fbpx

gradient

You have no items in your shopping cart.

header-blog.jpg

header-blog.jpg

woensdag, 14 maart 2018 12:12

(Leef)Tijdloze en universele kennis

Op dit moment schrijf ik deze nieuwsbrief vanuit Suriname. Het lijkt erop dat Healing Space een heuse uitbreiding aan het doormaken is op dit zonnige deel van de aarde.

Wat ik met Healing Space nastreef is om universele kennis aan te bieden. Kennis die er altijd al geweest is, maar die we vergeten lijken te zijn. Universele kennis is niet onderhevig aan tijd of plaats en zelfs niet aan leeftijd. Eigenlijk geloof ik dat de kennis en vaardigheden die we aanbieden met onze cursussen niet alleen bij mensen hoeven te komen die (bijna) vastgelopen zijn. Dit is namelijk waar de meeste mensen beginnen met het bewust opzoeken van spirituele lessen. De cursussen helpen om het pad van je hart te leren kennen en geven inspiratie voor mogelijkheden deze ook te volgen. Het feit dat ik dit ook in Suriname kan doen versterkt mijn vertrouwen dat onze kennis inderdaad universeel is. Andersom doe ik ook inspiratie op door in Suriname te werken met collegae, die ook weer dezelfde kennis verspreiden op weer een andere manier.

In twee weken Suriname heb ik een radio- en twee televisie uitzendingen achter de rug, een reikicursus en twee yoni & lingam yoga sessies (waarover later meer) en hebben Marcelino en ik nog een aantal privésessies mogen geven, zowel voor hypnose als voor healings- en (relatie)coaching.

Voor de hypnose komt er graag een meisje van 16 jaar bij Marcelino en ik heb ook veel kinderklassen met Reiki verzorgd voor kinderen vanaf 8 jaar. Ik kijk er naar uit om in de toekomst mogelijkheden te vinden om ook de kennis van voeding, Chinese Geneeskunde en massage over te mogen brengen aan kinderen van de basisschool! Hoe fijn zou het zijn als je van jongs af aan al precies had geweten welke voeding je goed kan verteren en welke niet? Of welke energieën bij welke seizoenen horen en hoe je deze kan gebruiken om jezelf in balans te houden? Hoe zou je leven er uit hebben gezien als je als kind al had geleerd om aandacht te besteden aan je emoties en deze te leren uiten? Hoe waren je relaties met mensen verlopen als je nooit had afgeleerd om lichamelijk te reageren, door knuffels uit te delen en te ontvangen? Door vroeg te leren wat het effect is van je aanraking en welke soorten aanraking er allemaal zijn? Door te leren dat je lichaam een boek is wat elke dag levendig verslag doet van wat je allemaal meemaakt?

Voor mij blijft deze materie boeiend en ik vind het leuk om steeds meer manieren te ontwikkelen om deze eeuwenoude kennis weer terug te brengen onze huidige samenleving.

Yoni en Lingam sessie 

Een nieuwe vorm die ik daar ook voor heb ontwikkeld is mijn yoni & lingamsessie, die helemaal aansluit bij mijn boek Hoe word ik de beste minnaar van de wereld.
Deze sessie bied ik zowel aan voor vrouwen als mannen, voor individuen en stellen en ook voor groepen. Hoewel de sessie een bepaalde opbouw kent, is het toch iedere keer weer anders, omdat elke groep weer een eigen dynamiek met zich meebrengt. De nadruk ligt op het openen van het hart en het bekkengebied en het (her)ontdekken van de eigen sensuele energie en deze op een speelse manier weer integreren in het dagelijks leven, zodat de gewone, erotische en heilige momenten in je leven op een natuurlijke manier kunnen overvloeien in elkaar en je leven steeds interessanter en rijker wordt.

Ik had niet durven dromen dat deze workshop ook zo goed ontvangen zou worden in Suriname, maar ik heb twee volle groepen mogen meenemen op deze mooie reis in zichzelf in de paar weken dat ik in Suriname was. Via onderstaande link kom je bij het televisie interview dat hierover ging. https://youtu.be/HhqpYGz0IDQ

Beurs

Vrijdag 16 en zaterdag 17 maart staan we voor de vierde keer op de Massage- Complementair vakbeurs. Dit is altijd een heerlijke plek om mensen te ontmoeten en ook een fijne manier voor mensen om kennis te maken met onze organisatie. Heb je zin om (weer) langs te komen en eventueel een healing te ondergaan in onze stand? Kom dan langs op 16 of 17 maart in de Expo in Hoevelaken. Met onze kortingscode ‘healings’ ontvang je € 5.- korting op je entreekaartje!
https://www.sooner.nl/toegangskaartenmassage-complementairvakbeurs/

 

Contactgegevens

06 – 24 81 29 49 (Toña)
06 – 25 13 68 39 (Marcelino)

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ga naar Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Please wait