gradient

You have no items in your shopping cart.

header-blog.jpg

Hypnotherapie

Een snelle en aangename route naar blijvende verandering

Hypnotherapie is het inzetten van hypnose als middel tegen psychische en lichamelijke klachten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het natuurlijke vermogen van de geest om gedragspatronen te veranderen en emotionele ballast los te laten. Als we er niet in slagen om onze goede voornemens om te zetten in daden, komt dat doordat we in ons onderbewustzijn belemmerende overtuigingen bij ons dragen. Deze overtuigingen kunnen bijvoorbeeld zijn ontstaan in stressvolle situaties in ons leven.

In een staat van hypnose is het onderbewustzijn toegankelijk voor suggesties. De negatieve overtuigingen kunnen dan getransformeerd worden naar positieve, bekrachtigende overtuigingen door middel van de juiste suggesties.

Om te bepalen welke suggesties jij nodig hebt, krijg je voorafgaand aan de sessie een intake formulier. De therapie is bij uitstek geschikt om van verslavingen (bv roken, alcohol, suikers etc.) af te komen, (sport) prestaties te verbeteren, gewicht kwijt te raken, angsten en fobiën te genezen, voor zelfvertrouwen en weerbaarheid in stressvolle situaties (bv eindexamens), bij ondersteuning van ziektes en het in stand houden van de algehele gezondheid.

Over de Hypnotherapeutmarcelino
Hypnotherapie wordt verzorgd door de mede-eigenaar van Healing Space: Marcelino Smith. Als internationaal register hypnotherapeut is hij gespecialiseerd in verslavingen, gewichtsreductie en zelfvertrouwen. Maar je kan ook bij hem terecht voor fobiën, slapeloosheid, depressiviteit, brainfog etc.

Kosten behandeling
€135,- per sessie.
De prijs is inclusief BTW en kan contant of per pin worden voldaan in de praktijk.
Bij afmelding van een afspraak binnen 24 uur worden de volledige kosten in rekening gebracht.

Contactgegevens


085 - 200 6969

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ga naar Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief: