gradient

You have no items in your shopping cart.

header-blog.jpg

Reiki 2

Keurmerk Bij of nascholing KTNO

 

 

Wil je een Reiki behandeling op afstand leren geven? Wil je leren hoe je Reiki naar een situatie stuurt? Wil je je huidige behandelingen versterken, zodat je in minder tijd hetzelfde effect kan creëren? Dan is Reiki 2 interessant voor jou.

De tweede graad Reiki heet Oku Den en dit betekent “het diepere weten” of “de innerlijke tempel”. In deze tweede graad ga je de diepte in met Reiki en breid je je kennis verder uit.

Bij Reiki 1 heb je de Reiki beginselen leren kennen:

Maak je vandaag geen zorgen
Roep vandaag geen woede of boosheid op
Eer je vader en moeder, leermeesters en ouderen
Leef oprecht
Toon dankbaarheid aan elk levend wezen

Het kan zijn dat niet elk van deze beginselen iedere dag even gemakkelijk te leven zijn. Misschien zijn er nog onverwerkte situaties uit het verleden, die dat verhinderen of ervaar je dat de uitdagingen van het moment zodanig chaos creëren dat je niet meer helder je pad voor je kunt zien, het pad van je hart.

De Reiki symbolen en de manier waarop je er mee leert werken stellen je in staat om de situaties die dat nodig hebben liefdevol, effectief en eenvoudig te transformeren.

Door dit te doen, leer je dat je geen slachtoffer hoeft te zijn van welke situatie dan ook. Je leert hoe je de les uit elke situatie kunt leren en daarmee dring je door tot de essentie van je eigen bestaan. Bij Reiki 1 heb je geleerd hoe het pad van je hart er uit ziet, bij Reiki 2 krijg je alle tools om het ook echt te leven.

Gedurende beide dagen oefen je veel op jezelf en op elkaar. Je leert dat alle technieken een ander aspect van je leven schoonmaken en dat de mogelijkheden om Reiki in te zetten onbegrensd zijn.

Je kan Reiki 2 volgen als je de Reiki 1 cursus minstens 90 dagen geleden afgerond hebt.

Inhoud cursus

Dag 1: overdracht symbolen en het leren werken hiermee
Dag 2: initiatie en verdiepende Reiki technieken op afstand

Doelstelling

Aan het einde van deze cursus:

  • ken je de kracht en de werking van de Reiki symbolen
  • Kun je een Reiki behandeling op afstand geven
  • Kun je je eigen obstakels eenvoudig en effectief transformeren
  • Is je Reiki kracht toegenomen
  • Zijn de mogelijkheden om met Reiki te werken onbegrensd

Ervaringen

“Dit voelde als thuiskomen! De begeleiding bij Healing Space is zo liefdevol en professioneel. Aan het begin denk je: hoe ga ik dit ooit allemaal onthouden. En aan het einde van cursus heb je niet eens door dat je alles eigen hebt gemaakt en weet. Het is een veilige plek, waarin je helemaal jezelf mag zijn en waar alles er ook mag zijn. Of dit nou verdriet is of een grapje tussendoor”.

Amy, Reiki 2 deelnemer

Over de Reiki docenten

Toña Wong Chung is in 2002 ingewijd tot traditioneel Reiki Master. Ze is een allround healer met meer dan twintig jaar ervaring met Reiki, verschillende massagevormen, emotioneel lichaamswerk en spirituele coaching. Vanuit haar kennis van de Oosterse Geneeswijzen en Reiki heeft ze een geheel eigen stijl ontwikkeld in het begeleiden van mensen en dit draagt ze op een zeer praktische manier over in haar manier van lesgeven.
Marcelino Smith is in 2008 ingewijd tot traditioneel Reiki Master en verzorgt samen met Toña de Reiki 1 cursussen bij een groepsgrootte vanaf zes personen. Marcelino heeft naast zijn ervaring in Reiki lessen ook ervaring in krijgskunstlessen en gevaarsbeheersing. De combinatie van krijgskunst en heelkunst in zijn persoonlijkheid zorgt voor een aangename rust in zijn manier van lesgeven.
 

reiki cursus 1 handoplegging

Werkwijze

De cursus wordt gegeven in kleine groepen van ongeveer 8 mensen in 2 opeenvolgende dagen. Het is belangrijk om de avonden van de Reikicursus een rustig programma te hebben om de informatie goed te kunnen verwerken en de helende werking optimaal te kunnen benutten.

Voor de cursus

Je kan aan deze cursus deelnemen nadat er minstens 90 dagen verstreken zijn na de 1e graad die je hebt behaald tijdens de cursus Reiki 1. Bovendien dien je in de tussenliggende tijd regelmatig te hebben geoefend met de zelfbehandelingen.

Na de cursus

Als je de Reiki 2 cursus hebt afgerond en je nog verder wilt ontwikkelen, dan kan je deelnemen aan de opleiding tot Reiki Practitioner.

Kosten

€ 600,- per persoon.

Details cursus

Locatie: Heart House: Huizerweg 54,1402 AD Bussum
Data: Beschikbare data vind je onderaan deze pagina.
Dagen: 2 opeenvolgende dagen  
Tijd: 09:00 tot 16:00
Kleding: Gemakkelijke kleding (geen riemen/spijkerbroeken) en warme sokken.
Lunch: Zelf meenemen
Certificaat: Ja


Uren

Totaal: 22
Waarvan docent contacturen: 12
Energie: 40%
Prikkeloverdracht: 30%
Drainage: 10%
Psyche: 20%


ECTS

1.

Mogelijkheid registratie BATC
Alle cursussen en opleidingen van Healing Space zijn geaccrediteerd door het KTNO (Kwaliteit Toetsing Natuurgericht Onderwijs) en de Reiki 1 en 2 cursussen zijn geaccrediteerd door LVNG en BATC. Dit betekent dat alle uren meetellen als (bij/na)scholingsmogelijkheid om erkenning te kunnen krijgen bij deze organisaties. Dit geeft voor cliënten die behandeld worden door een BATC therapeut (die tevens in het bezit is van een dilploma Medische Basiskennis) de mogelijkheid om door een groot deel van de zorgverzekeraars de behandeling (gedeeltelijk) vergoed te krijgen vanuit het aanvullende verzekeringspakket. Voor actuele informatie over de status van vergoedingen zie www.batc.nl.

We hebben een ruim aanbod aan opleidingen om zelfstandig als Holistisch Energetisch Therapeut te beginnen. Dit werkt als volgt: als je voldoende uren volgt, (bij de beroepsorganisatie BATC is dat bijvoorbeeld 400 uur) kun je je aansluiten bij deze organisatie en voldoe je wettelijk aan al je verplichtingen. Wil je ook dat je behandelingen vergoed worden bij zorgverzekeraars, dan is daarnaast een medische basis verplicht.

CRKBO Registratie Healing Space
Healing Space staat ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs. Dat betekent dat alle opleidingen BTW vrij gedeclareerd worden.

Data en aanmelden

20 mei 2021 Reiki 2 Vol
14 juni 2021 Reiki 2
15 juli 2021 Reiki 2
23 sept 2021 Reiki 2
12 okt 2021 Reiki 2
09 nov 2021 Reiki 2
13 dec 2021 Reiki 2


Betalingsvoorwaarden/annuleren
Zie hiervoor de algemene voorwaarden.

Meer weten?
Gebruik het contactformulier.

Schrijf je hier in voor de cursus Reiki 2

20 mei 2021 Reiki 2 Vol
14 juni 2021 Reiki 2
15 juli 2021 Reiki 2
23 sept 2021 Reiki 2
12 okt 2021 Reiki 2
09 nov 2021 Reiki 2
13 dec 2021 Reiki 2

Ervaringen Reiki 2

Contactgegevens


085 - 200 6969

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ga naar Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief: