You have no items in your shopping cart.

header-blog.jpg

maandag, 28 oktober 2019 11:26

Lancering van medische en psychosociale basiskennis

We staan aan de vooravond van iets compleet nieuws: we gaan starten met de nieuwe combi opleiding Medische- en PsychoSociale Basiskennis van Healing Space. Deze opleiding is volledig ingericht volgens onze visie om niet alleen verbindend te werken op het gebied van mensen en relaties, maar ook verbindend in de gezondheidszorg als geheel.

Vergoed

Als gezondheidsprofessional is het steeds belangrijker om begrip te hebben van het hele veld waarin we werkzaam zijn en niet alleen van ons eigen ‘eilandje’. Aangezien veel van onze cliënten ook een medisch regulier traject (hebben) ondergaan terwijl ze bij ons komen, is de regulier medische kennis belangrijk om het overzicht te houden en te kunnen overleggen waar nodig om de behandelingen veilig en efficiënt te houden. Bovendien kan je je cliënten, na het afronden van deze opleiding, aanbieden dat ze jouw consulten kunnen declareren bij hun zorgverzekeraar.

Onze opleiding is dusdanig ingericht dat het passend is in deze tijd waarin we veel omhanden hebben. Via deze link lees je er meer over, en in de komende weken zal steeds meer gedetailleerde informatie per lesdag op de website komen. De link geeft je alvast de gelegenheid om je in te schrijven, want ook voor deze opleiding houden we de groepen relatief klein, en dat betekent dat het aantal plaatsen beperkt is.

Mijn talk tijdens Wicked Thoughts (27 november)

Naast de fantastische groei die we doormaken met Healing Space, wordt het succes van mijn boek ‘Hoe word ik de beste minnaar van de wereld’ ook steeds groter. Midden november verschijnt de Engelse vertaling en op woensdag 27 november geef ik een Engelse talk over liefde en relaties bij Wicked Grounds. Ook Marcelino zal in de vragenronde op het podium te spreken zijn. Meer informatie over deze ‘Wicked Thoughts’ kan je vinden via https://wickedgrounds.nl/wicked-thoughts/

Retreats

Op dit moment ben ik me aan het voorbereiden voor het begeleiden van twee prive retreats voor stellen, een vraag die ik steeds vaker krijg. Een van deze prive retreats zal plaatsvinden in Nederland en voor de ander zal ik naar Panama reizen. We maken deze retreats namelijk volledig op maat! Naast deze prive retreats, organiseren we net als dit jaar uiteraard ook weer een aantal prachtige groeps retreats: een stilteretreat in Mandali in samenwerking met Natuurlijk Mooi en twee stilteretreats op onze locatie in Griekenland. Deze retreats blijven een uitgelezen kans om te voelen wat jouw bestaan nog zinvoller kan maken en de kracht te verzamelen om ook de keuzes te maken die daarbij horen. Als je denkt dat jouw tijd ook (weer) gekomen is om mee te gaan, schrijf je dan nu in voor onze retreat in Griekenland volgend jaar.

In diepe dankbaarheid voor al het mooie werk dat wij mogen doen, rest mij niets anders dan jullie een zinvolle tijd van het jaar toe te wensen. Daarmee blijven de donkere dagen licht!

Hug,

Toña

Meer in deze categorie: « Leven in een genadig universum

Schrijf je hier in voor de Detox Coach

02 okt 2020 Detox Coach

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ga naar Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief: