gradient

Winkelwagen is leeg

header-blog.jpg

09-12-2019

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Goed! Veel geleerd en veel ruimte om te oefenen.

05-12-2019

Zweethutceremonie

Wat is je ervaring met deze cursus?

Het was een heel bijzondere, waardevolle dag. Ik mocht lessen ontvangen die zo veel impact hebben! #dankbaar

03-12-2019

Zweethutceremonie

Wat is je ervaring met deze cursus?

Een zweethut ceremonie stond al langer op mijn verlanglijst, de combinatie van bezinning, warmte, en het (letterlijk) kunnen loslaten spraken mij erg aan. Een eeuwenoude traditie die Toña en haar team op een hele fijn manier laat beleven op een hele bijzondere plek in het bos. De ervaring heeft me veel verheldering en inzichten gegeven en was precies wat ik hoopte dat het was en meer.

02-12-2019

Cursus

Wat is je ervaring met deze cursus?

Het is na Reiki I de meest geweldige cursus die ik heb gedaan.

02-12-2019

Zweethutceremonie

Wat is je ervaring met deze cursus?

De anonimiteit binnen de groep en de waardige opzet van de zweethutceremonie zorgen voor een ongekend vrije en open situatie waarbij de grenzen van persoonlijke openhartigheid verkend worden zonder je te hoeven verantwoorden over wat je zegt en ervaart.

02-12-2019

Zweethut

Wat is je ervaring met deze cursus?

Goed

02-12-2019

Cursus Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Geweldige training in 2 dagen

28-10-2019

Coaching

Wat is je ervaring met deze cursus?

Hartstikke goed. Toña gaat voorbij woorden, daar waar geheeld kan worden. Ze beheerst haar vak als geen anders. Ze is betrouwbaar en rechtlijnig. Ze zegt wat ze doet en ze doet wat ze zegt.

07-10-2019

Ki workshop en coaching

Wat is je ervaring met deze cursus?

Toña is iemand die mij enorm geïnspireerd heeft. Zij heeft mij op eigenzinnige en uitzonderlijke manier gecoacht en begeleid in mijn persoonlijke proces. Ik heb door Toña inzichten gekregen over mijzelf, waar ik zowel prive als zakelijk heel veel aan heb. Met een holistische benadering helpt zij mensen zowel emotioneel als lichamelijk in balans te komen.

05-09-2019

Relatie healing

Wat is je ervaring met deze cursus?

Zeer positief. We hebben er enorm veel aan gehad en zijn dichter naar elkaar toe gegroeid. Het voelt alsof we nu écht in verbinding staan met elkaar.

18-03-2019

Energetische massage

Wat is je ervaring met deze cursus?

Heel fijn en heerlijk om te geven

18-03-2019

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Relaxed en weer wat inzichten rijker.

17-03-2019

Opleiding energetische massage 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Heel fijn ! Heerlijke dagen, op naar meer. Tip. Zou het een half uur/ uurtje langer doen, zodat er meer ruimte is...

12-03-2019

Reiki 2

Wat is je ervaring met deze cursus?

Wat een mooie ervaring. Op een ontspannen manier mij verder verdiept in de Reiki en mijzelf. In een kleine groep was er volop ruimte en tijd voor alle cursisten. Ik ben dankbaar voor de 2 indrukwekkende dagen.

11-03-2019

Energetische massage 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Hele bijzondere en leerzame cursus onder deskundige begeleiding van Liona. Erg tevreden en dankbaar voor alles wat ik geleerd heb.

11-03-2019

Cursus energetische massage niveau 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Erg fijn opgezette training, gericht op de beleving, het intuïtieve, het ervaren.

19-02-2019

Cursus Reiki Practitioner

Wat is je ervaring met deze cursus?

Cursus waarbinnen de deelnemers wordt geleerd om o.b.v. Oosterse geneeswijzen gecombineerd met Westerse inzichten, met een holistische blik naar de mens en haar gezondheid te kijken. "Wat is de échte oorzaak achter het symptoom?". Niet alleen behandeling met Reiki komt aan bod, ook elementenleer, voeding, chakra-balancing, voet-/lichaamsmassage, hartfocus en (aanleren van) andere behandelwijzen komen aan bod. In de cursus ligt de nadruk op het stellen van de juiste diagnose en het uitwerken van een behandelplan o.b.v. casuïstiek. Je leert de kennis toepassen op échte mensen ;-) ... en dat is heel leerzaam. De cursus is zeker niet alléén gericht op diagnose en behandeling van anderen, juist ook focus op analyse van 'je eigen problematiek en aandachtspunten'. En hoewel de cursus daar wel informatie over geeft, is de cursus ook zeker niet per sé gericht op het starten van je eigen Reiki-praktijk. De cursus laat de deelnemer vrij in de keuze of en hoe hij/zij Reiki in de praktijk gaat brengen (alleen voor zichzelf of ook voor anderen, al dan niet professioneel). Mijn ervaring is dat de cursus persoonlijke groei bewerkstelligt en een beter inzicht heeft gegeven in mijn eigen functioneren (en hoe ik dat kan beïnvloeden middels aangereikte kennis en vaardigheden). Nogmaals: de keuze in hoeverre en hoe ik deze kennis en vaardigheden ook op anderen toepas, wordt niet opgelegd. Ieder kan en mag daar zijn/haar eigen stijl in zoeken en vinden. Als je Reiki 1 en 2 reeds hebt doorlopen, is deze cursus zeker een waardevolle toevoeging.

21-08-2018

Praktische Chinese Geneeskunde

Wat is je ervaring met deze cursus?

Docent: Gita Deze cursus heb ik als zeer verrijkend ervaren. De 5-elementenleer en Traditionele Chinese Geneeskunde zijn voor mij complexe materie maar met de kennis en vaardigheden van Gita (een wandelende encyclopedie wat betreft TCG) is het een stuk helderder geworden. Zij geeft heel gestructureerd en duidelijk les, legt alles beeldend uit en geeft daarbij ook praktische voorbeelden/casussen. Nu is het zaak door veel herhalen en oefenen het goed in de vingers te krijgen :-)

17-08-2018

Holistisch voedingscoach

Wat is je ervaring met deze cursus?

Zoveel te weten gekomen. Ik dacht dat ik al veel wist over voeding. Maar deze cursus is veel breder dan alleen voeding.

03-08-2018

Cursus Reiki 1

Wat is je ervaring met deze cursus?

Goed! Was een heerlijk weekend waarin ik heel mooi mijzelf kon zijn en waar er veel geleerd is.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ga naar Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief: