gradient

Winkelwagen is leeg

Headermassage20172.jpg

Energetische Massage - Niveau 2

Als je de smaak goed te pakken hebt van deze vorm van energiewerk, wil je meer.
Aanraken en masseren is een wereld die zich oneindig kan verdiepen. In niveau 2 gaan we dieper op het contact maken in en oefen je je waarnemingsvermogen om werkelijk te begrijpen waar de ander behoefte aan heeft in jouw behandeling.

Over de docenten

De cursus wordt gegeven door Jasmien Malachie, een all round docente op het gebied van energetische en Oosterse geneeswijzen. Oorspronkelijk gestart als docente Drama en verpleegkundige en later opgeleid tot shiatsu-en cranio-sacraal therapeute geeft Jasmien op een overzichtelijke en inspirerende manier uitleg over de fysiologische, emotionele en energetische functies van de organen en weefselstructuren. Zij heeft uitgebreide kennis van de 5 elementen- en meridianenleer en beheerst de kunst van het aandachtig aanraken en contact maken.

Doelstelling

Herhaling en integratie van technieken uit de basismodule.
Kennismaking met nieuwe en aanvullende technieken en met een aantal diagnosetechnieken, waaronder de Hara-diagnose (orgaandiagnose).

energetische massage niveau 2 paarse lotus

Inhoud

Dag 1 – Herhaling
Herhaling van eerder geleerde stof/ nieuwe technieken voor schouders, nek en schedel.
Op deze dag gaan we inventariseren welke technieken uit de Basismodule herhaald moeten worden. Indien nodig, zullen variaties op de bestaande technieken aangeboden worden.
We gaan aan de slag met nieuwe technieken om de schouders, schouderbladen, zoals de thalamus, de hypofyse en de thymus (onderdeel van de zgn. Stress-cascade)
Dag 2 – Yin-organen en Hara-diagnose
Kennismaking met de psychologie van de Yin-organen en met de Hara-diagnose. We nemen de psychologie van de Yin-organen door.
Hierop leer je hoe je een eenvoudige een zeer effectieve Hara-diagnose kan doen + twee variaties.
Op basis van de opgedane kennis, ervaring en een aantal vragen gaan we een korte en op de partner afgestemde behandeling geven.

Werkwijze

Er wordt onderwezen aan kleine groepen van ongeveer zes personen zodat iedereen persoonlijke begeleiding krijgt en er voldoende ruimte is voor het uitwisselen van technieken en het delen van ervaringen.
De lesdagen zijn geschikt voor personen die de Basismodule hebben gevolgd.

Thuisstudie

Tekst over de 5 Yin-organen en emoties lezen uit de cursusmap van de basismodule.

Kosten

€ 249,- per persoon.

Details cursus

Locatie: Studio da Vasco, 
Vasco da Gamastraat 10, 
1057 VK Amsterdam
Data: Beschikbare data vind je onderaan deze pagina.
Kleding: Gemakkelijke kleding (geen riemen/spijkerbroeken) en warme sokken.
Meenemen: Twee grote handdoeken (of lakens) en een cursusmap van de basismodule.
Lunch: Zelf meenemen
Certificaat: Ja


energetische massage niveau 2 handen en olie


Docent contacturen

Totaal: 14 docent contacturen
Energie: 5
Prikkel: 5
Drainage: 2
Psyche: 2


Mogelijkheid registratie BATC
Alle cursussen en opleidingen van Healing Space zijn geaccrediteerd door het KTNO (Kwaliteit Toetsing Natuurgericht Onderwijs) en de module Energetische Massage Niveau 2 is geaccrediteerd door LVNG, BATC en NVST. Dit betekent dat alle uren meetellen als (bij/na)scholingsmogelijkheid om erkenning te kunnen krijgen bij deze organisaties. Dit geeft voor cliënten die behandeld worden door een BATC therapeut de mogelijkheid om door een groot deel van de zorgverzekeraars de behandeling (gedeeltelijk) vergoed te krijgen. Voor actuele informatie over de status van vergoedingen zie www.batc.nl

We hebben een ruim aanbod aan opleidingen om zelfstandig als Holistisch Energetisch Therapeut te beginnen. Dit werkt als volgt: als je voldoende uren volgt, (bij de beroepsorganisatie BATC is dat bijvoorbeeld 400 uur) kun je je aansluiten bij deze organisatie en voldoe je wettelijk aan al je verplichtingen. Wil je ook dat je behandelingen vergoed worden bij zorgverzekeraars, dan is daarnaast een medische basis verplicht.

CRKBO Registratie Healing Space
Healing Space staat ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs. Dat betekent dat alle opleidingen BTW vrij gedeclareerd worden.

Data en aanmelden

Op dit moment is er nog geen datum bekend.
Houd me op de hoogte.

Betalingsvoorwaarden/annuleren
Zie hiervoor de algemene voorwaarden.

Meer weten?
Gebruik het contactformulier.

Schrijf je hier in voor de cursus Energetische Massage Niveau 2

Op dit moment is er nog geen datum bekend.
Houd me op de hoogte.

Ervaringen Energetische Massage

Waanzinnige persoonlijke support, alles werd gezien en op ingegaan. wat is er veel losgekomen bij mij! Jasmine, heel erg bedankt voor deze 3 weken. Nog nooit zo veel liefde gevoeld..bijzonder!


Tamara

Contactgegevens

Contact

06 – 24 81 29 49 (Toña)
06 – 25 13 68 39 (Marcelino)

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de Healing Space nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe opleidingen, workshops, trainingen en retreats.
Please wait