gradient

Winkelwagen is leeg

header-blog.jpg

header-blog.jpg

dinsdag, 19 juni 2018 09:22

Is jouw relatie klaar voor de shift?

Wat is het geheim van gelukkige stellen? Wat doen de stellen die elke dag naar elkaar verlangen en voelen dat ze de rest van hun leven met hun geliefde willen zijn?

Misschien heb je het gemerkt in je eigen leven of zie je het veel om je heen, maar een lang en gelukkig leven samen is voor heel veel stellen niet weggelegd.

Ben jij ook hartstochtelijk begonnen aan een relatie, maar heb je nu het gevoel dat je geliefde en jij compleet langs elkaar heen leven? Ervaren jullie een verschil in libido? Kijk je voor het avontuur in je leven wel eens over de schutting van je eigen relatie?

Op 5 juli geef ik een Holistik Talk in The College Hotel in Amsterdam (bekijk het event), waar ik mijn licht laat schijnen over de meest kwetsbare onderwerpen om over te praten. Ik geef graag een kijk in wat ik te weten ben gekomen over waar stellen allemaal mee kunnen worstelen en ook hoe ze samen kunnen helen. Het blijft voor mij een interessant fenomeen, dat ondanks de overvolle praktijken bij mij en mijn collegae mensen heel moeilijk met vrienden de onderwerpen aankaarten, die bij bijna alle stellen nu spelen.

Na deze lezing ga je dan ook met antwoorden naar huis die meteen verlichting brengen.

Hugs, Toña

 

Klik hier voor meer informatie en tickets

 

Contactgegevens

06 – 24 81 29 49 (Toña)
06 – 25 13 68 39 (Marcelino)

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ga naar Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief: