gradient

You have no items in your shopping cart.

Headermassage20172.jpg

Energetische Massage - Voor Stellen

Wil je de energie tussen jou en je geliefde nog beter laten stromen? Een dosis kennis en ervaring wat betreft de betekenis van de verschillende onderdelen van je lichaam en het oefenen van diep energetisch contact maken, kan precies het aangename verschil maken om je dieper met elkaar te kunnen verbinden.

Energetische Massage is een onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde. In deze eeuwenoude geneeskunde worden energiebanen, ook wel meridianen genoemd, gezien als de energetische structuur van het lichaam. Meridianen sturen levensenergie door ons lichaam en staan in verbinding met onze organen; bovendien oefenen zij een grote invloed uit op emoties en gedachten. Door een intuïtieve, energetische massage worden meridianen gevoed en gaat alles in het lichaam beter stromen: je bloedsomloop, je energie, je emoties en gedachten.
Tijdens de cursus Energetische Massage leer je hoe je een volledige energetische massage kan geven zodat je daarna zelfstandig aan de slag kan. Je leert verschillende massage technieken maar er wordt vooral ook stil gestaan bij de energetische- en intuïtieve kant van masseren.

Over de docent

Alle cursussen Energetische Massage worden gegeven voor onze docente Liona Marchena. “Ik haal er enorm veel voldoening en plezier uit om mensen te helpen bij hun helings- en bewustwordingsprocessen. Ik ervaar elke dag weer dat de inzet van energetisch lichaamswerk hier enorm veel effect op heeft. Het kunnen geven en ontvangen van een energetische massage is een prachtige manier om weer in verbinding te komen met jezelf en vandaaruit ook weer te kunnen verbinden met de ander. Vanuit een holistische kijk op gezondheid is massage bovendien een preventief middel om jezelf in balans te houden. Dus eigenlijk een must voor iedereen!”

Doelstelling

Na deze module kan je een energetische en intuïtieve lichaamsmassage geven.

energetische massage voor stellen handen en groene handdoek 

Inhoud

  • Het doseren van energie die je geeft en ontvangt tijdens een massage
  • Contact en verbinding maken met de ander
  • Verschillende massagetechnieken
  • Verdieping in de functies en kwaliteiten van de verschillende onderdelen van het lichaam
  • Het ervaren van het effect van aanraking
  • Leren hoe je als masseur in je eigen kracht blijft staan
  • Het belang van een juiste houding
  • Het uitwisselen van ervaringen

Werkwijze

Deze cursus heeft dezelfde opbouw als de "gewone" energetische massagecursus. Het verschil is, dat bij de gewone cursus er standaard met de verschillende oefeningen geoefend wordt op meerdere personen. Bij deze cursus, blijf je, als je dat wilt, de hele tijd met je eigen partner bezig, waardoor je de afstemming op elkaar maximaal bevordert.

 

"Heel veel geleerd en ontzettend fijn om dit samen met mijn eega te doen.
Het heeft, merken wij, ook een soort therapeutische werking voor de relatie omdat je heel
erg met elkaar bezig bent op allerlei niveau's."

Bjorn Claassens, 8 februari 2019, Bron: Feedback Company

 

Kosten

€ 450,- per persoon.

Details cursus

Locatie: Heart House: Huizerweg 54,1402 AD Bussum
Data: Beschikbare data vind je onderaan deze pagina.
Kleding: Gemakkelijke kleding (geen riemen/spijkerbroeken) en warme sokken.
Lunch: Zelf meenemen
Certificaat: Ja


energetische massage voor stellen met kaars


Uren

Totaal: 72
Waarvan docent contacturen: 21
Energie: 30%
Prikkeloverdracht: 25%
Drainage: 25%
Psyche: 20%

 

ECTS
3 (staat gelijk aan de cusus Energetische Massage 1)

Thuisstudie
Thuisstudie naar eigen inzicht. N.B. De lesdagen zijn geschikt voor personen met en zonder ervaring in lichaamswerk. Omdat op de verschillende lesdagen van deze module een ander deel van het lichaam wordt bestudeerd en behandeld, is het belangrijk om geen van de lessen te missen. Aan het einde van de module ontvang je een certificaat van deelname.

Mogelijkheid registratie BATC
Alle cursussen en opleidingen van Healing Space zijn geaccrediteerd door het KTNO (Kwaliteit Toetsing Natuurgericht Onderwijs). Dit betekent dat alle uren als zodanig meetellen als (bij/na)scholingsmogelijkheid om erkenning te krijgen bij de BATC (Belangen Associatie Therapeut en Consument). Dit geeft voor de cliënten die behandeld worden door een BATC therapeut (die tevens in het bezit is van een diploma Medische Basiskennis) op dit moment de mogelijkheid om door een groot deel van de zorgverzekeraars de behandeling (gedeeltelijk) vergoed te krijgen vanuit het aanvullende verzekeringspakket. Voor actuele informatie over de status van vergoedingen voor behandelingen zie www.batc.nl.

We hebben een ruim aanbod aan opleidingen om zelfstandig als Holistisch Energetisch Therapeut te beginnen. Dit werkt als volgt: als je voldoende uren volgt, (bij de beroepsorganisatie BATC is dat bijvoorbeeld 400 uur) kun je je aansluiten bij deze organisatie en voldoe je wettelijk aan al je verplichtingen. Wil je ook dat je behandelingen vergoed worden bij zorgverzekeraars, dan is daarnaast een medische basis verplicht.

CRKBO Registratie Healing Space
Healing Space staat ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs. Dat betekent dat alle opleidingen BTW vrij gedeclareerd worden.

Data en aanmelden

Op dit moment is er nog geen datum bekend.
Houd me op de hoogte.

 

Betalingsvoorwaarden/annuleren
Zie hiervoor de algemene voorwaarden.

Meer weten?
Gebruik het contactformulier.

Schrijf je hier in voor de cursus Energetische Massage Voor Stellen

Op dit moment is er nog geen datum bekend.
Houd me op de hoogte.

Contactgegevens


085 - 200 6969

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ga naar Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief: