gradient

You have no items in your shopping cart.

Headermassage20172.jpg

Energetische Massage Advanced

Healing Space keurmerk Bij- of nascholing KTNO

 

 

 Als je de smaak goed te pakken hebt van deze vorm van energiewerk, wil je meer. Aanraken en masseren is een wereld die zich oneindig kan verdiepen. Tijdens Energetische Massage Advanced gaan we dieper in op het contact maken, en oefen je je waarnemingsvermogen om werkelijk te begrijpen waar de ander behoefte aan heeft in jouw behandeling.

We gaan werken met het afnemen van een anamnese, zodat je leert om een geheel afgestemde energetische massage te geven.

Over de docent

Alle cursussen Energetische Massage worden gegeven voor onze docente Liona Marchena. “Ik haal er enorm veel voldoening en plezier uit om mensen te helpen bij hun helings- en bewustwordingsprocessen. Ik ervaar elke dag weer dat de inzet van energetisch lichaamswerk hier enorm veel effect op heeft. Het kunnen geven en ontvangen van een energetische massage is een prachtige manier om weer in verbinding te komen met jezelf en vandaaruit ook weer te kunnen verbinden met de ander. Vanuit een holistische kijk op gezondheid is massage bovendien een preventief middel om jezelf in balans te houden. Dus eigenlijk een must voor iedereen!”

Doelstelling

Herhaling en integratie van technieken uit de basismodule, Energetische Massage 1.
Kennismaking met nieuwe en aanvullende technieken en het kunnen afnemen van een anamnese zodat je leert hoe je een afgestemde energetische massage kan geven.

energetische massage niveau 2 paarse lotus

Inhoud

Dag 1 – Herhaling en verdieping
Herhaling van eerder geleerde stof en het verdiepen en oefenen met nieuwe technieken.
Op deze dag gaan we inventariseren welke technieken uit de basismodule, Energetische Massage 1, herhaald moeten worden. Indien nodig, zullen variaties op de bestaande technieken aangeboden worden.
We gaan aan de slag met nieuwe technieken als aanvulling op de technieken die je tijdens de basismodule hebt geleerd.
Dag 2 –

Anamnese afnemen en een afgestemde massage geven
Op deze dag gaan we aan de slag met het afnemen van een anamnese en op basis daarvan een geheel afgestemde massage te geven. In de ochtend leer je hoe je een anamnese afneemt, zodat er in de middag geoefend kan worden om een afgestemde energetische massage te geven.

Werkwijze

Er wordt onderwezen aan kleine groepen zodat iedereen persoonlijke begeleiding krijgt en er voldoende ruimte is voor het uitwisselen van technieken en het delen van ervaringen.
De lesdagen zijn geschikt voor personen die de basismodule, Energetische Massage 1, hebben gevolgd.

Thuisstudie

De cursusmap van Energetische Massage 1 (de basismodule) en de aanvulling op die map met de lesstof van Energetische Massage 2. 

Kosten

€ 299,- per persoon.

Details cursus

Locatie: Heart House: Huizerweg 54,1402 AD Bussum
Aantal dagen: 2 dagen 
Data: Beschikbare data vind je onderaan deze pagina.
Kleding: Gemakkelijke kleding (geen riemen/spijkerbroeken) en warme sokken.
Meenemen: Twee grote handdoeken (of lakens) en een cursusmap van de basismodule.
Lunch: Zelf meenemen
Certificaat: Ja


energetische massage niveau 2 handen en olie


Uren

Totaal: 31
Waarvan docent contacturen: 14
Energie: 40%
Prikkeloverdracht: 40%
Drainage: 10%
Psyche: 10%


ECTS
1.


Mogelijkheid registratie BATC
Alle cursussen en opleidingen van Healing Space zijn geaccrediteerd door het KTNO (Kwaliteit Toetsing Natuurgericht Onderwijs) en de module Energetische Massage Niveau 2 is geaccrediteerd door LVNG, BATC en NVST. Dit betekent dat alle uren meetellen als (bij/na)scholingsmogelijkheid om erkenning te kunnen krijgen bij deze organisaties. Dit geeft voor cliënten die behandeld worden door een BATC therapeut (die tevens in het bezit is van een diploma Medische Basiskennis) de mogelijkheid om door een groot deel van de zorgverzekeraars de behandeling (gedeeltelijk) vergoed te krijgen vanuit het aanvullende verzekeringspakket. Voor actuele informatie over de status van vergoedingen zie www.batc.nl

We hebben een ruim aanbod aan opleidingen om zelfstandig als Holistisch Energetisch Therapeut te beginnen. Dit werkt als volgt: als je voldoende uren volgt, (bij de beroepsorganisatie BATC is dat bijvoorbeeld 400 uur) kun je je aansluiten bij deze organisatie en voldoe je wettelijk aan al je verplichtingen. Wil je ook dat je behandelingen vergoed worden bij zorgverzekeraars, dan is daarnaast een medische basis verplicht.

CRKBO Registratie Healing Space
Healing Space staat ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs. Dat betekent dat alle opleidingen BTW vrij gedeclareerd worden.

Data en aanmelden

08 mei 2021 Energetische massage Advanced Vol
20 nov 2021 Energetische massage Advanced

Betalingsvoorwaarden/annuleren
Zie hiervoor de algemene voorwaarden.

Meer weten?
Gebruik het contactformulier.

Schrijf je hier in voor de cursus Energetische Massage Advanced

08 mei 2021 Energetische massage Advanced Vol
20 nov 2021 Energetische massage Advanced

Contactgegevens


085 - 200 6969

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ga naar Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief: