gradient

You have no items in your shopping cart.

header-blog.jpg

Reiki

Engelse vlag icoon   English version

Reiki is een zeer krachtige, Japanse heelkunst. Het is een universele energie die altijd in overvloed aanwezig is en door handoplegging doorgegeven kan worden. Die energie kun je aan andere mensen doorgeven, maar ook aan jezelf, en deze krachtige energie werkt helend op lichamelijk, geestelijk en emotioneel niveau. Het fijne van Reiki is dat de behandelaar slechts een ‘doorgeefluik’ is en zelf dus geen energie verliest.

Reiki activeert het vermogen van het lichaam om zichzelf in balans te brengen en de energie gaat vanzelf naar de plek waar het het meest nodig is. Een Reiki behandeling zorgt ervoor dat energie weer door het lichaam gaat stromen en dat allerlei klachten afnemen. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van, maar het helpt veel mensen ook om in hun hoofd tot rust te komen. Het allermooiste van Reiki is dat iedereen die zich ervoor openstelt het kan leren.

“Reiki is echt zo simpel als het klinkt en dat is juist de kracht ervan”,
Reiki Master Toña Wong Chung

Er wordt al eeuwenlang met Reiki gewerkt, maar de vorm waarin Reiki cursussen tegenwoordig worden gegeven, werd in de 19e en begin 20e eeuw ontwikkeld door Mikao Usui en zijn opvolgers.  De cursussen zijn onderverdeeld in verschillende graden, waarbij je jezelf steeds verder ontwikkelt en waarbij de reiki energie steeds krachtiger wordt. Voor al deze verschillende graden kun je bij Healing Space en Reiki Master Toña Wong Chung terecht.

“Reiki heeft een ongelooflijke kracht. Het is niet iets vaags of iets waarin je moet geloven, het is niets meer dan energie die stroomt. Ik voel weer levenskracht en ik voel me gevuld met energie”,
Jolijn Pelgrum, Vegadutchie

Kijk hieronder voor een overzicht van de Reiki cursussen en opleidingen.

Ben je benieuwd wat Reiki voor jou kan betekenen? In de Reiki 1 cursus leer je op een toegankelijke manier hoe je jezelf én anderen een Reikibehandeling kan geven.

Heb je de Reiki 1 cursus gedaan en wil je je Reiki beoefening nog krachtiger maken? Tijdens de Reiki 2 cursus leer je hoe je je Reiki behandelingen kan versterken en verdiepen. 

Tjdens de opleiding tot Reiki Practitioner komen verschillende therapeutische vaardigheden komen aan de orde, zoals chakrabalancing, 5 elementenleer en traumarelease. 

Merk je dat Reiki helemaal geïntegreerd raakt in je manier van leven? Tijdens de Reiki Master Opleiding breng je verdieping in alle therapeutische vaardigheden van Reiki 1, Reiki 2 en Reiki Practitioner. 

Tijdens de zeer toegankelijke Reiki Kids cursus leren kinderen vanaf 7 jaar hoe ze een sterke basis creëren om emoties te kunnen verwerken en om in hun kracht te staan. 

Werken met een Reiki Grid past in een actieve levensstijl, waarin je aandacht voortdurend verspreid wordt over zaken die allemaal belangrijk voor je zijn. Het helpt je om alle dingen waar je mee bezig bent te blijven zien als onderdelen van de grote puzzel van jouw leven. 

De Reiki 1 Refresh is voor mensen die graag meer diepgang willen in hun beoefening van Reiki en/of voor diegenen die hun Reikioefeningen een beetje hebben laten versloffen en weer even het “gevoel” willen krijgen. 

Tijdens de Reiki 2 Refresh wordt je kennis die je in Reiki 2 hebt geleerd opgefrist, zoals het werken met symbolen en het gericht sturen van Reiki naar blokkades in jezelf en naar specifieke situaties of gebeurtenissen waar je je (nog) zorgen om maakt. 

Schrijf je hier in voor de Reiki cursussen

20 apr 2021 Reiki 1 Refresh
28 apr 2021 Reiki Practitioner Vol
10 mei 2021 Reiki Practitioner Vol
17 mei 2021 Reiki 1 Vol
20 mei 2021 Reiki 2 Vol
07 juni 2021 Reiki 1 Vol
14 juni 2021 Reiki 2
21 juni 2021 Reiki 1 Vol
26 juni 2021 Reiki Kids
05 juli 2021 Reiki 1 Vol

Contactgegevens


085 - 200 6969

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ga naar Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief: