gradient

You have no items in your shopping cart.

header-blog.jpg

Healing

Healing is een belangrijk dagelijks onderdeel van onze stiltereizen. Kijk hier voor meer informatie over deze retreats.


Healing door Toña Wong Chung31 2

  • Paramedisch Natuurgeneeskundige, aangesloten bij BATC (Registratienr. BR-1428).
  • Usui Reiki Master sinds 2002 - aangesloten bij Reiki Ryoho ® en Reiki Alliance
  • Begeleider Stilteretreats en zweethutceremoniën.
  • Trainer/Coach Leiderschap en Ki (2e Dan aikido), voor vitaal en vreugdevol leiderschap.
  • Voedingsconsulente.
  • Public speaker over de liefde
  • Auteur van: Hoe word ik de beste minnaar van de wereld

 

Wie ben ik?

Op mijn dertiende ging ik bewust op zoek naar antwoorden op mijn levensvragen. Ik deed mijn eigen onderzoek hierin en dit mondde onder andere uit op een autodidactische cursus handlezen. Vanaf mijn negentiende werd het handlezen voor mij een bron van inkomsten. Dit was het begin voor mij om mijn leven in eigen hand te nemen. In de jaren die daarop volgden, leerde ik, met behulp van intensieve Reiki beoefening steeds beter hoe ik me voelde en de oorzaak daarvan.

In dit proces, waarin ik me met steeds meer plezier beweeg, neem ik zo lang ik me kan herinneren mensen mee. Sinds 1998 heeft dit ook de vorm gekregen van een eigen praktijk, waarin ik mensen mentaal/emotioneel bij sta, soms via woorden, soms via healings, in individuele sessies, met stellen of in groepen.


Holistische Benadering

Tijdens mijn healings gebruik ik een holistische benadering om de lichamelijke en emotionele balans te herstellen en te bewaken. Ik kijk en luister naar mensen vanuit de visie van de Oosterse Geneeswijzen, waarin je gezond bent als je een dynamische balans hebt tussen yin en yang in alle aspecten van je wezen. De technieken die ik gebruik zijn gesprekken, Reiki, verschillende vormen van massage, meditatie, innerlijke reizen en verschillende vormen van actief lichaamswerk. De accenten en technieken verschillen per behandeling, afhankelijk van wat er nodig is. Soms maak ik een reis met je om verloren delen van jezelf weer te vinden. Op deze manier kunnen ook trauma's worden geheeld en energieblokkades worden opgeheven.
 

Iedereen kan voor een healing bij mij in aanmerking komen. Wat het thema ook is waar je graag ondersteuning bij wilt; in mijn praktijk is er altijd een veilige ruimte om je gedachten te ordenen en daarmee weer het overzicht te creëren van waaruit je de eerste stap weer ziet die je nu kan maken.


Balans

Ik ga er van uit dat we allemaal op regelmatige basis een verstoring nodig hebben van onze balans en deze bewust of onbewust creëren en vervolgens weer op weg zijn op de balans te herstellen. Het streven naar balans doet ons groeien en ontwikkelen en de klappen die we oplopen bij het verstoren van de balans maakt ons wijs, milder en sterker. Soms is het erg zwaar om alle energie uit jezelf te halen en/of heb je inspiratie nodig om voort te gaan in je ontwikkeling. Dan is het prettig om voor een bepaalde tijd een helende ruimte (healing space) binnen te gaan, waar je de antwoorden en de kracht die in jezelf liggen weer kunt vinden.

Met een reeks van drie sessies met een interval van twee weken, zijn we meestal al een stuk gevorderd in de doelstelling die je hebt gesteld. We evalueren dan wat er nog nodig is en over het algemeen kan de interval van twee weken dan langer worden en ben je er misschien aan toe om een cursus te volgen bij Healing Space om zelf meer grip te krijgen op je eigen balans. Uitgangspunt is dat je zelf de verantwoordelijkheid blijft nemen in je proces. Daarin staat het streven naar jouw levenskwaliteit centraal. De klacht hoeft niet altijd weggenomen te worden als er een goede manier is om er mee om te gaan. In deze visie past het uitstekend om ook bij chronische verschijnselen toch een beperkt aantal behandelingen te ondergaan.

 

Kosten behandeling
€130 incl. btw per uur. Een sessie duurt gemiddeld twee uur en kost dan €260 incl. btw. Deze kosten kunnen per pin of contant voldaan worden in de praktijk. Alle coaching- / healing trajecten bevatten minimaal 3 sessies. De sessies worden door een aantal zorgverzekeraars vergoed, op basis van jouw gekozen verzekeringspakket. Het gaat dan om een natuurgeneeskundige behandeling door een BATC zorgverlener. Dit kan je navragen bij je eigen zorgverzekeraar.

Afspraak maken
Je kan een afspraak voor een traject met Toña maken via

Relatiehealing
Ik heb mijn eigen therapie ontwikkeld speciaal voor stellen. In mijn boek ‘Hoe word ik de beste minnaar van de wereld?’ vind je hier veel uitleg over. Mijn therapie is geschikt om beter met elkaar in verbinding te komen, zelfs als je niet direct voelt dat er een probleem is of dat je relatie ‘slecht’ is. Mijn therapie helpt je steeds met nieuwe ogen naar elkaar te kunnen kijken en je passie voor elkaar te (her)vinden.

Kosten relatiesessie:
€155 incl. btw per uur Een relatiesessie duurt gemiddeld twee uur en kost dan €310. Deze kosten kunnen per pin of contant voldaan worden in de praktijk. Alle coaching- / healing trajecten bevatten minimaal 3 sessies die in overleg met je coach zijn gepland.

Verzetten afspraak
Je afspraak kan tot 48 uur van te voren kosteloos worden verplaatst naar een andere datum. Dit kan via , mits het werkdagen zijn. Dit betekent dat een afspraak op maandag om 9.30 uur, uiterlijk donderdag om 9.30 uur geannuleerd dient te zijn. Als dit niet het geval is, wordt het gehele bedrag van de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Reviews

Contactgegevens


085 - 200 6969

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ga naar Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief: