gradient

Winkelwagen is leeg

header-blog.jpg

donderdag, 24 november 2016 16:42

Ben jij al aan de sinaasappels?

Het fietsen naar mijn praktijk is ook in dit seizoen een groot genot. Alle kleuren bladeren stralen me tegemoet. Maar naast schoonheid brengt de herfst ook veel virussen met zich mee en ik krijg veel cliënten verkouden in mijn praktijk.

Het fietsen naar mijn praktijk is ook in dit seizoen een groot genot. Alle kleuren bladeren stralen me tegemoet. Maar naast schoonheid brengt de herfst ook veel virussen met zich mee en ik krijg veel cliënten verkouden in mijn praktijk.

De mensen die mij kennen weten inmiddels dat ik geen voorstander ben van bergen sinaasappels om je weerbaar te maken. Alleen bij bloedgroep B werkt een sinaasappel weerstand verhogend, bij de andere bloedgroepen geeft het zo veel irritatie in de darmen dat je weerstand zelfs verlaagt. Uitvinden wat voor jouw constitutie de beste voeding is vergt tijd en aandacht en een stuk begeleiding met specifieke kennis. Dit alles krijg je mee in onze vierdaagse cursus Eenvoudig Gezond.
Ook staan er de komende tijd weer verschillende Reiki- en massage cursussen op de planning waarmee je aan jouw gezondheid en weerstand kan werken. En als je Healing Space kent, weet je dat ik het dan niet alleen over je fysieke weerstand heb.

Naast deze Healing Space activiteiten staan er voor mij ook veel ‘Beste Minnaar’ momenten op de planning. Dinsdag 29 november ga ik in een SIBtalk spreken over de liefde in de binnenstad van Utrecht. Verder gaat onze theatershow ‘seks en relatie 2.0’ weer van start, en wel op donderdag 20 april, dus reserveer deze avond al vast in je agenda.

Ik ben blij met deze momenten om mijn boodschap de wereld in te brengen. Mijn missie is om meer harmonie te bewerkstelligen tussen man en vrouw. Alleen zo komt er meer balans tussen yin en yang in de wereld en dat is wat mij betreft hard nodig. Deze balans komt er alleen als we elkaar beter gaan begrijpen en leren omgaan met de snelheid van veranderingen op alle niveaus, ook het niveau van onze seksuele relaties.

Om houvast te vinden in de liefde kun je terecht in mijn boek ‘Hoe word ik de beste minnaar van de wereld’ (bekijk hier de website) en mijn columns die ik schrijf voor het online magazine Holistik.nl.

Inmiddels heb ik hele fijne mensen om mij heen die mijn beweging volgen en zelf ook steeds meer kiezen voor een liefdevolle benadering ten opzichte van moeilijkheden in hun leven. Jij die dit leest bent daar ook een onderdeel van. Dankjewel daarvoor. In deze tijd van het jaar is het fijn om naar binnen te keren en te ontdekken dat er niets is om bang voor te zijn als je hart maar liefde ademt.

Geniet van de herfst, in alle gezondheid!

Hugs,
Toña

Contactgegevens

Contact

06 – 24 81 29 49 (Toña)
06 – 25 13 68 39 (Marcelino)

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de Healing Space nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe opleidingen, workshops, trainingen en retreats.
Please wait