fbpx

gradient

You have no items in your shopping cart.

header-blog.jpg

header-blog.jpg

donderdag, 05 september 2019 13:06

Leven in een genadig universum

Volgens mij is de mensheid verdeeld in twee soorten mensen. De mensen die leven in een genadig universum en de mensen die leven in een vijandig universum. Als je leeft in een genadig universum wil dat niet zeggen dat je leven altijd op rolletjes gaat, maar dat je een accepterende houding oefent naar alles wat zich aandient op je levenspad, omdat je er van uitgaat dat het leven mét jou is en niet tegen jou.

Aandacht in de media

Gelukkig komt er steeds meer aandacht voor deze kijk op het leven en dit zien wij als organisatie ook terug in de vele publicaties waar wij onderdeel van waren in de afgelopen maanden. Van De Optimist, de Happi Kids, de Grazia en recentelijk de Happinez die sinds deze week in de winkels ligt. Daarnaast verscheen er een mooie podcast van Op Zoek (luister hier).

Healing Space behandelaars

Verder ben ik ook zeer gelukkig met de enorme toestroom van studenten die zich niet alleen voor hun eigen proces en welzijn willen verdiepen in de kennis en vaardigheden die wij overdragen, maar dit ook willen inzetten voor de mensen om zich heen. Steeds meer van onze studenten starten hun eigen praktijk en zijn hier succesvol in. Ook ontstaan er steeds duidelijkere samenwerkingsverbanden waardoor er een toestroom is van cliënten die behandeld worden door Healing Space practitioners. Sinds een paar maanden is de praktijk in Hoogland ook de werkplek geworden voor door ons opgeleide therapeuten die (op doorverwijzing van mij) hun eigen cliënten daar behandelen.

Centrum

Dit is de tussenoplossing tot het moment dat we een eigen locatie hebben; een centrum waar zowel onze behandelaars als onze docenten allemaal onder een dak kunnen functioneren. Tot die tijd hebben we nu als extra locaties nog een zaal in Bussum en in Bilthoven er bij, naast Weesp en Hoogland. Zodra er meer zicht is op een eigen pand voor ons Centrum zullen we dit via onze nieuwsbrief delen.

Dojo In reiki onderzoek

Inmiddels zijn we bij de een na laatste ronde aangekomen van ons Dojo In reiki onderzoek. Op dinsdag 24 september starten we weer met 4 achtereenvolgende dinsdagen om mensen te behandelen met uiteenlopende klachten, die vaak in het reguliere traject geen heil hebben gevonden. Er zijn nu nog 3 plekken beschikbaar om aan dit onderzoek mee te doen. Ben jij of ken je iemand die hieraan deel wil nemen, stuur dan alsjeblieft een mail naar voor meer info.

Hug,
Toña

 

Contactgegevens


06-42196399

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ga naar Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Please wait