gradient

Winkelwagen is leeg

Headermassage20172.jpg

Energetische Massage - Niveau 2

Als je de smaak goed te pakken hebt van deze vorm van energiewerk, wil je meer. Aanraken en masseren is een wereld die zich oneindig kan verdiepen. In niveau 2 gaan we dieper in op het contact maken, en oefen je je waarnemingsvermogen om werkelijk te begrijpen waar de ander behoefte aan heeft in jouw behandeling. We gaan werken met het afnemen van een anamnese en we nodigen op de tweede helft van dag 2 proefcliënten uit.

.

Doelstelling

Herhaling en integratie van technieken uit de basismodule, Energetische Massage 1.
Kennismaking met nieuwe en aanvullende technieken en het kunnen afnemen van een anamnese zodat je leert hoe je een afgestemde energetische massage kan geven.energetische massage niveau 2 paarse lotus

Inhoud

Dag 1 – Herhaling en verdieping
Herhaling van eerder geleerde stof en het verdiepen en oefenen met nieuwe technieken.
Op deze dag gaan we inventariseren welke technieken uit de basismodule, Energetische Massage 1, herhaald moeten worden. Indien nodig, zullen variaties op de bestaande technieken aangeboden worden.
We gaan aan de slag met nieuwe technieken als aanvulling op de technieken die je tijdens de basismodule hebt geleerd.
Dag 2 – Anamnese afnemen en werken met life casussen
Op deze dag gaan we aan de slag met life casussen. In de ochtend leer je hoe je een anamnese af neemt om een afgestemde massage te kunnen geven en in de middag gaan we met life casussen aan de gang. Iedere deelnemer van de cursus brengt zelf een proefcliënt mee, zodat er in de middag geoefend kan worden om een afgestemde energetische massage te geven.

Werkwijze

Er wordt onderwezen aan kleine groepen van maximaal 10 personen zodat iedereen persoonlijke begeleiding krijgt en er voldoende ruimte is voor het uitwisselen van technieken en het delen van ervaringen.
De lesdagen zijn geschikt voor personen die de basismodule, Energetische Massage 1, hebben gevolgd.

Thuisstudie

De cursusmap van Energetische Massage 1 (de basismodule) en de aanvulling op die map met de lesstof van Energetische Massage 2. 

Kosten

€ 249,- per persoon.

Details cursus

Locatie: Pampuslaan 141, 1382 JN Weesp
Data: Beschikbare data vind je onderaan deze pagina.
Kleding: Gemakkelijke kleding (geen riemen/spijkerbroeken) en warme sokken.
Meenemen: Twee grote handdoeken (of lakens) en een cursusmap van de basismodule.
Lunch: Zelf meenemen
Certificaat: Ja


energetische massage niveau 2 handen en olie


Uren

Totaal: 31
Waarvan docent contacturen: 14
Energie: 40%
Prikkeloverdracht: 40%
Drainage: 10%
Psyche: 10%

 

ECTS
1.


Mogelijkheid registratie BATC
Alle cursussen en opleidingen van Healing Space zijn geaccrediteerd door het KTNO (Kwaliteit Toetsing Natuurgericht Onderwijs) en de module Energetische Massage Niveau 2 is geaccrediteerd door LVNG, BATC en NVST. Dit betekent dat alle uren meetellen als (bij/na)scholingsmogelijkheid om erkenning te kunnen krijgen bij deze organisaties. Dit geeft voor cliënten die behandeld worden door een BATC therapeut de mogelijkheid om door een groot deel van de zorgverzekeraars de behandeling (gedeeltelijk) vergoed te krijgen. Voor actuele informatie over de status van vergoedingen zie www.batc.nl

We hebben een ruim aanbod aan opleidingen om zelfstandig als Holistisch Energetisch Therapeut te beginnen. Dit werkt als volgt: als je voldoende uren volgt, (bij de beroepsorganisatie BATC is dat bijvoorbeeld 400 uur) kun je je aansluiten bij deze organisatie en voldoe je wettelijk aan al je verplichtingen. Wil je ook dat je behandelingen vergoed worden bij zorgverzekeraars, dan is daarnaast een medische basis verplicht.

CRKBO Registratie Healing Space
Healing Space staat ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs. Dat betekent dat alle opleidingen BTW vrij gedeclareerd worden.

Data en aanmelden

23 nov 2019 Energetische massage niveau 2

Betalingsvoorwaarden/annuleren
Zie hiervoor de algemene voorwaarden.

Meer weten?
Gebruik het contactformulier.

Schrijf je hier in voor de cursus Energetische Massage Niveau 2

23 nov 2019 Energetische massage niveau 2

Contactgegevens

06 – 24 81 29 49 (Toña)
06 – 25 13 68 39 (Marcelino)

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ga naar Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief: