gradient

Winkelwagen is leeg

header-blog.jpg

Reiki Refresh

zaterdag 13 Juli 2019

zaterdag 13 Juli 2019 10:00 - 14:00 uur

Aanmelden


Vul je e-mailadres in en meld je aan. In het volgende scherm vul je aanvullende gegevens in.
Registraties zijn nu gesloten

InformatieDe Reiki 1 Refresh Dag is voor mensen die graag meer diepgang willen in hun beoefening van Reiki en/of voor diegenen die hun reikioefeningen een beetje hebben laten versloffen en weer even het “gevoel” willen krijgen. Doordat we deze dag groepsgewijs elkaar behandelen, is de energie sterker dan dat je het alleen doet en dat werkt prettig op de reiki-motivatie.

Er zijn veel mogelijkheden om met reiki te werken, van de zelfbehandelingen tot en met het volgen van een 2e graads cursus of het starten van een eigen praktijk. Uiteraard is er deze dag ook de gelegenheid om hier dieper op in te gaan. De ervaring van de reikibehandelingen in de groep blijft deze dag wel centraal staan, zodat alle deelnemers opgefrist en vol energie en inspiratie weer hun weg kunnen vervolgen.

Zelf meenemen: lunch, gemakkelijke kleding

Er kunnen maximaal 15 mensen meedoen. Na ontvangst van de betaling is je aanmelding definitief en ben je zeker van je plek.

Tijden: 10:00 tot 14:00 uur 

Betalingsvoorwaarden/annuleren:
Zie hiervoor de algemene voorwaarden.


Locatie
Pampuslaan 141
1382JN Weesp

Contactgegevens

06 – 24 81 29 49 (Toña)
06 – 25 13 68 39 (Marcelino)

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ga naar Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief: