 1 en 2 cursussen zijn geaccrediteerd door LVNG en BATC. Dit betekent dat alle uren meetellen als (bij/na)scholingsmogelijkheid om erkenning te kunnen krijgen bij deze organisaties. Dit geeft voor cliënten die behandeld worden door een BATC therapeut (die tevens in het bezit is van een dilploma Medische Basiskennis) de mogelijkheid om door een groot deel van de zorgverzekeraars de behandeling (gedeeltelijk) vergoed te krijgen vanuit het aanvullende verzekeringspakket. Voor actuele informatie over de status van vergoedingen zie www.batc.nl.

We hebben een ruim aanbod aan opleidingen om zelfstandig als Holistisch Energetisch Therapeut te beginnen. Dit werkt als volgt: als je voldoende uren volgt, (bij de beroepsorganisatie BATC is dat bijvoorbeeld 400 uur) kun je je aansluiten bij deze organisatie en voldoe je wettelijk aan al je verplichtingen. Wil je ook dat je behandelingen vergoed worden bij zorgverzekeraars, dan is daarnaast een medische basis verplicht.

CRKBO Registratie Healing Space
Healing Space staat ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs. Dat betekent dat alle opleidingen BTW vrij gedeclareerd worden.

Data en aanmelden

08 juni 2020 Reiki 2 Vol
13 juni 2020 Reiki 2 Vol
15 juni 2020 Reiki 2 Herhaaldag
06 juli 2020 Reiki 2
19 aug 2020 Reiki 2


Betalingsvoorwaarden/annuleren
Zie hiervoor de algemene voorwaarden.

Meer weten?
Gebruik het contactformulier.

Schrijf je hier in voor de cursus Reiki 2

08 juni 2020 Reiki 2 Vol
13 juni 2020 Reiki 2 Vol
15 juni 2020 Reiki 2 Herhaaldag
06 juli 2020 Reiki 2
19 aug 2020 Reiki 2

Ervaringen Reiki 2

Contactgegevens

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ga naar Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief: