gradient

You have no items in your shopping cart.

header-blog.jpg

header-blog.jpg

donderdag, 03 maart 2016 15:50

De invloed van licht

Lieve allemaal, nu de dagen weer langer worden, en de lente er aan komt, is het heerlijk om ons lichaam en onze geest door het licht te laten aanraken.

Het weldadige effect wordt onder andere veroorzaakt door een stijging van onze vitamine D3 aanmaak. Zelfs als je al een goed vitamine D3 supplement slikt is het beter om dit te doen in combinatie met het innemen van zonlicht. ’s Ochtends 15 minuten zonder lenzen of bril met je ogen dicht de zon op je laten schijnen, zorgt er voor dat je de stress van de dag goed aan kan.

Wat de invloed van licht is ervaar je ook tijdens onze stilteretraite in Griekenland dat we dit jaar in juni organiseren. In stilte genieten van een prachtige plek in een zonnig land geeft een bijzondere en helende ervaring.

Daarnaast wil ik jullie graag laten weten dat ik door de lancering van mijn boek ‘Hoe word ik de beste minnaar van de wereld’ door verschillende media benaderd ben om samen te werken. Zo konden de lezeressen van JAN Magazine mijn top 10 tips lezen en daarnaast ben ik vaste columnist geworden van het nieuwe online magazine Holistik. Je kan zelf een kijkje nemen op www.holistik.nl bij het kopje Heart Academy, of like onze Facebook pagina van Healing Space want dan verschijnen mijn columns vanzelf op je timeline.

Geniet van het licht de komende tijd!

Hug
Toña

Contactgegevens


085 - 200 6969

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ga naar Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief: