gradient

Winkelwagen is leeg

header-blog.jpg

Algemene voorwaarden

 

Betaling/annulering van consulten:
Je afspraak kan tot 48 uur van te voren kosteloos worden verplaatst naar een andere datum. Dit kan via , mits het werkdagen zijn. Dit betekent dat een afspraak op maandag om 9.30 uur, uiterlijk donderdag om 9.30 uur geannuleerd dient te zijn. Als dit niet het geval is, wordt het gehele bedrag van de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Betaling/annulering van cursussen/opleidingen en bijscholingen:
Inschrijven van een cursus vindt plaats via een online betalen via de website. Andere betalingsmogelijkheden zijn in overleg mogelijk. Na de (eerste) betaling is de inschrijving definitief en geldt er een bedenktijd van 14 dagen. Daarna gelden de onderstaande annuleringsvoorwaarden.

Annulering modules door Healing Space
Healing Space behoudt zich het recht om bij onvoldoende deelnemers de module te annuleren en een andere datum aan te bieden. Restitutie van het inschrijfgeld zal dan plaatsvinden. Mocht om wat voor reden dan ook- een cursus worden geannuleerd van de zijde van Healing Space, dan worden alle aanbetalingen per ommegaande teruggestort, tenzij in overleg, er al akkoord is gegaan met een nieuwe cursusdatum.

Annulering deelname door de deelnemer
Voor de Reiki Practitioner opleiding en de Holistisch Voedingscoach opleiding geldt, dat deze tot twee maanden van te voren kosteloos kunnen worden geannuleerd. Daarna is de helft van het cursusbedrag verschuldigd. Bij het annuleren vanaf een maand voor de startdatum, is het volledige bedrag verschuldigd. Alle overige cursussen en opleidingen kunnen tot 1 maand van te voren kosteloos geannuleerd worden, daarna is de helft van het cursusbedrag verschuldigd. Bij annulering vanaf een week van te voren is het gehele cursusbedrag verschuldigd. Overigens gelden voor het verschuiven dan deelname naar een andere cursusdatum dezelfde voorwaarden als voor annulering van deelname.

Voor de Reiki Master Opleiding wordt een contract opgesteld, waarin de betalingsvoorwaarden zijn opgenomen. Dit contract wordt voorgelegd nadat er een intake heeft plaatsgevonden en de toelating definitief is.

Betaling/annulering stilteretraite:

De betaling voor de retreats kan via het online reserveringssysteem op onze website. Tickets voor een retreat in het buitenland dienen zelf geboekt te worden, nadat 100% definitief is dat de retreat door gaat. Hiervoor ontvang je een bericht van ons.
De retreat in Hoogland kan tot twee maanden van te voren kosteloos geannuleerd worden. Na die tijd is de helft van het retraitebedrag verschuldigd.
In geval van een retreat in het buitenland kan er niet geannuleerd worden; om dit op te vangen kun je er voor kiezen om zelf een annuleringsverzekering bij je reisverzekering af te sluiten.

Facturen:
Na inschrijving (betaling) via de site ontvang je automatisch je factuur. De factuur kan later nog een keer worden nagestuurd voor € 7.50 aan administratiekosten. 

Aftrekbaar van de inkomstenbelasting:
Vanwege onze registratie bij het CRKBO, gelden alle cursussen en opleidingen van Healingspace als beroepsopleidingen en daardoor zijn de kosten aftrekbaar van de inkomstenbelasting.

Actuele vergoedingsstatus vanuit de zorgverzekeringen:
Healing Space is aangesloten bij de brancheorganisatie BATC. Op de website www.batc.nl vind je een lijst van alle zorgverzekeraars –gespecificeerd met polissen- die een consult gedeeltelijk of geheel vergoeden. Je kan ook altijd zelf bellen met je zorgverzekering om het te vragen, onze behandelingen vallen onder “natuurgeneeskunde”.

Klacht- en tuchtrecht wat betreft de consulten (tekst van de brancheorganisatie BATC):
Als je om welke reden dan ook ontevreden bent over je behandeling bij een BATC therapeut, kun je hiervoor kosteloos een klacht indienen bij BATC. Wij zullen er voor zorgen dat jouw klacht op een goede manier wordt behandeld en indien nodig leggen wij je klacht neer bij de tuchtcommissie.
Wil je meer weten over het indienen van een klacht of heb je andere vragen hieromtrent? Neem dan contact op met BATC door te bellen naar 0493670612 of door een e-mail te sturen naar .

Klachtenprocedure wat betreft Reikicursussen en/of Reiki Practitioners opleiding:
Als je om welke reden dan ook ontevreden bent over een reikicursus of opleiding, kun je hiervoor kosteloos een klacht indienen bij Reiki Ryoho. Het bestuur van Reiki Ryoho bestaat uit Sunny Nederlof en Bas Buis. Telefoon: 0848301088 of email: .

Klachtenprocedure opleidingen
We hebben het tot op heden gelukkig nog niet aan de hand gehad, gelukkig, maar mocht je een klacht hebben over een opleiding van ons, dan is de procedure als volgt.
Stap 1.: Spreek de klacht uit tegen de docent waarvan je de opleiding volgt
Stap 2.: Als je je niet gehoord voelt, spreek dan de klacht uit tegen 1 van de directieleden, Marcelino of Toña
Stap 3.: Als je je dan nog niet geholpen voelt, kun je een klacht indienen bij de heer Kortekaas, onze vertrouwenspersoon voor klachten. De heer Kortekaas is bekend met alle opleidingen die Healing Space aanbiedt en met alle docenten en een uitstekend mediator. Het oordeel van de heer Kortekaas is voor ons bindend. Zijn telefoonnummer is 06-48.01.49.07.

Een klacht zal altijd vertrouwelijk worden behandeld. Binnen 4 weken krijg je reactie op je klacht. De klacht wordt voort de duur van 5 jaar bewaard.

Copyright lesmateriaal
De rechten van alle getoonde en gebruikte leermiddelen zijn exclusief voor Healing Space en bestemd als naslagwerk voor de deelnemer. Niets mag worden vermenigvuldigd, vervreemd of commercieel worden aangewend of gebruikt worden voor onderwijsdoelstellingen zonder toestemming.

Privacy verklaring
Het bedrijf heeft een privacy verklaring en houdt zich hier aan.

 


Bedrijfsgegevens:

KVK: 32122345
BTW: 817728430B011270

Contactgegevens

06 – 24 81 29 49 (Toña)
06 – 25 13 68 39 (Marcelino)

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ga naar Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief: