header-blog.jpg

Reiki 2 Herhaaldag
zondag 23 September 2018
zondag 23 September 10:0014:00
 
Aanmelden
Vul je e-mailadres in en meld je aan. In het volgende scherm vul je aanvullende gegevens in.
Er zijn plaatsen beschikbaar voor dit evenement: 6
Let op! Indien je je hier aanmeldt, ga je door naar het iDeal betaalscherm. Als het niet lukt dit direct af te handelen gelieve dan terug te keren. Wil je in termijnen betalen, klik dan hier.
Healing Space behoudt zich het recht om bij onvoldoende deelnemers de module te annuleren en een andere datum aan te bieden. Restitutie van het inschrijfgeld zal dan plaatsvinden.
€ 30,00
iDeal
€ 0,00
€ 0,00
€ 0,00

Informatie

Voor diegenen die nog nooit een herhaaldag hebben gehad is het echt noodzakelijk om de symbolen nog eens goed door te nemen en te kijken of er geen foutjes zijn geslopen in de symbolen en/of de technieken. En voor alle anderen.. die weten inmiddels hoe prettig het is om met een groep de energie te bundelen en dan te focussen op je eigen doel.

Deze dag is ook bij uitstek de gelegenheid om vragen te stellen over de mogelijkheden om met reiki een praktijk te starten of ervaringen met behandelingen te delen.

Diegenen die al een Reiki Practitioner Opleiding hebben gevolgd, kunnen ook meedoen aan deze dag voor hen persoonlijk en krijgen ook nog een aparte uitnodiging voor een intervisiedag voor vragen die specifiek betrekking hebben op het werken in de praktijk.

Tijd
10.00 tot 14.00

Kleding: trek een makkelijke broek aan (geen spijkerbroek)

Meenemen: je eigen aantekeningen en/of de aantekeningen die je gekregen hebt tijdens de Reiki II cursus

Lunch: zelf meenemen

Locatie
Oudeweg 10
3828 PG Hoogland
06-24812949

Contactgegevens

Contact

06 – 24 81 29 49 (Toña)
06 – 25 13 68 39 (Marcelino)

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de Healing Space nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe opleidingen, workshops, trainingen en retreats.
Please wait